Posibila infectare cu toxoplasma/listeria in per s

Posibila infectare cu toxoplasma/listeria in per s | Autor: AncaMV

Link direct la acest mesaj

Sunt insercinata in 21 de saptamani, analizele de trim I au indicat ca nu am avut niciodata toxoplasma sau listeria (sau citomegalovirus) si nici nu eram infectata in mom recoltarii lor. Intre timp eu am mai avut contact cu animale, si, din pacate, am descoperit tarziu ca pestele preparat la gratar nu era atat de bine prelucrat termic (mai avea si sange in interior) pe cand avea sarcina 20 de sapt.

Ce pot face acum? Sa fac analize (cand sa le fac astfel incat sa fie si anticorpii, dar sa nici nu las fatul prea mult expus acestor bacterii)? Sa le repet la un anumit interval, sau ce pot face?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

anca, ti-am raspuns la subiectul celalalt...de fapt ti-am pus mai multe intrebari + 2 sfaturi

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMV spune:

Multumesc pt raspuns, am sa scriu la acel subiect (sunt destul de noua la capitolul postat mesaje pe forum si am crezut ca nu am postat cum trebuie intrebarea...rezultat, acum sunt 2 subiecte cu aceeasi problema; imi cer scuze si rog administratorul, daca se poate, ca din 2 subiecte sa faca 1 singur).

Mergi la inceput