Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou...
georgi, deci tot de la gat i se trage. daca ii faci analize de sange sa nu uiti de ASLO. e bine de vazut daca infectiile astea repetate n-au lasat "urme". sper ca e mai bine acum.
oaana, mi-au placut fetele tale! ce par frumos au amandoi! al meu e tunsulica si cu paru din varful capului ca a ariciului din reclama la Foltene!
eu ma pregatesc si ma tot pregatesc.....pun in bagaje, scot, iar pun.....e o mare varza in geanta aia. sa vezi de dimineata cand o fi sa-l imbrac....de fiecere data fac la fel: prima data le arajez frumos, dupa care incep sa scot si sa bag la loc :)
vio, am avute emotii cu codul lor galben....mi-era teama pt sormea cu mea cu avionul. vad ca pana la urma a fost un mare fas! la AC/DC merge careva? o sa fie mare nebunie:)
eu o sa am internet la dorna asa k ne mai "auzim"....................

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele!
Mi-a fost dor de voi! Ne-am intors abia vineri, am stat 2 saptamani in loc de una pentru ca fetelor le-a placut tare mult la Brasov. Si mie, ca mancau si dormeau foarte bine.
Parastasul a iesit bine, coliva buna, lumea multumita si eu la fel. A trecut un an.

Ieri si-au cunoscut poneii si au inceput calaria. Ieri o ora, azi o ora. Sunt tare dragalasi poneii si destul de maricei. Am vazut si rase mai mici. Problema e ca cel al Karinei e cam muscacios. Cam musca...sau ma rog, vrea sa muste. si daca nu stii sa anticipezi si sa te feresti e cam nasol... cu datul cu copita o mai rezolvi ii mai faci sa renunte, dar defectul asta cu muscatul mai greu. Offf daca stiam nu il lasam sa-l cumpere. E frumos foc dar cam tampitzel si incapatanat foc! Se intoarce si vrea sa ciupeasca copilul de tibie cand e calarit. In rest e ok. Le-am luat echipamente dar unele sunt prea mari pt ele chiar daca sunt cele mai mici numere.
Foarte multi copii merg la calarie acolo in Voluntari unde avem noi poneii acum "in gazda" pana vor fi gata grajdurile. Am vazut acolo niste cai albi superbi si foarte bine dresati pentru calarie. Mi-ar placea si 2 cai.
Tineti-mi pumnii ca maine merg cu dosarele in dinti la gradinita.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Neata fetelor. Astazi sunt pusa pe fapte mari. In urma cu o ora terminasem de facut piata si "deportasem" bunurile acasa.

Multumesc fetelor care ne-au urat sanatate.

Vivela

Nici nu stiu sa zic daca Alise e mai bine sau nu. E mai bine ca a incetat sa faca febra insa in continuarea ii curg mucii si are accese de tuse. Eu am sistat toate siropurile si tampeniile, caci efecte nu se vad de cand le ia, cati medici atatea pareri, trebuie sa se sfarseasca odata boala asta care ne-a mancat urechile caci niciodata nu a mai durat vreo raceala atat si de fapt ea a avut f putine raceli dar asta ne-a dat gata.

Georgi simpatizez cu tine si sper sa ii fie cat mai repede bine lui Mihnea

Carla s-au nimerit atunci mai multi copilasi inaintea noastra si nu poti decat astepta.

mychy nehotarata mai esti cu bagajele alea . cat stai la brussels?

violetan f simpatic Laur. Nu stiu cum ii apuca, cel putin la noi, politeturile in special in casa si cand e "in public" uita complet de "multumesc". si de altfel in casa iti scoate ochii cu te rog si multumesc.

ooana sunt frumosi de pica baietii tai. imi plac mult pozele cu Iosua care pleaca la gradi, cand dorm amandoi pe jos si aceea "amandoi pe tati".

Aici vantul a rupt multe crengi, unele chiar groase, Dunarea e involburata rau. Sambata cand a fost mai frumos am zis s-o scoatem putin din casa pe Alise dar nu la un loc de joaca si am mers cu masina cu bacul peste Dunare, catre Tulcea, Lis era nemaipomenit de incantata cand am mers cu bacul si dupa ce-am traversat ne-am oprit in zona unde sunt ramasite ale unor cetati dacice, a fost tare frumos, ne-am plimbat pe un deal, doar noi trei, pe langa noi treceau turme de oi iar Alise a urmarit gandacei, furnici, mieluti. Era pustiu si liniste. O sa pun poze dupa ce le descarc.

Pentru ca nu respira bine, i-am pus doua perne Alisului sa stea mai sus. Se aseaza ea si spune:
-Am impesia ca nu e chiar asa sus pelna asta.
-(eu moarta de oboseala): Ti se pare
-Doal mi se pale, nu e asa.

