Pediatru gastroenterolog- help

Pediatru gastroenterolog- help | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Buna. Am o fetitza de 6 saptamani, cred ca are reflux gastroesofagian si trebuie sa consultam de urgenta un pediatru gastroenterolog sau care vede mai mult cazuri de gastroenterologie.Cunoasteti pe cineva?In spital si mai ales in privat , ca pana una alta mergem si in privat.Incercam sa ajungem la dr. Stanciu, dar o sa ne programeze cel putin saptamana viitoare si pana atunci trebuie sa facem ceva.De asta am nevoie de ajutorul vostru, poate imi dati idei unde sa mwerg cu fata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

La Budimex dr.Munteanu f. bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

La cluj, Dr. Miu Nicolae, din toata tara merg la el, este la Spitalul de Pediatrie 2 din cluj, iar coditile sunt foarte bune, am fost si eu acolo saptamana trecuta.
Sanatate

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruscutza spune:

Daca nu ai rezolvat deja, dr Mihai Munteanu de la Budimex este f ok. Eu am avut aceeasi problema cu baietelul meu care are acum 10 luni. Am fost si la Stanciu, dar el mi-a dat pastile (Motilium) pe care trebuia sa le dizolv in ser fiziologic, da vomita piticul cand ii dadeam. Am mers pe metoda dr Munteanu, mese scurte si dese, dormit putin mai ridicat si a fost totul ok. Inainte regurgita tot timpul, apoi s-a intamplat din ce in ce mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Am rezolvat in sensul ca am ajuns la Stanciu,ne-a primit de urgenta, intr-adevar era vorba de reflux si esofagita, urmam acum tratament si ne mergev mai bine. Oricum ii dadeam mese mai scurte si mai dese, o tineam in sus cam tot timpul sau pe plan inclinat etc.
Da, e problema cu Motilium pisat, noi l-am gustat dizolvat in ser si e ffff amar, Amalia noastra il scuipa evident si atunci l-am combinat cu Gripe water care e dulce si o ajuta si la colici etc.In formula asta il accepta si ii merge chiar bine. Mai luam Gaviscon infant combinat in lapte la 2-3 mese pe zi si Zantac (Ranitidina) tot asa dizolvata in ser, dar asta nu e chiar asa neplacuta. Astea combinate cu toate masurile antiregurgitare.Oricum lucrurile astea se rezolva in timp, insa la noi era nasol de tot cu esofagita, avea arsuri groaznice.

Mergi la inceput