Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

la multe lunitze sarbatoritilor de azi:arthur,carla antonia,mara andreea si darius mihai!

trimitem multi in belgia!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

si ieri a zis "ihu" si "eeeeiiiieeeiii"" si akm e la mn in brate ma cearta k nu ma uit la ea

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel [/green]09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

ce dulce trebuie sa fie!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

arthur,carla antonia,mara andreea si darius mihai

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Of, eu am ratat complet faza cu colaceii, mai pui o poza sa vad si eu despre ce e vorba? Ca m-ati facut tare curioasa! Deh, daca umblu creanga

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Pozele sunt pe contul comun in albumul meu. Mai am vreo 3 colacei in plus daca vrei.

Mirela fericita de Mara Ioana

Eu vreau colacel! Daca nu cumva am intarziat, dar vreau si eu, noi experimentam chestii f faine in cada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Feteleeeee....fii-mea a zis ma-ma....va dati seama ca ea HABAR N-ARE ce-a zis acolo, dar io?!! Si era si tati de fata, am ramas amandoi perplecsi...daca n-ar fi fost de fatza, puteam sa-i jur ca tot nu m-ar fi crezut...dar stiti ce e ciudat? ca n-a mai gangurit nimic altceva...ma-ma si atat...liniste...si se uita la noi mirata de ce avem ochii cat cepele...

Azi noapte am visat-o pe Larisel...m-a marcat tare intamplarea cu Natalia...Larisel sa mai intri pe la noi si sa ne mai spui cum sunteti, daca totul e ok. Of, draga de tine...

Parul...si mie imi cade parul ca la balamuc...gasesc par peste tot si il am destul de lungutz...la inceput dadeam vina pe barbat-meu, ca el il are mai lung ca al meu si ziceam ca e de la el, dar am constatat ca la baie imi raman efectiv suvite intregi in mana. Cred ca ma apuc de luat iar vitamine ca in sarcina cat am luat elevit nu numai ca nu mi-a cazut, dar chiar se indesise binisor.

Kg...tot 10 am de zburat...uneori 11, uneori 12....in functie de momentul zilei in care ma cantaresc...dar ca sa nu ma deprim aleg varianta mai mica, de 10 kile.
Ma bucur ca totusi imi vin o parte din hainele dinainte de gravideala, ca de innoit garderoba n-am acum finante...Am primit ieri primul fluturas de salariu cu un zero mareeee...gata, s-a terminat concediul...de acum asteptam indemnizatia care cine stie cand o veni...

Tzitzi...inca mai am, slava Domnului...iar daca s-ar termina nush ce s-ar intampla, crek ar fi tragic...fii-mea nu vrea nici biberon (credeam ca doar suzeta ii displace)...am incercat sa scot ceva laptic si sa-i dau cu biberonul...ti-ai gasit!!! Il scuipa si daca insist se pune pe un plaaaaans.....vrea numai cu nasu-n tzitzi...daca mi se termina laptele cred ca copilul meu ar muri de foame....poate o sa fie totusi totul ok pana incepem diversificarea ca vad ca inca-s vacutza buna...

LML pufuletilor de azi:
arthur,carla antonia,mara andreea si darius mihai

Ma duc ca s-a trezit printesa....

Editez, ca am uitat sa salut...
Buna dimineata dragele mele...sa aveti o zi superba!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Iarashi am intrat intr-o perioada superaglomerata cu treburi... asha ca nu sunt la curent cu noutatzile. Am intrat doar sa va salut.

Am facut abia azi vaccinul de 4 luni (avem 5 luni fara 3 zile). Pana la urma l-am cumparat (pentaxim) dar abia l-am gasit ... deci criza de vaccinuri e si in farmacii nu numai la stat . Pana acum urmarile vaccinului s-au vazut intr-un plans isteric la amandoua (cam la 5 ore dupa vaccin) pe care l-am calmat cu apa...deci probabil un efect secundar ar fi setea. Mentzionez ca de obicei nu le dau apa sau ceai, doar ocazional rar.

Sa ma plang si pt ce-am patzit ieri.... Eram acasa cu Natalia in bratze si m-am impiedicat de frana de la pat (avem pat pe rotzi) si am cazut amandoua. Ea efectiv mi-a zburat din bratze si a cazut pe spate (noroc ca pe parchet) cam de la 1/2-1 metru. A plans mititica tare-tare dar nu din prima, ci cand m-a vazut pe mine super-speriata. I-a ieshit un cucui care pana azi dimineatza i-a trecut. Am pipait-o pe toate partzile, doar la capushor o durea. A fost apoi plangacioasa toata ziua, saracutza...normal. Ca naiba eram si singura acasa (sotzul plecase dupa banii pe trusou). Nu au aparut simptome ingrijoratoare in urmatoarele 24 de ore, asha ca m-am mai linishtit, dar tot nu sunt impacata cu totul ca a scapat doar cu un cucui. A fost groznic si acum mai ia cu tremurici cand ma gandesc...brrr... Nu doresc nimanui sa patzeasca asha ceva.

Ma bag la somnic ca sunt franta...va puup...nb...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

brrr, asta e si cosmarul vietii mele, sa nu ma impiedic cu el in brate, sa nu se impiedice fiica-mea cu el in brate si sa-mi zboare din brate... te inteleg perfect, sperietura a fost groaznica...
eu pe fiimea am scapat-o din pat la 2 luni mititica si la vreo 4-5 luni (cazatura in cap) fara repercursiuni, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineata si de la noi,

Mamidepuiuti si Cris.m, merci de urari si multi din ploiasa Belgie (sunt 5° si ploua de ieri )

Si daca tot suntem baieti mari de patru luni sa dam de baut pt mamici si laptic pt pitici

Deci fiecare ce doreste, ce pofteste noi va invitam la petrecere cu mancare si butura din belsug

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

"Vand" reteta patentata de potolit urlaciosi... ieri a comis-o din nou si mi-am dat seama si ce l-a deranjat, apa din cada la o temperatura mai joasa decat de obicei sau cand l-am pus in suportul de baie i-am deranjat outzele (nu cred, dar nu exclud si aceasta posibilitate, nu prea stiu sa fiu precauta cu bijuterile lu fiimiu, nu sunt obisnuita)...
deci n-a avut motive serioase de plans zic eu, si inseamna ca e un "bandit" terorist... sotul a iesit din baie cand a inceput asta cu tzuvicu, nu a suportat sonoritatea... deci nimic serios mi-am zis, asta plange din te miri ce, dar eu am ac de cojocul lui... am continuat baia, l-am imbracat, infasat si i-am povestit fel de fel de prostioare, cum face el aeromodele si barcute si cum da barcutele pe apa si maimutzareala cum pluteste barcuta si cum invata el sa danseze si cum e el baiat nazdravan, etc. deci "vorbitul"!!!, se linistesc cand le vorbesti! si daca mai esti si expresiva si te mai si maimutzaresti "interesant" l-am vrajit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetele!

LML pufuletilor de astazi!

Cris_m din ce imi amintesc eu la intalneala vin asa: tu, Cris.d, Nikole, micki_mika, elefantica, blu_flower, alexutza, andrelina, decenuela si me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ayanna FELICITARI!

Cris_m bebelina vorbareata.

Mergi la inceput