Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Hello! ... Ayanna, mi-l si imaginez pe sotz venind acasa si gandind pe strada ce fericit e el are o sotie psiholog, echilibrata si solida psihic si intrand pe usa te vede bocind de dragul fetei... bietul de el... ... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
...
Cristies, 'bietul' de barbat-miu are la baza aceeasi formare ca mine (psihopup )...numai ca el mai are in paralel si farmacia si activeaza in prezent in domeniul asta, ca de cand ma are pe mine cica nu mai vrea sa aiba de-a face cu psihologia ca ajunge unu' in casa...(cik din motive de copchil, sa nu fie prea stresat saracu'...)
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti vazut pozele gargaritului...abia astept colacelul alexutzzza ,cum,bre,numa' azi vezi cat scriu io?!? ... je de vreo 2 luni e in plina si aici,ca in viata reala is demult cristies pacat ca nu i-am filmat... radu era cu caietul in fata si ii zicea lui alex: spune dupa mine ,cum se spune in germ la casa? das Haus...bravo! ai spus bine! mai departe...cum se spune in germ la mama? die Mutter...bravo! ai spus bine! si tot asa...timp in care alex ii dadea cu ghi,brrrr,ghiji,aaa,eee si cand s-a plictisit,a venit radu sa-mi zica :mami,e gata ora,alex stie bine germ pt varsta lui!... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
F tare cu fratiii
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
ayanna_xem spune:
Alexutzzzaaa, dar de ce nu vrea sotul colacel??? Ia arata-i pozele cu gargaritul poate se lasa induplecat...
...eu i le-am aratat lu' al meu (Cristies , sper ca nu te superi)...si zice "LOOOOOOL, ce fain!!! de asta ai luat si tu? si cand vine????" ...
...nu a trebuit sa-i mai zic altceva...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ce fain!!!!!!!!!! ma cam roade invidia olecutza... je are 2 feciori... poate voi merge cu nurorile la salon,who knows? sau poate cu vreuna din cuscre? cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
mai deunazi fiica mea si-a cumparat de 1 meleon: o rochie, un tricou, o gentutza, o pereche de balerini, o percehe de cercei... mi-am pus mainile in cap, i-am zis-o pe aia cu "suntem prea saraci ca sa ne permitem sa cumparam lucruri ieftine", preferam sa-si cumpere o singura bluza de acel milion... s-a lasat furata de mirajul cumparaturilor multe si ieftine... am multe sa-mi invat fiica (pacat numai ca i-am stricat parul vopsindu-i-l) si... tot ce-i cer in schimb e sa nu ma faca bunica la 34 de ani...
cristies spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Alexutzzzaaa, dar de ce nu vrea sotul colacel??? Ia arata-i pozele cu gargaritul poate se lasa induplecat... ...eu i le-am aratat lu' al meu (Cristies , sper ca nu te superi)...si zice "LOOOOOOL, ce fain!!! de asta ai luat si tu? si cand vine????" ... ...nu a trebuit sa-i mai zic altceva... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund! |
Nu ma supar . Eu sunt la noi acasa responsabila cu safety, sotul e doar cu drobul de sare. Cand i-am zis de colac, i-am prezentat asa: un colac in jurul gatului (nu la burtica) sa nu se poata rasturna, copilul nu sta singur, il supraveghem permanent ca doar in cadita nu-l las si plec, daca nu ni se pare ok acum ii va fi bun cu siguranta mai tarziu la piscina.
A zis da cu jumatate de gura si aseara ii zicea Gargaritzului: "Tati sa stii ca noi ti-am pregatit o surpriza, o sa faci baita in cada noastra, sa nu plangi ca o fetita face de cand avea o luna si tu ai patru luni!" (ii spusese Miremia...)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita mai deunazi fiica mea si-a cumparat de 1 meleon: o rochie, un tricou, o gentutza, o pereche de balerini, o percehe de cercei... mi-am pus mainile in cap, i-am zis-o pe aia cu "suntem prea saraci ca sa ne permitem sa cumparam lucruri ieftine", preferam sa-si cumpere o singura bluza de acel milion... s-a lasat furata de mirajul cumparaturilor multe si ieftine... am multe sa-mi invat fiica (pacat numai ca i-am stricat parul vopsindu-i-l) si... tot ce-i cer in schimb e sa nu ma faca bunica la 34 de ani... |
Sa le poarte sanatoasa! Lasa fata in pace cu lucrurile scumpe! La varsta ei poti sa le patezi de farduri, sa ti le arda cu tigarea, sa le agati pe banca in parc sau in banca de la scoala... Trebuie sa fie cat de cat de calitate sa nu se strice la primul spalat, dar la cat de repede se demodeaza...
_
Cresc
cristies spune:
Beatrice, iesi mai mami din butoi! Ce-ti veni? sa treaca starea asta urata si luna mai daca nu-ti place tie.
_
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies Nu ma supar . Eu sunt la noi acasa responsabila cu safety, sotul e doar cu drobul de sare. Cand i-am zis de colac, i-am prezentat asa: un colac in jurul gatului (nu la burtica) sa nu se poata rasturna, copilul nu sta singur, il supraveghem permanent ca doar in cadita nu-l las si plec, daca nu ni se pare ok acum ii va fi bun cu siguranta mai tarziu la piscina. A zis da cu jumatate de gura si aseara ii zicea Gargaritzului: "Tati sa stii ca noi ti-am pregatit o surpriza, o sa faci baita in cada noastra, sa nu plangi ca o fetita face de cand avea o luna si tu ai patru luni!" (ii spusese Miremia...) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cristies foarte tare sotul! As rade tare dar nu-mi merg emoticonurile (habar n-am de ce).
In legatura cu ce spuneai lucia, de ce sa nu-l bagi in cada? Exista cursuri de inot pt bebelusi la domiciliu, organizate de personal medical. Evident micutii care iau astfel de cursuri o fac in cada mare. Ma gandesc ca daca ar fi atat de periculos sa bagi bebele in cada mare nu ar mai fi tinute astfel de cursuri la domiciliu.
In alta ordine de idei eu nu vreau sa-mi cresc copilul intr-un glob de sticla in care sa nu ajunga picior de microb. Zic si eu....nu dati cu pietre.
Mirela fericita de Mara Ioana
mandruta spune:
Prajiturica mea se numeste Ioana-Cristina, s-a nascut pe 7 februarie 2010 la ora 3,45 la Caritas cu dr. stefan Marian. Am nascut normal, fara epidurala, dupa un travaliu lung si dureros, fara dilatatie. Pitica a avut 3100g, 50cm si apgar 9.
Sprijinul meu a fost sotul, care a facut imposibilul si a stat cu mine acasa 3 saptamani. E singurul cu care o las pe d-ra daca trebuie sa plec pentru ca stie tot ce-i fac eu. Locuim cu socrii, dar lucreaza, la fel si mama, si oricum nu prea conteaza, pentru ca am hotarat sa ne ocupam singuri de bebelusha, oricat ar fi de greu.
Acum e hranita doar cu LP, pentru ca nu am avut deloc mameloane de supt, iar copilul nu putea sa apuce si urla si ramanea nemancat. Am incercat cu silicoane, cu masaje, etc. nu a mers. Am muls cu pompa, dar de o saptamana a secat de tot.
Trebuie sa invat smecheriile pecare le faceti voi (poze, alte chestii) si cand am timp revin.
Multumesc pentru primire!
miremia spune:
citat din mesajul lui mandruta Prajiturica mea se numeste Ioana-Cristina, s-a nascut pe 7 februarie 2010 la ora 3,45 la Caritas cu dr. stefan Marian. Am nascut normal, fara epidurala, dupa un travaliu lung si dureros, fara dilatatie. Pitica a avut 3100g, 50cm si apgar 9. Sprijinul meu a fost sotul, care a facut imposibilul si a stat cu mine acasa 3 saptamani. E singurul cu care o las pe d-ra daca trebuie sa plec pentru ca stie tot ce-i fac eu. Locuim cu socrii, dar lucreaza, la fel si mama, si oricum nu prea conteaza, pentru ca am hotarat sa ne ocupam singuri de bebelusha, oricat ar fi de greu. Acum e hranita doar cu LP, pentru ca nu am avut deloc mameloane de supt, iar copilul nu putea sa apuce si urla si ramanea nemancat. Am incercat cu silicoane, cu masaje, etc. nu a mers. Am muls cu pompa, dar de o saptamana a secat de tot. Trebuie sa invat smecheriile pecare le faceti voi (poze, alte chestii) si cand am timp revin. Multumesc pentru primire! |
Sa-ti traiasca micuta!
Ma loghez eu cu userul comun sa o trec pe [b]mandruta[b] pe prima pagina.
Mirela fericita de Mara Ioana