Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
si la noi e o vreme nasola,to ploua de pe la 16 insa am reusit sa stam la curtea vreo trei ore de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Vio,cand fac eu cumparaturile iau paine neagra s-au cu cartofi,cu seminte,faina de porumb cumpar ca si Vivela cat mai "grosolsna",pesmet folosesc mult la prajituri si pane-uri,deci la fel de mare,faina de grau 450,adica cat mai neagra.Mi se par bune grisul si pesmetul de Titan.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
sunt racita ....soatza la fel. sper ca andrei sa reziste cu eroism bombardamentului cu virusi, ca duminica plecam la Vatra dornei si n-as vrea sa-l iau racit. in rest, nimic nou sub soare...doar ca am asa o sila de tot ce se intampla. as vrea sa plec ....in Congo!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!
Mychy si eu vreau oriunde numai sa nu ii mai aud si sa nu ii mai vad pe astia(care sunt acum la conducere)...si daca a-ti sti ce nationalista sunt...

Vio, imi place sondajul tau, si daca ti-o mai fi de folos iti raspund si eu , daca nu...asta e!
- faina cumpar de la Titan pe motiv ca am folosit-o si am fost multumita. Pana o sa ma dezamageasca o voi cumpara in continuare.
- malai cumpar tot de la titan
- gris de la baneasa sau titan, in ultimul timp am luat de la titan...
Principalul criteriu pentru care aleg un produs este fidelitatea mea fata de produsul/firma respectiv/a, insa daca se intampla sa ma dezamageasca ma reorientez.
Painea...hmmm, am incercat tot felul...prefer painea graham sau neagra...feliata mai iau pentru sandvisuri..Vel Pitar, in general. Dar cred ca am inteles care are mai putin amelioratori sau deloc si o voi incerca...
Succes! Si ...pari un angajat model, atat de entuziasta...eu sunt in partea opusa in acest moment...bineinteles, din cauza "motivatiilor"... cred ca trebuie sa ma reorientez...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, . lasa, sanatosi sa fim! tot bugetara din aia de 250 kg care sta pe spatele saracului slabanog, esti?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Pai da, dar stii care e culmea? ca nu am decat 48 de kg.! m-am imbuibat cu banii statului!

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult de tot fetelor care au raspuns si celor care vor raspunde, dar si celor care ar raspunde dar n-au timp/chef! Nu aveti idee cat de ajutor imi sunt raspunsurile voastre!
Cine e asa draguta sa ma mai ajute, pana miercuri inclusiv imi trebuie raspunsurile; prezentarea o sustin joi

Va pup mult ca am fff multa treaba si tre sa mai alerg si prin magazine sa va vaz cum reactionati in fata rafturilor mustind de produse

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio, iti doresc mult mult succes!

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, sanatate multa, si eu sunt racita de vreo 2 luni, intr-o forma usoara dar care nu mai trece, nu stiu ce naiba are. nici nu pot sa zic ca ma tratez, o ignor cu succes.

despre criza si masurile lor, nu stiu ce sa zic...am si eu parinti pensionari si o sa-i cam loveasca. nu pot sa comentez mai mult, eu nu prea cred ca scapam de marirea tva-ului si a impozitelor, daca nu acum, probabil pana la toamna tot o sa se intample si asta...
mcychy, daca gasesti bilete de tren pt congo, mai ieftine, ia si pt mine, 4 bucati...

chiar ii ziceam sotului ca in loc sa ne apucam sa facem casa, cu banii respectivi mai bine emigram. probabil ne ajungeau sa cumparam casa "acolo" si traiam si mai bine...

in alta ordine de idei, am dus si eu dosare pt inscrierea lui David la gradinite - din 4 poate l-or accepta la vreuna macar. iar daca nu, asta e...mi-e o sila de sistem, de spagi, de sistemul de educatie in general de la noi incat si daca vom ramane pe dinafara parca n-o sa regret atat (doar pt ca situatia este "care este").

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, si am uitat sa zic ca am gasit la magazin cafea Amaroy...am fost f entuziasmata. dupa ce am facut din ea, mi-a cam scazut entuziasmul, ca nu era ceea ce stiam eu . nu stiu, mi s-o fi schimbat mie gustul, nu inteleg, parca il percep diferit. telina am zis ca imi place de mor, desi nu ma dadeam in vant dupa ea, toata cafeaua mi se pare cah...

a, si dintre fainuri si fainoase, daca n-am varianta bruta sau am mai multe variante brute, prefer firma boromir. am gasit cele mai naturale produse la ei, cu cei mai putini aditivi, am inteles ca au succes si in afara tari.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput