Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cygni, sanatate multa Alisei, off, ce ati mai tras. Saracuta stiu ca e foarte cuminte, dar ce doctor e ala care va lasa sa stati la usa o ora jumate?
Georgi, pupici tie si cavalerului. Poate ne vedem la sfarsitul lunii.
Greierash, spor la aprofundat .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
raportez noapte aproape alba,fii-miu iar a facut febra si iar fara alte simptome,incep sa ma ingrijorez caci analizele la urina si exudatele au fost buna...plus ca au trecut abia trei saptamani de la utimul croseu de acest fel...deci nu- mi ramana decat sa

vivela,un mare,am glumit,sper ca nu te-ai suparat,tu ai fost draguta ca mi-ai adus aminte.
anca,va asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, , sper sa nu ti se para prea extrem, dar eu l-as duce la analize de sange si sa-i faca neaparat ASLO.

Despre crom: http://www.miorlau.ro/slabire/36-f13a-slabire-reducerea-poftei-de-dulciuri-crom-picolinat.html ; il aducem noi din State.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

saru'mana anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sal'tare!'
georgi, cum e mihnea? of, iar febra fara 'motiv'. sa stii ca si andrei mi-a facut anul asta doua pusee de febra fara alte manifestari. unul l-a tinut doua zile, celalalt a cedat dupa prima doza de nurofen. ce-i drept de fiecare data febra a cedat imediat la antitermice. poate,. asa cum te-a sfatuit carla, ar fi bine sa-i faci niste analize de sange. stiu ca e traumatizanta si pt el si pt tine recoltarea dar poate ar trebui vazut! mi se pare bun sfatul si cu ASLO.sa nu uiti sa ceri tu, ca dr.......

eu ma pregatesc de plecare, diseara vine sora mea si maine seara placam......am asa un stress de parca plec pe marte. de fapt starea asta de agitatie si de nesiguranta o am de ceva vreme incoace. nush ce naiba e cu mine. de felul meu sunt optimista dar acu parca vad totul asa....naspa.
de dimineata andrei mi-a stranutat zdravan, au aparut si niste muci, transpira in draci, si la somn si asa in casa.....doar cu un tricou pe el. nush ce e cu transpiratia asta.......dr mi-a zis ca-i ok, dar parca prea asuda in exces. poate ar trebui sa-l mai investighez, sau poate nu

vikend placut va doresc, cu toate ca e vremea naspa si se asteapta ploi

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

drum bun, mychy , distractie placuta. hai ca ai un motiv bun sa mai uiti de necazuri, profita din plin.

lasa-mi si mie nr tau de tel pe pm, daca nu ti-e cu suparare , poate mi-e dor de o gura de aer curat.

georgi . sanatate multa lui Mihnea.

cygni, cum mai e Alise?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

buna fetele
mihnea cu febra mare,de la 12 ma chinui sa i-o scad,abia cum s-a lasat si a transpirat mult..a venit si dr se pare ca are ceva cu faringo si amigdalite,nu inteleg ce scrie..este pe antibiotic,asta e..dupa ce termin cu tratamentul las sa treaca vreo 14 zile si ii iau si urocultura sa fiu eu sigura ca e ok,am sa vb cu dr si de analize mai amanuntite...pe langa asta ne-a dat si ceva de imunitate lantigen b..sper sa scriu corect.
mychy,drum buna si fii voioasa!!!
vivela,ma bucur ca nu esti suparata pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, sanatate lui mihnea si cygni, la fel si voua, sa fie bine lis!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Georgi,multa multa sanatate,speram sa fie bine.
Violetan

Am pus cateva poze mai proaspete,daca aveti timp sa le vedeti.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oaana, multumesc pt floricica. Asa face laur, il apuca politetea excesiva.
Eu: Pofta buna, laur!
Laur: Multumesc, mami, ca mi-ai zis pofta buna.

Neata, fetele! Cum sunteti astazi? Cum ati petrecut de Cod (galben)?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput