Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ieri i-am luat lui andrei sandale, ca pleca in "concediu" si n-avea! am gasit unele dupa gustul meu, de la UFO, de piele si la numai pretul de 35 ron. aseara m-am enervat de numa', ce credeti ca i-a cumparat sotzul meu "destept" lui andrei? un laptop! mai mic, cam jumate cat unul normal! imi venea sa i-l arunc pe geam! m-am enervat pt ca nu era nici momentul d.p.d.v. financiar si nici nu e normal sa-i cumperi unui copil de nici 3 ani asa ceva........ da parca te poti intelege cu masculu' alfa atotstiutor!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si eu i-am luat lui fii-miu sandale dar cu 80 de ron de la o firma din oradea,frumusele dar scumpe.
de sot care face cheltuieli in momente nepotrivite am si eu parte,ba mai mult de atat ii cumpara masini pe care nu stie sa le manuiasca si apoi se supara ca i-a cumparat degeaba desi eu ii spun sa respecte varsta..mda
da mychy,imi iau homeopatele ca nu se mai poate,vreo saptamana m-a daramat fizic,nu mai spun de starea de nervi pe care a trebuit s-o gestionez ca sa nu ma descarc pe copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!
Mychy, unde ai gasit sandalele alea ca vreau si eu!!!!!!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamicutze frumoase!traiesc si eu....m-am repatriat de la valcea unde nu am avut tv si cablu doar m-am plimbat cu fata peste tot si colegele de lucru cu care am fost...in fine, m-au lovit vestile la intoarcere am facut de dimineata o criza de nervi si acum asta e...eu lucrez in doua locuri ambele bugetare.dupa ce ca eram platita jenant cu 1250 roni ca medic rezident imi taie si din astia...si sory , chiar nu iau spaga, nu fac bani la spital, din contra imi platesc cu dolari si euro cartile si cu roni buni participarile la congrese....buuuuun mai avea orele la scoala de asistente de stat din oras mi-au taiat si de acolo ba 10 ore(adica le fac dar nu le platesc) apoi inca 15 si se pare ca vor mai fi...plus ca vine vacanta si gata banii de acolo....misto.in fine ar fi rusinos si chiar jenant sa ma plang de bani ,sotul munceste fff mult intr-o multinationala si e platit destul de bine dar eu ma refer strict la persoana mea.tot la 8 ma duc la lucru tot atatea ore lucrez....nu mai au rost discutiile,acum sper ca din toamna sa mai prind ceva la scoala,a afost tare greu cu doua locuri de munca dar ma obisnuisem si erau buni si banuti de acolo asa cat erau.

in alt ordine de idei ia uitati pe unde am fost:pe aici.recomand cu placere....
si pupici tuturor sper sa apuc sa intru mai des,peste 2 sapt intru in vacanta cu scoala....
si nu mai stiu nimic de voi de ceva capitole nu promit ca recuperez...
lunitzo imi pare rau ca trebuie sa-ti schimbi locul de munca

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Prezentarea in RO a mecanismului crizei financiar-economice

1. Ion are o crâsma. Pentru a-si spori vânzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea - betivani neispraviti) bautura pe datorie. Isi noteaza cu grija datoria fiecarui client, tinând astfel un bilant al creditelor acordate. Pe masura ce se raspândeste vorba ca Ion te serveste acum in schimbul promisiunii de a plati in viitor,numarul clientilor creste, iar vânzarile de bautura asijderea. Pe faza, Ion profita de ocazie si scumpeste tuica si berea .
2. Un consilier bancar abil isi da seama ca afacerea lui Ion este de viitor si ii acorda acestuia un credit pentru dezvoltarea cârciumii. Creditul este garantat cu creantele acumulate de Ion - promisiunile de plata ale betivanilor care ii trec pragul.
3. Superiorii consilierului bancar - baieti destepti, cu indelungata expertiza in mobilizarea resurselor financiare - refinanteaza creditul acordat lui Ion prin emisiunea a trei tipuri de obligatiuni, garantate, desigur, cu datoriile alcoolicilor: BEAU-BOND, BEAT-BOND si VOMIT-BOND.
4. Aceste titluri financiare sunt cumparate si tranzactionate apoi pe piata internationala. Multi investitori nu inteleg ce inseamna aceste obligatiuni si cu ce sunt garantate. Cu toate acestea, cererea pentru ele creste, alimentata de cresterea continua a cotatiilor.
5. Intr-o buna zi, cu toate ca preturile continua sa urce, managerul de risc al unei banci (concediat ulterior, fiindu-i reprosata atitudinea pesimista) decide ca este timpul sa ceara plata datoriilor acumulate de betivii care frecventeaza crâsma lui Ion.
6. Datornicii nu au cum sa plateasca. Ion nu isi poate rambursa creditul contractat de la banca si intra in faliment.
7. Obligatiunile BEAU-BOND si BEAT-BOND isi pierd 95% din valoare. VOMIT-BOND sta ceva mai bine, valoarea ei stabilizându-se dupa o prabusire de 80%.
8. Furnizorii cârciumii lui Ion intâmpina serioase dificultati financiare, dupa ce clientul lor a inchis portile si dupa ce obligatiunile in care investisera masiv si-au pierdut valoarea. Furnizorul de tuica este preluat de o firma concurenta, iar fabrica de bere intra in faliment.
9. Banca este salvata de la faliment de catre Guvern, in urma unor consultari dramatice intre partidele politice.
10. Fondurile necesare acoperirii pierderilor sunt obtinute prin impozitele platite de catre persoanele care nu consuma alcool.

Mergi la inceput

greierash, eu stau in berceni.
pe Sos. Giurgiului sunt doo magazinashe mici-mici de cartier, cu stuff-uri pt copii! de acolo le-am luat!

Mergi la inceput

.....multumesc Mychy e cam departe de mine....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

cand ma intorc din concediu, daca vrei, iti cumpar eu si ne vedem pe undeva............
asa arata http://good-times.webshots.com/photo/2309959250104667211HLQSwF
dar nu-s de piele intoarsa, ci normala.

Mergi la inceput

Da Mychy, vreau, daca nu te incurc prea tare.... pai atunci vorbim cand te intorci....Cand te intorci?
Drum bun la Vatra, drum bun la Brux.... sa te distrezi si sa te destresezi...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

greierash ai PM

Mergi la inceput