Alta faza, imi trimit sotul sa doarma in sufragerie , macar unul din noi sa doarma, pleaca el si Lis imi spune: Stiga-l pe tati ca nu l-am imbatisat si nu l-am pupat. Il strig, vine, se pupacesc ei si apoi Alise: Acum imbatiseaz-o si pe mami.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mihnea e mai bine,nu mai face febra insa cireasa de pe tort:ii mai iese o masea si nu poate manca,vrea si cum atinge acolo cum se pune pe plans.
oana,ai doi zulufi superbi sa-ti traiasca!!
cygni,multumim..poate ar fi o treaba sa mergi si pe "tratamentele" babesti gen ceai de ceapa,ridiche neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Sanatate multa lui Alis de Cygny si lui Mihnea de Georgi!
Oana, sunt superbi zulufosii tai!
tuturor!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

ce vreme...noroc ca am pus cateva kile cu sarcina asta, altfel ma lua pe sus vantul .

sanatate multa strumfisorilor bolnaviori, Alise si Mihnea .

Cygni, si noi am trecut printr-o raceala dinasta lunga-lunga, habar n-am ce a fost de a durat atat. nu ne-am complicat cu prea multe siropuri sau medicamente, am convietuit cu ea cat am fost nevoiti.

Lachi , chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ca zisesei ca te intorci pe 10 mai...
aoleu, aveti ponei muscacios? si nu ti-e frica sa lasi fetele in preajma lui? (eu zic, ca mie mi-e frica si de caini, chiar si de aia pe care nu-i stiu de muscaciosi, deci sunt fricoasa rau!). oricum, e super ca fetele tale fac calarie.

Oana, am admirat si eu zulufosii, iti spun pentru a mia oara cred ca mor de invidie cand vad ce par frumos au

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi (adica doar David) trecem printr-o perioada de obraznicii - spre nenorocul meu. uneori ma bufneste si rasul de cate poate sa faca, incerc sa-mi imaginez ce e in capsorul ala si ce dracusor il impinge sa se comporte asa. din joaca - ajungem in 90% din cazuri la palme, picioare, zgarieturi, muscaturi, pumni...bineinteles eu sau tati suntem cei care le incaseaza, de fiecare data fara motiv. si am incercat sa-l iau in toate felurile sa aflu de ce se comporta asa, si cu vorba buna, si cu pusul la colt, si cu sanctiuni...aiurea, nimic nu merge. parca are o doza exagerata de energie pe care nu poate sa si-o canalizeze decat in mod agresiv. nu stiu ce metode sa mai aplic pt "calmarea" spiritelor, uneori am senzatia ca el constientizeaza foarte bine ca face ceva ce nu-mi place, dar vrea sa impinga totul pana dincolo de limite.
ai vostri au trecut prin etapa asta? (eu inca sper ca e doar o etapa si ca va trece...).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am intrat doar ca sa minunez si io a mia oara (ptiu, ptiu, ptiu!) de zulufoseii oaanei!! Incredibil, bah, tata, bah! Sa-ti traiasca, sa creasca mari, sanatosi si norocosi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,si mihnea are momente dintr'astea cand nu merge nimic sa-l calmezi si dupa o faza dintr'asta se lasa cu istericale,cu alergat incotro o apuca si terminand cu plans de ne aude tot blocul...metode nu stiu sa mearga cu brio...cert e ca dupa se calmeaza de nici nu zici ca s-a intamplat ceva...aaa si mai are o chestie,scoate tot din bortbagaj,tricicleta,trotineta,masini si minge si nu lasa pe nimeni sa se atinga de ele si se uita urat pe sub sprancene iar daca un copil are curajul sa puna mana impinge,loveste.acum de ex a scos toate prosoapele din dulap si alaerga cu ele prin casa...trebuie sa iesim.
greierash,multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vivela,da,noi de cateva zile.
Adica se catara cu un picior pe cada ca si cum ar vrea sa iasa ca stie ca nu are voie,a gasit o folie cu medicamente si statea numai cu ea in mana,inainte nici nu se atingea ca stia ca nu are voie, tina apa in gura si scuipa pe jos,in farfurii,pe unde apuca,etc...daca face o data de 2 ori nu ma deranjeaza dar cand o tine toata ziua asa si stau numai cu gura pe el cedez si eu.
Am admirat si eu zulufii baietilor Oanei,f frumosi baietii.
Sanatate lui Mihnea si Alise,pe David l-a tinut 3 sapatamani tusea asta,i-am tot dat siropele pina a facut alergie.
Nu i-am mai dat nimic si vad ca nu mai tuseste.

Mergi la inceput