Strumfi de iulie-august 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Va citesc din umbra dar nu prea am scris.
Violetan nu stiu daca te ajuta cu ceva pt ca nu locuiesc in Romania dar in decizia de cumparare primeaza in primul rand calitatea, numarul de adititivi, conservanti si de multe ori aleg produse bio pt ca au cam acelasi pret ca si cele normale.
Am un magazin de turci unde exista un singur fel de malai. Folosesc destul de rar si chiar e bun ala de la turci.
Faina aleg pachete de 5 kg fara aditivi. Si aleg alba pt ca e pt prajituri. Nu fac paine acasa.
Painea la noi e mai speciala. Aici e foarte important sa mananci paine neagra cu seminte si cereale care mai de care, grau, orz, secara. painea alba se mananca o data pe saptamana la micul dejun. Si atunci cumpar de obicei proaspat facuta de la brutarie, are cele mai putine E-uri.
Painea neagra aleg fara conservanti, zahar sau alte minuni. Si nu o tin mai mult de 3-5 zile. Dupa aia la gunoi. In general noi nu mancam paine dar cumpar pt Catarina care la pranz primeste 3 sanwichuri cu paine neagra si diverse.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
Ce este viata? Cea mai raspandita boala transmisa pe cale sexuala
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Vivela spune:
neata
o cafeluta pentru doamne...
vad ca v-au pleostit de tot masurile anticriza, probabil sunteti ocupate sa faceti bagajele pentru congo.
eu ce sa mai zic, se pare ca am o bafta fantastica cu indemnizatia pt cresterea copilului, dupa ce am suferit frustrari mari financiare la primul copil cat am stat acasa, se pare ca se repeta figura si acum . naiba sa-i ia!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
neatza
si eu sunt suparata..este bataie de joc ce se intampla si nu vorbesc asa in general ci ca in ultimul timp a trebuit sa ma ocup de niste acte si am interactionat cu mediul privat...n-am cuvinte unde s-a ajuns si ce inseamna lipsa de concurenta,cum isi permit sa terfeleasca cu oamenii pe jos.
greierash spune:
Neata,
Vivela pai da, iata ca in viziunea conducatorului iubit cica se consuma prea multi pampersi in Romania.
Va rog, daca cineva a inteles mesajul acestuia sa mi-l spuna si mie. Adica daca se consuma prea multi pampersi, ce? ce e cu asta?
Off si cu indemnizatia ....... tu ar trebui sa nu fii stresata in perioada asta....daca ai putea....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
greieras, ce sa inteleg, decat ca puii de romani sunt mai cacaciosi ca altii . eu inteleg ca poate in alte tari indemnizatiile nu sunt la nivelul celor din romania (adica 85% din venituri, pe timp de 2 ani), insa deja comparam lucruri incomparbile. pai in romania nu exista protectie sociala, nu exista crese, gradinite suficiente, nu exista asistenta medicala corespunzatoare.
cica sa te gandesti bine inainte sa faci un copil...pai na, m-am gandit - ma bazam pe 85% din venituri. daca stiam cum sta situatia, poate ma gandeam mai intens inainte de a desface picioarele. ma scuzati de exprimare, dar cred ca mai mult ma enerveaza "explicatiile" si motivatiile conducatorului iubit decat masura in sine. ca daca zicea: "mai fratilor, nu mai avem de unde, e situatia nasoala rau de tot in tara, asta e, cand se poate, se poate, acum insa nu!", inchideam ochii si suportam mai usor.
nu-s chiar genul care sa-si puna sansele de fericire in viata in partea financiara, reusesc sa observ partea buna in orice situatie, oricat de nasoala e (uite, incep sa ma uit dupa scutece ecologice, incep sa ma gandesc sa folosesc un sling in loc de carut - pe care ar trebui sa-l cumpar, ma gandesc ca pe terenul pe care l-am cumparat sa ne facem o gradina de legume...adica sunt niste parti totusi pozitive in toata nebunia asta). bineinteles ca as fi facut copii cu sau fara ajutor din partea statului, dar macar sa ma lase sa-mi fac niste socoteli dinainte. ca una e sa stii ca o sa te poti baza pe 2-3000 de lei pe luna, alta e sa stii ca o sa ai 600 de lei...in fine, nu comentez mai mult...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
eheeiii cate sunt de zis.....dar ma abtin....in general, incerc si eu sa gasesc partea buna a lucrurilor, dar cateodata....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Vivela, care e a 4-a gradinita? Eu am vazut la 240 in cele 2 minute in care am stat acolo cum educatoarele stateau la barfa pe hol cu cele de la bucatarie (cam negricioase), timp in care 2 copii din grupa mica au iesit din clasa si au zbughit-o pe scari, sper sa nu ramana gradinita aceea singura alternativa. In schimb la 241 mi-a placut ca puteam alege activitati optionale, gen engleza, dans sportiv sau arte plastice.
Greierash, ma gandesc ca, in viziunea clara si recta a conducatorului iubit, faptul ca se consuma prea multi pampersi in ro inseamna ca oamenii au bani, deci trebuie sa contribuie mai mult la burtile si fundurile clientelei politice.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Neatza fetelor!
Imi pare tare rau de ce se intampla in tara. Ce sa zic, mai ales asta cu indemnizatia e de kkt. Am o prietena norocoasa rau, zici ca a mancat...ceva cand era mica, in timp ce era gravida (in Romania) s-a schimbat legea si a luat 85% din venit (si are un venit tare frumusel) acum fiu-su face 2 ani in curand, asa ca se schimba la loc.
Eu sunt in cautare de new job, om vedea, nu mai stau aici mult, sunt satula.
Adelise e ok, plange in continuare la preschool dimineata dar cand o iau se vede ca a fost ok.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)