Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 24
Miriluta spune:
Pe strada mea toti oamenii sunt tampiti si eu sunt sefa lor...normal ca trebuie mail sa primesc cartea:
mihalachecristina@yahoo.com.
Danke
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Azi am dat de dieta asta si m-as apuca si eu in curand, desi inca mai alaptez. Mi-ati putea trimite, va rog, si mie cartea? oani2002@yahoo.com Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
e buna adresa? ti-am trimis ieri si mi-a venit inapoi ca nu e buna adresa
Mai scrie o data.
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Agness spune:
Buna,
Am descoperit de curand dieta Rina si cred ca mi se potriveste, mi-ar placea s-o incerc. Va rog daca se poate sa-mi trimite-ti si mie cartea/cartile la:
agnessc2010@yahoo.com
Multumesc frumos.
Agness - Mami de Monica (02.09.2006) si Eduard (02.10.2008)
alinabojuc spune:
Salut fetele. Nu mai tine nimeni dieta?
Eu azi dimi aveam 66.3 am slabit dar putin. nu pricep ce s eintampla mai ales ca haine care nu imi erau bune cand aveam 65.7 mi-s bune acum poate mi-a inebunit cantarul
Agness sper ca ti-a ajuns cartea
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Miriluta spune:
Am primit si eu dieta (multumesc alinabojuc ). Azi am inceput si eu cu proteinele. Mi se pare super ok dieta...o sa imi fie cam greu sa rezist intre pranz si cina fara nimic ...dar ma tin tare
Agness spune:
Am primit, am primit. Multumesc frumos
Acum studiez si iau si eu startul cat de curand...ca nu se mai poate
Agness spune:
N-am terminat de "studiat", dar am inceput. Cu Dumnezeu inainte! G1:
Pentru azi am avut:
MD: 5 boabe de struguri + 7 curmale (mult prea dulci- dar nu am avut timp de altceva sau de mai mult)
G1: 10 capsuni mici si cam 300 g cirese (ador ciresele, as putea trai numai cu cirese zile intregi cred)
E ora 3 PM si urmeaza pranzul:
Branza mozzarella cu felii de castravete si rosii + 1 cana de supa
Apoi cina,pe la 7PM: mozzarella cu felii de castravete si rosii, numai ca la jumatate de cantitate, fata de pranz
Ma gandesc ca poate e cam tarziu pranzul, dar a trebuit sa las 2h sa se digere ultimele cirese ingurgitate, apoi ca trebuie sa rezist cel putin 4h pana la cina, si apoi si dupa, pana ma culc, pe la miez de noapte.
Va pup si succes pentru cine mai e la dieta!
CameliaH spune:
Salut fetelor
Am fost la tara patru zile si de aceea nu am scris. Am cam fuserit dieta pe ici pe colo, ca e complicat acolo tre sa manaci ce ai, dar in mare m-am tinut de principiile dietei si vestea buna este ca in sfarsit am scazut sub 60 de kg. Am 59,6 adica am slabit de la inceputul dietei 5 kg. Sunt cam la mijlocul dietei si daca mai slabesc inca pe atat pana la 1 august ma declar foarte multumita. Oricum sunt hotarata sa tin si perioada de mentinere de trei luni.
Azi proteine
MD: un pahar de zmeura
G: abatere ca eram intr-o vizita legata de servici si m-au servit cu cornulete cu nuca, nu am putut sa refuz
P: peste la gratar
C: cred ca beau o cana cu lapte.
constance_p spune:
Buna ziua! Ma numesc Constance, si ca si voi am probleme cu greutatea. Am 73 Kg si dorinta mea este sa ajung iarasi la 65. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie cartea daca se poate, la adresa constancepavel@gmail.com
Va multumesc din toata inima pentru ajutor!! Nici nu am stiut de dieta asta, iar cand am dat un search, nu mi-a venit sa cred cate info am putut citi aici. Sunt foarte nerabdatoare sa incep, si mai ales sa incap iarasi in hainele mele preferate!
Succes in continuare! Keep in touch!
zuzi.simona spune:
salutare! eu sunt prin ungaria dar am prin un pic de net
chiar m-am tinut binisor de dieta zilele astea doar ca ieri am tras o fuga la timisoara si ne-am infundat intr-un real de unde am plecat, normal, cu cosul plin...deci peste regula va fi sigur vreo juma de kg de praji plus alte gustari
astazi amidon
md: praji
p: varza la cuptor
c: cred la la fel
tot nu se indura nimeni sa deschida cap. nou?!?
si spor la treaba
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)