Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
off ce m-am plictisiiiiit, si aici nu are nimeni chef de vorba...
mai e cineva pe receptie? alooo?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
aditzaC spune:
fetelor ...am ras si o budinca cu ciocolata ........ce sa fac sa nu mai ma gandesc la mancare ?
stau pe scaun muncesc si ma gandesc ce sa mai mananc , aveam pofta de ceva dulce si mi-am amintit ca aveam o budinca cu cicolotata in frigider , am papat-o ...acasa ma asteapta o praji mi-a luat-o sosul aseara .
clar am o problema ......poate ma ingras naiba si nu mai imi revin , eu am 1.69 h si 53 kg
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditzaC fetelor ...am ras si o budinca cu ciocolata ........ce sa fac sa nu mai ma gandesc la mancare ? stau pe scaun muncesc si ma gandesc ce sa mai mananc , aveam pofta de ceva dulce si mi-am amintit ca aveam o budinca cu cicolotata in frigider , am papat-o ...acasa ma asteapta o praji mi-a luat-o sosul aseara . clar am o problema ......poate ma ingras naiba si nu mai imi revin , eu am 1.69 h si 53 kg |
Am aparut si eu, pana am citit din urma am ras un ecler si-o amandina
in devenire
madutza_bra spune:
aditza, e ceva la tine cu atata dulce.... ai tu un secret si nu vrei sa ne spui.....dar suntem rabdatoare si asteptam
Povestea nasterii
Poze
didi32 spune:
Felicitari Bebelule pt punctulet, vreau si eu liniutze si p-urma punctulete....
in devenire
madutza_bra spune:
didi, aditza, mi-ati facut si mie pofta de ceva dulce , bag un iaurt cu fructe ca altceva nu am
Povestea nasterii
Poze
aditzaC spune:
madutule ......draga mea ce as vrea io sa am un cristinel frumos ca al tau ....vai ce drag imi este de el