Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cristies pacat ca nu i-am filmat... radu era cu caietul in fata si ii zicea lui alex: spune dupa mine ,cum se spune in germ la casa? das Haus...bravo! ai spus bine! mai departe...cum se spune in germ la mama? die Mutter...bravo! ai spus bine! si tot asa...timp in care alex ii dadea cu ghi,brrrr,ghiji,aaa,eee si cand s-a plictisit,a venit radu sa-mi zica :mami,e gata ora,alex stie bine germ pt varsta lui!...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Cat de simpatic Radu!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni).

Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls.

E super colacul... chiar daca nu e in forma de inima!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

vazut pozele gargaritului...abia astept colacelul

alexutzzza ,cum,bre,numa' azi vezi cat scriu io?!? ... je de vreo 2 luni e in plina si aici,ca in viata reala is demult

cristies pacat ca nu i-am filmat... radu era cu caietul in fata si ii zicea lui alex: spune dupa mine ,cum se spune in germ la casa? das Haus...bravo! ai spus bine! mai departe...cum se spune in germ la mama? die Mutter...bravo! ai spus bine! si tot asa...timp in care alex ii dadea cu ghi,brrrr,ghiji,aaa,eee si cand s-a plictisit,a venit radu sa-mi zica :mami,e gata ora,alex stie bine germ pt varsta lui!...

asa creste Alex

Foarte tare Radu! Mai ales concluzia...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

alexutzzza ,cum,bre,numa' azi vezi cat scriu io?!? ... je de vreo 2 luni e in plina si aici,ca in viata reala is demult

asa creste Alex

tare dulci radu si alex.
M-am distrat copios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

asa creste Alex

cool profesor de germana, preda dupa nivelul "clasei" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

mamidepuiuti simpatici foc puiutii tai...
...ce m-am amuzat...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

io mai vreau sa ma laud cu ce am mai facut eu ieri cu fiica-mea http://picasaweb.google.com/lh/photo/Bl_M1D0eYo8F7tq7YNySUw?feat=directlink
am zis s-o facem mai des, ca ne intelegem de minune!

ce fain!!!!!!!!!!
ma cam roade invidia olecutza... je are 2 feciori... poate voi merge cu nurorile la salon,who knows?

sau poate cu vreuna din cuscre?

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni).

Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls.

_

Cresc

Fetele voi in ce folositi colacul? Cada?
Poate ati mai scris si eu nu am citit. Sorry
Eu nu l-as pune in cada indiferent cat as dezinfecta-o.
As vrea sa cumpar o piscinutza gonflabila care sa aiba diametrul mic dar inaltime macar 65cm si nu am gasit.
Voi ati gasit asa ceva?
Din aia speciala am vazut pe net(ati dat voi link aici) dar e scumpa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna ziua!

Apar si eu intr-un tarziu, tot in butoi, sau macar pe la jumatatea lui....daca nu se vorbea de butoi nici nu scriam...........

exista depresie post partum la 3-4 luni, ca daca exista eu fac parte de acolo.................

imi pare rau ca tot mai julte avem tendinta sa cadem in butoi, dar, asta este viata...............

totusi ma bucur, nu pentru necazul vostru, ci pentru ca am crezut ca sunt singura care sunt in butoi , singura care am ajuns la capatul puterilor, singura care plang zilnic din orice, singura caruia ii vine sa tipe si sa urle............................

macar sunteti si voi asa alaturi de mine si eu alaturi de voi.........

sincer, cine a gasit o solutie de iesit din butoi, rog sa posteze poate poate ies si eu cumva cumva....................

stiu ca trebuie sa ne privim copilul, sa fim optimiste si sa iesim ca el are nevoie de noi, si sa stit de la mine ca ei asa de bine stiu ca suntem in butoiul cu kk sau in ala cu miere, de nici nu ne dam seama........
ne intrebam numai de ce is maraiti de sunt plangaciosi, pentru ca suntem in butoi cu kk............de aia....................

s-au ivit o gramada de probleme, financiare, de mers la nunti botezuri si alte cele, haine nu, bani nu.....................asa ca imi vine sa dau cu capu de toti peretii, nu ca as produce bani asa, dar alta rezolvare chiar nu stiu.,..........

sunt stresata, rau de tot dar sper sa imi treaca.....................................................

de nominalizat nu am retinut prea multe, m-am grabit sa va ajung,stiu doar ca de mirunazice mamica ei, ca nu prea o vede bine, eu sper sa nu fie asa................si ca larisel a cazut cu alena, tot asa sper sa nu fie probleme............si ca cris d nu mai e dupa cortina, faza cu lorex dupa cortina nu am inteles-o tare bine...........si am sters de tot albumul, asta nu pt ca ai zis tu ceva, pt ca imi era lene sa sterg una cu una, si pe langa asta si din motive p[ersonale.............asa ca no offense...............si ce am mai retinut?????ca au primit colaceii bebeii si sunt very happy toti...........cuscraatunci cand o sa am si eu vana in dotare o sa imi trimit si mie, asa-i???????????????????

noi de altfel bine, Ivan are 6700 si vreo 67 cm...........sau mai mult,,.........a inceput sa tipe sa vorbeasca.......asa ca am decis ca tot nu incepem diversificarea inca, decat pe la 4 luni jumae sau 5..............

eu, sper deosebire de voi cred ca am sa mai raman un pic dupa cortina..............si sper sa imi revina,.......tre sa treaca luna asta ca e cea critica, si sper ca dupa sa imi revin.......

va pup dulce pe toate, asa mamici ca si bebeii vostri scumpi, si de citit sper sa reusesc sa va mai citesc, aveti grija de voi!!!!!!!!!!!

si nu in ultimul rand la multe lunitie tuturor pufuletilor pe care i-am ratat sa ii felicit, si pe care o sa ii mai ratez,.............mii de scuze, si felicitari din suflet pentru toate realizarile lor si a voastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Distractie placuta la marea ieseala!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

_

Cresc

Fetele voi in ce folositi colacul? Cada?
Poate ati mai scris si eu nu am citit. Sorry
Eu nu l-as pune in cada indiferent cat as dezinfecta-o.
As vrea sa cumpar o piscinutza gonflabila care sa aiba diametrul mic dar inaltime macar 65cm si nu am gasit.
Voi ati gasit asa ceva?
Din aia speciala am vazut pe net(ati dat voi link aici) dar e scumpa rau.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu daca mai luam si piscinutza dormeam pe presh afara... asa de tare ne-am aglomerat de cand a venit Alexis...

_

Cresc

Mergi la inceput