Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa salut a trecut o saptamana fara sa reusesc sa dau un semn de viata sunt intr-o stare Miruna mananca in continuare f prost dar adevarata ingrijorare acum e legata de altceva- nu intoarce capul la zgomote , nu zambeste decat ff rar, nu gangureste nici nu vreau sa va zic pana unde am ajuns cu gandurile deocamdata am facut pt saptamana viitoare o programare sa-i fac o audiograma nu in ultimul rand tin sa va multumesc pt banutii pe care ni i-ati trimis.Se pare ca suntem inca departe de vizitele pe la medici Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
offf ei asa mici nu fac audiograma propriuzisa, se numeste altfel ceva cu emisie de bla bla, si nu toate spitalele au aparatele, oricum e bine sa ii faci, sa stii ca e suficient sa imi miste ochii sus-jos, drapta stanga la zgomote, nu e musai sa intoarca capul, ca si mie imi zic toti dr sa ii fac lui Yannis screening ptr auz din cauza ca eu am hipoacuzie destul de nasoala. Bafta si verifica, mai ales daca zisi ca nu gangureste, ganguritul si repetatul propriilor sunete e un semn ca e totul ok cu auzul....offff
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel nu m-am laudat pana acum, ca sa nu stric "vraja",dar azi a fost o zi asa de buna. ema a plans putin, a dormit rezonabil, dar, cel mai important... cat a stat treaza nu a mai plans, ci a studiat, vorbit, ras, chiuit, a fost k un bebe mare.sa fie tot asa! Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Felicitari! la mai multe! si felicitari ptr conversatie.
EMA si Yannis sunt cumva conectati tocmai a facut schimb de tura cu Yannis pot anunta clar si ferm ca AVEM COLICI! plange neconsolat cate o jumatate de ora din senin si se screme il pun in toate felurile ii fac detoate nimic nu il potoleste, e consultat la toate cele deja si nu are nimic, deci...colici ptr ca trece din senin si apoi e perfect normal, dar crizele sunt crunte! Sper sa nu fie multe, am reinceput administrarea infacolicului
de Yannis
alexutzzza spune:
Nikole pe mine toata lumea m-a sfatuit ca e mai usor cu suzeta decat cu degetu, sa am grija sa dau suzeta etc ca vezi Doamne suzeta o arunci, dispare intr-o zi dar de deget e mai greu sa ii dezveti. Ma rog nu subscriu total la aceste pareri, mie intotdeauna mi s-a parut mai interesant cu degetu (eu una am fost addicted cu degetu ncii sa nu vad suzi cand eram bebe, dar avea o logica ce spuneau oamenii asa ca l-am alergat cu suzeta dar de vreo luna a descoperit degetu, intai mai raruti, mai accidental, dar in ultima vreme se leaga o prietenie trainica cu degetu, vad asta pe zi ce trece, dar nu ma impacientez, vad ca il face f fericit, il relaxeaza, il gaseste repede, e chiar amuzant cand il cauta.... Ma rog poliloghia asta nu cred ca are vro morala LOL! pur si simplu povesteam...
xela merci, am avut spor la cumparaturi! ca de regula me decid greu, mai ales acum cand nu trebuia sa ma decid numa ce sa imi iau ci si sa imi iau masura 38...i-am zis sotului acu ceva zile ca am vazut niste blugi frumi la Zara si mi-a zis f frumos dar din pacate pana te decizi tu sa ti-i iei le trece moda Dar ieri mi i-am luat! (bineinteles dupa ce m-au trecut toate transpiratiile incefcand inainte vro 5 perechi diferite masura 36 mai elastici, mai largi sus, mai alt design, poate poate unii se potrivesc si scrie 36 pe ei )
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
HA??? Sa-ti fie de bine tunsoarea! Eu de obicei nu prea iau in seama cum imi sta imediat dupa o noua tunsoare/coafura/culoare etc, pentru ca sunt prea obisnuita cu varianta veche. De-abia peste o saptamana doua ma declar multumita sau nu , asa ca mai asteapta cu parerea de rau Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Idem
de Yannis
dulcineea_cj spune:
Neata fetelor !
nu mi-ati raspuns niciuna Pot sa-i ridic la 45 de grade spatarul caruciorului ? bb meu are doar 3 luni si 10 zile dar se plicti teribil la 180 de grade Asta cred eu ca e motivul pt care plange in carucior
ieri am luat si noi scutece de la D M Tot asa face kk pana in spate inca nu a iesit din astea afara Sa vedem zilele astea
cea mai fericita mamica :)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Ce scumpica e Mara cu limbuta scoasa sa bea apa! Uai ce ma tenteaza si pe mine! Sa il intreb pe sot, sa nu ma acuze ca vreau sa-i inec copilul si iti spun maine, multumesc! Gata, ma duc la somnic, ca v-am impuiat capul! Noapte buna! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
eu nu am avut inspiratia sa intreb sotul inainte...normal ca NO WAY! FORGET ABOUT IT! LOOOL! oricum eu il iau dar daca te hotaresti ca vrei de comun acord cu dotul ti-l dau eu p-al meu sa nu mai patimeasca din nou miremia cu DHL-ul
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata fetelor ! nu mi-ati raspuns niciuna Pot sa-i ridic la 45 de grade spatarul caruciorului ? bb meu are doar 3 luni si 10 zile dar se plicti teribil la 180 de grade Asta cred eu ca e motivul pt care plange in carucior ieri am luat si noi scutece de la D M Tot asa face kk pana in spate inca nu a iesit din astea afara Sa vedem zilele astea cea mai fericita mamica :) |
45 de grade eu cred ca e mult... am intrebat de cineva care are ferita de 8 luni cand a stat in fundulet singura si mi-a zis fix 6 luni, prin urmare pana nu sta singur in fund nu e cazul sa-l punem la 45 de grade, incearca treapta intermediara, noi stam pe treapta intermediara cand iesim afara si numai cand tragem a somnic il pun la orinzontala...
editez cu mii de pardonuri, 45 de grade in capul meu era de fapt 90... in cazul asta ar fi 135? ca 45 imi pare un unghi prea ascutit pentru un bebelus?
cristies spune:
Hello!
In primul rand vreau sa spun ca am inaugurat noul cont (merci Nik0le) cu poze cu colacul. Super tare! Inc-o data multumiri Miremia si un brat de ca ne-ai destupat si noua ochii. Sotul meu era cam neincrezator (ca daca ii e frica, daca nu-i sta colacul, daca plange... dar aseara era asa de fericit cand il vedea pe fii-su incantat)
Si acum pe caprarii:
LML Arthur, Carla Antonia, Darius Mihai, Mara Andreea, Sa cresteti mari sanatosi!
Merci de cafea Decenuela!
Ayanna, mi-l si imaginez pe sotz venind acasa si gandind pe strada ce fericit e el are o sotie psiholog, echilibrata si solida psihic si intrand pe usa te vede bocind de dragul fetei... bietul de el...
Larisel, ce patanie! Pupam micutza sa treaca repede. Cred ca e asa de obositor cu doua gagalici...
Apropo de safety, cel mai bun mod de a vedea eventualele probleme e sa aduci pe cineva din exterior. Multi dintre noi avem in case lucruri semidefecte cu care ne-am obisnuit (de exemplu un cablu pe care il tot ocolesti) si pe care nu le consideram eventual pericol. Un ochi necunoscator il va repera si va trage un semnal de alarma.
Dastefa nu stiu ce sa zic de zgomote. Poate nu reactioneaza ca este obisnuita cu galagia din spital... te-au mai intrebat si fetele... ce inseamna ca nu mananca?
Evyme, a terminat pustiul reprizele de plans? I-a placut cu colacul?
Cris.dogarel, ce frumos ca a fost Ema cuminitca si ca a mai si dialogat cu Ana (cred ca va barfeau ).
Alexutzzza, nici eu nu abuzez de varianta asta. Dar exista just in case. Pupam pe Yannis sa treaca uratii de colici!
Cris.mario, pupam printesa sa treaca repede episoadele de plans. Ce frumos ca a gangurit.
Mamidepuiuti, Alexander gangureste in germana?
Danyelana, ce tare faza cu premaman. Ajungi sa te gandesti ca multi au suferit lobotomii cand auzi faze gen "ati probat colacul in apa" de parca s-ar astepta sa leviteze . Inc-o data sa va traiasca printisorul si sa va aduca numai bucurii!
Subscriu si eu la caderea parului. Fi-miu mai si trage de el si ramane cu fire in mana (din coada).
La marea ieseala din pacate nu pot veni. Dar data viitoare nu mai scapati.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
45 de grade eu cred ca e mult... am intrebat de cineva care are ferita de 8 luni cand a stat in fundulet singura si mi-a zis fix 6 luni, prin urmare pana nu sta singur in fund nu e cazul sa-l punem la 45 de grade, incearca treapta intermediara, noi stam pe treapta intermediara cand iesim afara si numai cand tragem a somnic il pun la orinzontala... |
Cand sta in funduletz copilul sta la 90 de grade. Intre orizontala si 90 sunt doua trepte dupa parerea mea la 150 si 120 de grade (nemasurate cu raportorul, la ochiul meu de soim). Asadar la prima treapta copilul sta la 150 de grade si nu se forteaza coloana ca la 90 de grade dar i se schimba unghiul de vedere foarte mult si nu mai plange.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Larisel imi pare rau de patanie, bine ca a scapat usor
evyme felicitari ptr silueta, felul in care il implici pe sotz, ptr programul facut la bebe si descoperirile cu privire la nevoile si comportamentul lui. Nu te ingrijora cu lapticul, cu cat te ingrijorezi mai mult cu atat il "scurtezi" mai tare. Oricum a papat suficient fatza de altiic are nu au asa mult so cat o fii o fii, lasa-l linistit sa fie cat mai mult!
cris mario si eu as vrea sa facem cumva "prezenta" celor care vin pan la urma la marea ieseala
mamidepuiuti LOL! e prima zi cand te vad cu atatea mesaje cu citate si multe, multe, alergi cumva dupa stelutza cu nr 3? !
ayanna bravo ptr mama vezi ce starneste sensibilitatea?
de Yannis