Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
crissy77 spune:
Nah ca ne coloraram si noi
Mai ia cineva vitamine NatalVit? Initial a vrut sa-mi dea Elevit, m-a intrebat daca nu ar fi cazul sa iau si niste fier asa ca pana la urma mi-a prescris NatalVit (care cica are dublu fier decat alte marci).
In rest... toate bune. Bb in grafic, 635 g, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior cand era aproape peste col, cordonul se pare ca nu incomodeaza, e jucausa asa ca avem motiv de bauta (am dat comanda la sot de niste bere de casa)
Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Nah ca ne coloraram si noi Mai ia cineva vitamine NatalVit? Initial a vrut sa-mi dea Elevit, m-a intrebat daca nu ar fi cazul sa iau si niste fier asa ca pana la urma mi-a prescris NatalVit (care cica are dublu fier decat alte marci). In rest... toate bune. Bb in grafic, 635 g, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior cand era aproape peste col, cordonul se pare ca nu incomodeaza, e jucausa asa ca avem motiv de bauta (am dat comanda la sot de niste bere de casa) Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
felicitari pentru bebelina
24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici
coteasca spune:
Ola fetele! Vad ca sunteti din ce in ce mai active. Ce bine de cele care au intrat in prenatal, vreau si eu...Eu am umblat azi prin spitalul Giulesti in cautarea unui medic. Dupa ce am stat la o coada infernala vreo 2 ore am intrat la medic si surpriza... medicul respectiv mi-a zis cu zambetul pe buze ca nu mai asista la nasteri. Am plecat super nervoasa sa caut alt medic si cand am intrebat mi s-a spus ca cel de-al doilea medic e intr-o operatie si iese peste o ora juma si m-am dat batuta si am plecat de la spital nervoasa. Maine imi mai intind niste antene prin spital, sper sa si reusesc sa ajung la un medic sa ma controleze si pe mine. O sa apelez ca pile ca fara pile in Romania mori pe strada si nu te baga nimeni in seama si uneori nici cu pile nu mai merge.
Multumesc lui DD ca nu ma doare nimic, ca daca ma ia vreo durere chiar nu stiu ce sa fac si la cine sa apelez... sper ca bble sa stea cumintel pana imi gasesc un medic.
Va pup
31+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
bumblebee spune:
Crissy, felicitari pt bblusa! Tot la Dumitrasc ai fost?
Carmen, n-are sens sa spun ce sentiment mi-a lasat stirea care ne-ai dat-o... Oricum, Colegiul Medicilor la noi nu prea ia nici un fel de masura, o mana o spala pe cealalta... asta e minunata noastra tarisoara.
Doamne ce politico-pata (inventez cuvinte) sunt azi, unul sa-l prind il mananc cu fulgi cu tot!
Alina 27+ cu
gargarita
Dragaica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui grety_niku
si eu zic sa stai linistita, dc era ceva te puneau doctorii sa mai faci investigatii... eu am facut eco morfo la 21s si mi-a scris dr recomandare de repetare eco la 25-26s fiindca nu se vedea ceva la inimioara lui bebe (m-a vazut ca m-am inverzit si mi-a zis sa stau linistita ca e bebe mic si de-aia; ca la 25-26s cordul este dezv de tot) asa ca mangaie si bebelusii din partea mea si a lui Nicholas si stai linistita! eu pana acum toate eco l-am facut 4D, mai putin cea de la 8s,(ca deh doar asa face dr unde le fac eu) si de fiecare data tot ce avea ea de masurat/vazut vedea in 2D apoi ca sa vedem si noi ne trecea pe 4D... bine ca mai urmarea ea niste parametrii tot in 4D (defecte vizibile - bot de iepure etc) 24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam) Pozici |
Multumesc de raspuns, chiar calma nu am cum sa stau. Ma enerveazaca n-am reusit sa vb. cu doctorul meu, asa ca acum plec sa-l caut la spital poate-mi da mai multe detalii. El a zis sa vin sa-l intreb daca am nedumeriri .....iaca am nedumeriri asa ca nu ma las pana nu am mai multe explicatii.
Am sa revin cu noutati.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
Florentina_C spune:
Crissy felicitari pt sanatoasa ...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
rodyka spune:
crissy77, felicitari ptr vestile bune
29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui coteasca Ola fetele! Vad ca sunteti din ce in ce mai active. Ce bine de cele care au intrat in prenatal, vreau si eu...Eu am umblat azi prin spitalul Giulesti in cautarea unui medic. Dupa ce am stat la o coada infernala vreo 2 ore am intrat la medic si surpriza... medicul respectiv mi-a zis cu zambetul pe buze ca nu mai asista la nasteri. Am plecat super nervoasa sa caut alt medic si cand am intrebat mi s-a spus ca cel de-al doilea medic e intr-o operatie si iese peste o ora juma si m-am dat batuta si am plecat de la spital nervoasa. Maine imi mai intind niste antene prin spital, sper sa si reusesc sa ajung la un medic sa ma controleze si pe mine. O sa apelez ca pile ca fara pile in Romania mori pe strada si nu te baga nimeni in seama si uneori nici cu pile nu mai merge. Multumesc lui DD ca nu ma doare nimic, ca daca ma ia vreo durere chiar nu stiu ce sa fac si la cine sa apelez... sper ca bble sa stea cumintel pana imi gasesc un medic. Va pup 31+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei |
La ce medici ai fost?
Laura 27+ cu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Apropo de paranoia, mie mi se pare uneori ca burta se micsoreaza in loc sa creasca, sau macar sa stagneze Eu patuturi am vazut faine pe mykids.. A luat cineva de acolo? Sunt cele fara sertar, de lemn, unul cu ursulet si unul cu girafa. Pliabil inca nu stiu de care (pana la urma am zis sa iau doua), oricum nu f scump.. in jur de 2 mil daca as gasi Cel pliabil il vom folosi in calatorii si ca tarc (pentru cand vreau sa merg si eu la baie si sa nu-l las singur de capul lui nesupravegheat) ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu Poze |
eu am cumparat patulul de pe mykids cel de la dhs era 205 si l-am vazut ieri in cora cu 260 arata bine si este destul de sanatos asa !
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
crissy77 spune:
bumblebee, azi am fost la dr din GH. Dr D. m-a chemat la ea pe la 26-28 s. Voi merge la Iasi, mi-a dat nr de tel de la cabinet dar am uitat sa intreb pe unde e cabinetul (se pare ca nu e cel de care stiam eu). Cand am fost la morfo fetala mi-a zis ca imi scrie bilet de internare pt Cuza Is, dar ca nu asista la nastere. Acum... nascutul intr-un spital mare nu e un moft pt mine, o fac de nevoie (deja m-am bosumflat cand a zis btz de platit spitalizare daca nu esti din judet), bb tb verificat de un neonatolog bun (din cauza pb mele cu tiroida) asa ca nasc cu cine o fi.
Florentina, rodyka,
Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)