Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Ma tot uit pe mykids si par ok toate.acum sa si fie bunutze.la bucuresti patutul de 290ron de la oferta costa 450ron fara lenjerie si aparatori.iar salteaua de cocos pleaca de la 170ron la bucuresti..a mai cumparat cineva de la ei? Laura 27+ cu |
de ce nu cauzti saltea pe mondocarp au preturi ff bune eu de acolo o sa comand cea aerobaby de acolo am avut la vlad si a fost ok!
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
grety_niku spune:
citat din mesajul lui Dragaica Multumesc de raspuns, chiar calma nu am cum sa stau. Ma enerveazaca n-am reusit sa vb. cu doctorul meu, asa ca acum plec sa-l caut la spital poate-mi da mai multe detalii. El a zis sa vin sa-l intreb daca am nedumeriri .....iaca am nedumeriri asa ca nu ma las pana nu am mai multe explicatii. Am sa revin cu noutati. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
imi inchipui ca nu te poti linisti 100% dar macar un pic, cel putin pana ajungi la dr tau sa iti poata explica mai bine. oricum e bine sa mai auzi din experientele altora (eu ma crizam maxim pana acum dc nu citeam la voi diverse si mai regaseam printre trairile mele; ca deh asa's mamele mai panicoase)
Vai cum suna... chiar zilele trecute imi zicea mama ca e inca nu realiz 100% ca o sa am un bebe, ca probabil o sa o loveasca atunci cand m-o vedea cu el in brate
24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 Nah ca ne coloraram si noi Mai ia cineva vitamine NatalVit? Initial a vrut sa-mi dea Elevit, m-a intrebat daca nu ar fi cazul sa iau si niste fier asa ca pana la urma mi-a prescris NatalVit (care cica are dublu fier decat alte marci). In rest... toate bune. Bb in grafic, 635 g, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior cand era aproape peste col, cordonul se pare ca nu incomodeaza, e jucausa asa ca avem motiv de bauta (am dat comanda la sot de niste bere de casa) Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
felicitari pentru vestile bune
Oana 30+ Matei
nela_didea spune:
citat din mesajul lui crissy77 Nah ca ne coloraram si noi Mai ia cineva vitamine NatalVit? Initial a vrut sa-mi dea Elevit, m-a intrebat daca nu ar fi cazul sa iau si niste fier asa ca pana la urma mi-a prescris NatalVit (care cica are dublu fier decat alte marci). In rest... toate bune. Bb in grafic, 635 g, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior cand era aproape peste col, cordonul se pare ca nu incomodeaza, e jucausa asa ca avem motiv de bauta (am dat comanda la sot de niste bere de casa) Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Felicitari pt.printesica.In sfarsit ai aflat! Sa fiti sanatoase amandoua. Pofta buna la bere. Nu stiu daca ai apucat sa citesti ce am patit eu. De rasul curcilor. Bebele meu are 800 grame, cam cat ar trebui sa aibe la 25 sapt si 4-5 zile. Nu-mi fac probleme, greutatea mai poate stagna.Problema ramane sexul in continuare.
Natalvit eu iau cate 2 pe saptamana, si mi se par ok.
Pupici multi multi.
24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Grety la prima eco unde mi-a zis ca-i 90% fetita n-a apucat sa faca poze ca mi s-a facut mie rau si a trebuit sa cobor de pe masa. Am ramas si cu masuratorile neefectuate in totalitate. La a doua eco, alt medic cu alta parare, mi-a dat poze pe hartie unde se vede clar surubelul. Asa ca...ma las pagubasa pana la urmatoarea eco, adica peste aproximativ o luna.Important este ca sarcina decurge normal fara probleme majore.
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui crissy77 bumblebee, azi am fost la dr din GH. Dr D. m-a chemat la ea pe la 26-28 s. Voi merge la Iasi, mi-a dat nr de tel de la cabinet dar am uitat sa intreb pe unde e cabinetul (se pare ca nu e cel de care stiam eu). Cand am fost la morfo fetala mi-a zis ca imi scrie bilet de internare pt Cuza Is, dar ca nu asista la nastere. Acum... nascutul intr-un spital mare nu e un moft pt mine, o fac de nevoie (deja m-am bosumflat cand a zis btz de platit spitalizare daca nu esti din judet), bb tb verificat de un neonatolog bun (din cauza pb mele cu tiroida) asa ca nasc cu cine o fi. Florentina, rodyka, Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
la ce medic mergi in iasi? si cum se numeste cabinetul, poate pot sa te ajut sa-ti spun pe unde este
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
grety_niku spune:
citat din mesajul lui nela_didea Grety la prima eco unde mi-a zis ca-i 90% fetita n-a apucat sa faca poze ca mi s-a facut mie rau si a trebuit sa cobor de pe masa. Am ramas si cu masuratorile neefectuate in totalitate. La a doua eco, alt medic cu alta parare, mi-a dat poze pe hartie unde se vede clar surubelul. Asa ca...ma las pagubasa pana la urmatoarea eco, adica peste aproximativ o luna.Important este ca sarcina decurge normal fara probleme majore. 24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
asta este cel mai important
Pozici
nela_didea spune:
Grety sunt innebunita dupa hainute,doamne ce frumoase sunt. Sa le folositi sanatosi. Patutul de unde l-ai cumparat si cat a costat? Ceva in genul asta vreau si eu. Are si masa de infasat incorporata, ceea ce e foarte important mai ales pt.mine care cam duc lipsa de spatiu. Ce dimensiuni are?
grety_niku spune:
citat din mesajul lui nela_didea Grety sunt innebunita dupa hainute,doamne ce frumoase sunt. Sa le folositi sanatosi. Patutul de unde l-ai cumparat si cat a costat? Ceva in genul asta vreau si eu. Are si masa de infasat incorporata, ceea ce e foarte important mai ales pt.mine care cam duc lipsa de spatiu. Ce dimensiuni are? 24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
saru-mana... hainutele sunt luate din real/carrefou... de pe unde le-am gasit ca inca nu am plecat special pt cump de bebe... iar patutul e tot din carref... a fost 250 si dimensiuni 120*60
Pozici
anca_vlad spune:
eu azi sunt cu vaitatul-nu stiu daca e ok dar la mine s-a umflat partea dreapta de la "fofo"!
care ati mai patit asa ceva!?
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca