Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou....hop si eu. am ajuns cu bine la destinatie, drum lung dar cu copil cuminte si ascultator. acasa am gasit toate bune, cam frig si miroase a zapada. sper sa-si revina vremea. daca nu , asta e, ne bucuram de aer curat si multa liniste. l-am scos pe andrei afara si deja a facut bujori in obrajori.
vivela, tu ai fost dintotdeauna sac de box pt david! chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc despre cum sa gestionezi "comportamentul" asta. sunt sigura ca o sa ii treaca......or fi niste frustrari legate de venirea fratiorului!!!! incearca sa aplici tehnica plangacioasa a alinei....poate lacrimile il mai inmoaie. eu inca n-am avut parte de asemenea tehnici kung fu, il mai apuca pandaliile dar de lovit si batut inca nu. ai primit PM-ul meu???????? ca nu-mi apare in Outbox!nush ce-i cu mesajele private...

alina.a, nu stiu daca ti-am spus dar pozele tale sunt superbe..si la ce nick te-ai gandit?????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele,eu nu stiu cum e la altii dar pe bune ca eu am momente cand simt ca rabdarea nu mai exista,s-au epuizat rezervele si atunci aplic tactica de a-l lasa sa-si gestioneze singur problema,n-o fi bine dar chiar nu am atata disponibilitate sa-l fac sa priceapa de o suta de ori ca nu e bine,frumos,etc...daaar am si momente cand ma inteleg cu el cu vorba buna si cand tonul face muzica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lachione, ma bucur ca la brasov au iesit toate asa cum ti-ai dorit. nici nu-mi imaginam altfel....deci amazoanele au inceput lectiile de calatorie. sa ai grija cu poneiul ala muscacios ca nu-i de gluma. muscatura de cal e naspa, pt ca are forta mare......
cigny, naso cu racelile astea. poate ceva pt imunitate....eu ii dau de ceva vreme lui andrei tinctura de propolis, in reprize de cate o luna si dupa aia pauza alta luna. nu mi-a racit prea des in ultima perioada. n-a fost nici in colectivitate ce-i drept. sanatate multa!!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Va multumesc frumos pentru aprecieri.
O fi Aaron un zulufos,insa ieri si astazi m-a scos efectiv din pepeni.Vivela,vreau sa te incurajez.Sigur o sa treaca.La noi,ieri dimineata l-a apucat ca vrea apa,mar si nu mai stiu ce sa-i cumpar atunci.Eram la biserica la scoala duminicala,si nu stiam ce sa-i mai fac sa-l potolesc.A repetat o ora ca vrea astea,si desigur atunci.Parca era setat.Astazi la fel,am mers sa-i iau acasa de la bunica si a inceput iarasi,insa nu i-am mai permis,l-am luat de o "aripa",l-am urcat in masina,si acasa.Si acum ii spun ca sunt suparata pe el.El imi spune ca nu vrea sa fiu suparata pe el si tot asa.Parca e acelasi set de crize care l-a avut pe la doi ani,daca-l tine tot atat timp ca atunci.oricum e total diferit de Iosua.Il provoaca mereu pe cel mare,il loveste,ii ia toate jucariile si nu mai spun cate face.Intr-o seara era suparat pe sotul meu si imi cerea un ciocan ca sa-i dea in cap lui tati.Nu stiu de unde invata toate aceste lucruri,cred ca a vazut la Tom si Jerry.
Cate odata imi pierd rabdarea si il scot in hol,s-au alta camera si il las acolo,sta ce sta si apoi vine si-si cere scuze si iar repeta:Mami ,ma scuzi,ma scuzi,daaaaa?Si repeta asa si o ora pana ii raspunzi.Of,mai am de spus,dar ma opresc,mai las loc si altcuiva

Mihaela,ma bucur ca a-ti ajuns cu bine la Dorna.
Georgi,sper sa dati de capat problemelor dupa analize.
Voiam sa intreb daca stie cineva de Oanamada,parca nu a mai intrat de mult timp.
Nicole ,tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Vivela,voiam sa intreb,David nu mai merge la gradi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

oana, ba da, merge inca la cresa. nu stiu ce o sa facem dupa ce nasc, probabil va fi cam gelos ca pe el il duc acolo si eu raman acasa cu fratiorul lui. si zau ca n-as vrea sa sufere din cauza asta. in ultima instanta, daca vad ca sufera foarte tare, o sa-l tin acasa pana la toamna, cand sper ca va merge la gradinita, unde sper ca nu va avea mult timp sa se plictiseasca.

imi pare rau ca si voi aveti inca perioade nasoale, ce sa zic, nu ma bucur dar ma linisteste , inseamna ca-i normal al meu. dar al meu e atat de orgolios - n-am vazut asa ceva - nu-si cere iertare nici daca l-as pune pe coji de nuca si l-as pica cu ceara. prefera sa ma imbratiseze sau sa ma pupe.

alina.a . bafta cu gradinita, sper sa fie pe placul Elisei .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

(nu stiu ce naiba se tot blocheaza mozilla, de-aia tot fragmentez posturile)

cygni, sa stii ca nici eu nu sunt adepta pedepselor. am constatat ca nu dau niciun rezultat, cel putin nu cu copilul meu. dar na, cand ai incercat toate metodele care iti treceau prin cap, ajungi sa te gandesti daca nu se impune si asa ceva.

georgi, te inteleg foarte bine cu rabdarea . ba eu chiar ma enervez si ii si arat ca ma enervez, comentand ceea ce simt. mi se pare duplicitar sa-i arati doar fete zambitoare si de fapt tu sa fii pachet de nervi. nervii fac parte din normalitate, asa ca nu vad de ce ar trebui sa ii ascund realitatea.

mychy, am auzit ca pana spre sfarsitul lunii o sa fie nasol, cu vant si ploi. sper totusi sa nu se puna pe vreo ninsoare, cum am vazut prin spania.
stati si voi la gura sobei la o cafeluta d-aia buna.
primit PM .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana uitam sa-ti complimentez cretulinii,doua bijuterii!
mai gabi usor nu va fi cu doi dar peste 2 ani in schimb va fi super.eu am fost la valcea cu o fetita de 5 ani si jumatate deci diferenta intre ele de 2 ani si jumatate.ce s-au mai jucat,cate lucruri in comun au avut,pana si certurile erau o incantare,am ras cu lacrimi...
hai ca vin din joi in pasti si fac eu prezenta ,dar de :ghinetz,simo,lavinia mai stiti ceva?

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele :)

sa ne trezim

Multumesc pt raspunsurile voastre ma voi mai gandi daca sa mai astept sau sa trec la actiune cu playdates.

Alina
multa bafta la gradinita. Cat timp ai lasat-o acolo singurica? Aici in primele zile e mereu numai cu parintii si nu mai mult de o ora. Dupa 2-3 zile lasi odrasla 10 minute singura la gradinita si apoi te duci sa o iei. Dureaza cam o saptamana 2 pana ramane acolo o zi intreaga. Mi se pare ca s-a purtat chiar foarte bine pt prima zi.

Vivela
am avut aceleasi dubii ca si tine in legatura cu gradinita. Sa o duc sau sa nu o duc. Si cum e exact in vacanta de vara am ales sa o tin acasa 3 saptamani. Una inainte de bebe si 2 dupa. Cand va fi si sotul acasa. Nu stiu exact cand va aparea bebe dar v-a sta acasa 2 saptamani dupa bebe sigur si apoi o voi lua cu binisorul sa o duc la gradinita iar pt ca daca trece prea mult timp ii va fi greu sa se readapteze. Ma gandesc sa o duc eu cu bebe la gradinita si sa ii explic in prealabil cum e treaba cu bebe.

Luna cum merge cautarea de job? Ai inceput sa trimiti CV-uri?

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si29+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Apropo de cat e de greui cu 2 copii, am o vecina care ma irita peste masura. De fiecare data cand ne intalnim pe strada imi spune vai ce greu e cu 2 copii, o sa vezi ca e greu si nu mai pridideste sa imi explice ea mie cat e de greu cu 2 copii.

Am chef sa ii spun cate ceva de dulce insa nu m-a prins in faza hormonal inca. Eu chiar nu o inteleg de ce se plange. Sotul ei a stat acasa 1 an de zile si a ajutat mereu cu cei mici.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si29+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput