Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cristies foarte tare sotul! As rade tare dar nu-mi merg emoticonurile (habar n-am de ce). In legatura cu ce spuneai lucia, de ce sa nu-l bagi in cada? Exista cursuri de inot pt bebelusi la domiciliu, organizate de personal medical. Evident micutii care iau astfel de cursuri o fac in cada mare. Ma gandesc ca daca ar fi atat de periculos sa bagi bebele in cada mare nu ar mai fi tinute astfel de cursuri la domiciliu. In alta ordine de idei eu nu vreau sa-mi cresc copilul intr-un glob de sticla in care sa nu ajunga picior de microb. Zic si eu....nu dati cu pietre. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu am fost impotriva bagatului in cada cand era foarte mic. Din motive atat de safety cat si de pielea lui foarte sensibila (acneea bebelusului, obisnuirea cu creme, lotiuni, sapunuri, sampoane etc).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
miremia spune:
Imi pare rau am incercat dar nu mere. Mie nu-mi merge niciun buton din forum.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
Mie se pare ca-mi merge, mesteresc capitol nou.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cristies spune:
Nici mie nu mi-a mers.
Ce-o avea?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui miremia |
Buna, ai PM.
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu nu am avut inspiratia sa intreb sotul inainte...normal ca NO WAY! FORGET ABOUT IT! LOOOL! oricum eu il iau dar daca te hotaresti ca vrei de comun acord cu dotul ti-l dau eu p-al meu sa nu mai patimeasca din nou miremia cu DHL-ul de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
A, pai taman i-am dat PM Miremiei ca vreau! Pai cum facem?
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni). Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls. Mirela fericita de Mara Ioana |
mai dati si la mine o data noul cont de mail si parola?
evyme spune:
Buna ziua!
Noi nu am facut baita aseara cu colacelul, ca era tati la servici, vom face in seara asta, ca sa-l vada si el cum reactioneaza
Sunt foarte incantata ca azi i-am luat un compleu de rapidist Vedeti poze cu el aici
Merg sa citesc din urma si revin.
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian