Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata'. Azi sunt cea mai matinala dintre ...
Dragaica ma bucur ca te-ai mai linistit...
Tina o sa se rezolve si cu masina...important e ca voi nu ati patit nimic...
Maurice nu lua in seama comentariile. Important e ca voi 2 sunteti bine. Asteptam poze mai recente sa vedem cat a mai crescut burtica.
Mycya si mie imi faci pofta cu gogosile. Maine ma apuc de facut gogosi...
Va pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana frumos. De maine vine week-end-ul...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna la toate fetele

Eu nu prea am mai avut timp sa va citesc decat putin, de luni am intrat in prenatal si ce bine este, deja nu mai puteam sa stau pe scaun, mi se intarea burta si picioarele mi se umflau, acum vad ca sunt mai bine
Sper sa ajung si eu la dr la sf saptamanii viitoare pt analize si ecografie
Acum ma pregatesc sa ma duc luni cu baiatul la o operatie de absorbtie a unui lichid care sa tot strange la un out, a zis dr ca imi da drumul cu el in aceeasi zi, dar am niste emotii

Va pup

Andrei 11.02.2006 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
SMS de la Racusor :
"Suntem bine, colul nu s-a mai scurtat, desi am cateva neclaritati pe care sper sa le deslusesc maine. Cred ca maine ma externeaza...dar si aici sunt chestii dubioase, specifice de spital...va povestesc eu. Va pup!"
SMS l-am primit aseara, dar nu am mai intrat sa vi-l scriu, deci cred ca azi o sa fie acasa.
In alta ordine de idei, maine ma duc la o nunta si bineinteles ca nu am cu ce sa ma imbrac. Hainele largi nu-mi plac pt ca ma fac mai mare decat sunt, iar celelate pe care le mai pot adapta , nu prea sunt de nunta. Credeti ca sunt deplasati tare panatalonii de in la nunta? Am cautat si o rochita lunga, lunga( cum are Carmen intr-o poza) sa nu mi se vada picioarele umflate, dar am gasit una cu 6 milioane si nu m-am indurat sa dau asa multi bani.
Tanti, tinem pumnii sa fie Andrei bine si sa treaca usor peste operatie

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am intrat sa va salut si sa va urez o zi mai putin ploioasa am cev adrumuri de fcaut acum de dimineata!

Luni seara la 18.00 merg la dr sa vedem ce este!

Revin spre dupaamiaza!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

anca_vlad bafta la medic... Sper sa nu fie nimic grav...
Ai grija de tine si te asteptam cu vesti.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele si de la mine! Va doresc un sf de sapt cat mai linistit. Am si eu o intrebare: e posibil sa te trimita in somaj tehnic chiar daca esti gravida???

31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragaica, bine ca te-ai lamurit...
Paula e nasol cu evenimentele astea...sotul are intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului...eu nu merg, o data ca pe la 11 seara adorm pe scaun si nici nu am o toaleta adecvata
...ai incercat la magazinele de gravidute? (de pe Stefan cel Mare)

azi schimb si eu saptamana ...si AMR 9 saptamani

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna dimineata

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata!
o cafea cu muuuuuuuult lapte, pt ultima zi de serv de sapt asta!
paula..uf te inteleg..hai ca iti dau rochia mea ce am luat-o pt nunta din 29 mai..ca eu m-am hotarat sa nu ma mai duc:) si numa vreo 90 lei am dat pe ea :) e un sarafan de fapt.
in alta ordine de idei, eu zic sa iti iei pantalonii care vin bine si o camasa si gata. nu are rost sa dai un car d ebani pt o rochie mare, pe care s=ar putea sa n-o mai porti niciodata.

aelita azi mai incerc o data maioneza de lapte sper sa iasa ca maine vine un nene sa imi faca tot felul de tamplarii prin casa, inclusiv montat pat suspendat pt baietii mei si o sa manance pranzul al noi, asa ca sa nu ma fac de rusine :)

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai am un SMS de la Racusor. Ma bucur ca ne tine la curent cu starea ei:
"Neata! Daca totul e ok pe la 5-6 imi dau drumul acasa. Stau cuminte in pat si astept mi-e cam somn ca aici dorm mai putin ca acasa...pe la 12 noaptea imi fac antibioticul, pe la 6 dimineata imi iau temperatura si tensiunea...pana acum am stat pe gynipral, in prima zi pe injectii cu no-spa, scobutil si diazepam...antibiotic, clexane si ciorapi antitrombotici...mi-au monitorizat contractiile. S-au redus, dar tot mai am cate una, doua, care se lasa cu durere de burtica. Cam atat! Ma rog la Doamne Doamnesa fie bine!Pupici la toata lumea!Sper ca sunteti toate bien si stati linistite!"
Oana, inca la magazinul ala de pe Stefan cel Mare nu am fost. Cred ca fug azi pana acolo, poate resuseste sa am surprinda
Victo .Nici eu nu m-as duce , dar e una din cele mai bune prietene si mi-a zis ca pot sa am duc si in pijama, dar sa nu lipsesc...

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput