Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 9
cos_minutza spune:
Bebelu ce frumos ai povestiti cred ca suntei in al noualea cer
Dragutza asa am citit si eu ca la 2zile trebuie prestat sa-si revina gigei
Madutza nici eu nu cred ca as fi mai buna de ceva dupa atata prestat pe zi
Va pup pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ancadragoman spune:
Doamne fereste!!!
Dupa o tura dasta dai in benga
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
aditzaC spune:
dragutza ..simptom am zis ce ma enerveaza e ca mor se somn si de foame , chiar in mom asta iau masa , ma gandesc numai la mancare si as manca non stop , am mai avut perioade recunosc ....in rest ziua 29 ... putina durere sani , spate, lene mare , moleseala si as baga multtttttt somn si mancare
ama22 spune:
am revenit si eu :)
felicitari bebelu! abia asteptam sa ajung acasa sa vad ca te-ai intors de la eco si totul e bine! ;)
ai facut transvaginala si a intrat taticul cu tine? ca la mine nu am putut sa il conving, el cand a vazut cum arata chestia aia de la eco transvaginal sia aflat ca trebuie sa bage chestia aia in mine, a facut stanga imprejur si a dat ture pe hol :))
lui ii este frica de orice chestie medicala. de cate ori am mers sa imi iau sange, se purta cu mine de parca urma sa lesin, nu ma lasa sa conduc, ma ducea direct acasa :)))
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
danutza2783 spune:
Cand sunt in chef o tura de asta e perfectaNumai ma auzi, mai vreaaauuuu
Imi face-ti pofta dar vine el weekendul asta
dinca86 spune:
Buna fetelor, vreau si eu si cum este normal mi-am facut programare la medic sa vedem daca dam startul. Astazi merg la medic si de vreo 3 zile ma simt cam rau , o stare de discomfort, imi simt stomacul intors pe dos, mi-e som la pranz dar se mai intampla lucrul acesta si inainte, ff ciudat ca acum 5-6 zile aveam dureri abdominale indentice cu cele din timpul menstruatiei. Sper sa fie semn bun.....cred ca e prea micut sa vada medicul ca exista ceva acolo.
camcris spune:
fetelor eu plec la dr. pentru monitorizare
cand ajung acasa intru pe net sa dau raportul
dinca86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta da madutza, la el nu e niciun fel de problema inaintea mea la dr. era o doamna tot cu pb. de infertilitate din ce am inteles in cabinet sunt sot si sotie si spunea doctora sa presteze de 3 ori noaptea si o data ziua |
Dar sperma mai are aceeasi calitate?? nu cred , prea mult.
madutza_bra spune:
camcris, bafta la dr! se cresca foliculii
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!