Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

sorina ms de informatii . in iunie tre sa merg la dr de fam si sa vb si cu el sa vad din ce data ma baga in prenatal,k pana la urma conteaza si banutii

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Acum m-a sunat o prietena care mi-a inseninat ziua...nasterea la spitalul privat din Tg Mures costa doar 1500 lei, ca au semnat contractul cu CAS...Sper din tot sufletul sa fie asa...Mai pot face cumparaturi pt bebe de diferenta de banuti.

Paula, 28+ cu Raul Codin

eu am sunat acum si mi-au zis 2.000 natural, 2.500 cezariana si 500 epidurala

daca mai aflu ceva te tin la curent

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Bunnnn, deci sa va spun ca pierd timpul aiurea? Stau in masina cu laptopul in brate si astept sa apara clientul la birou in loc stau acasa linistita! Oamenii astia! noroc ca am laptopul cu mine si o conexiune la net.

Despre magneziu, mie doctora mi-a dat de facut analize; a zis ca acei carcei apar din cauza dezechilibrelor intre calciu-magneziu-fier etc. Mie mi-a iesit bine magneziu, dar prost calciu. Asa ca nu iau supliment de magneziu, ci doar calciu. Cand iau calciu nu am carcei; daca nu iau 3-4 zile apar si carceii. Cred ca nu e o reteta general valabila. In plus, acum m-am invatat ca atunci cand imi vine sa ma intind sa trag varful degetelor spre mine... asa nu mai fac carcei.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

sorina ms de informatii . in iunie tre sa merg la dr de fam si sa vb si cu el sa vad din ce data ma baga in prenatal,k pana la urma conteaza si banutii

25+

asta am considerat si eu. puteam sa mai stau in risc pana pe 10 mai dar totusi diferenta de 10% m-a facut sa-mi conving medicul de familie sa-mi dea prenatal de pe 1 mai la 30s3z

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu nu am sunat la spital, pe mine m-a sunat o prietena...dar tot imi raman niste banuti de cumparaturi. Cand imi aduce Mustela, ne vedem...mi-a zis ca pe saptamana viitoare.

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Carmen la tine am avzut ca ai cumparat si caditia si suport pt bebelusa...

...se utilizeaza suportul in cadita nu? o doamna la un magazin mi-a zis ca se pune suportul direct in cada mare, dar la un nou nascut nu stiu daca merge chiar de la inceput sa il bagi in cada mare...

voi cum ve-ti proceda?

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetele, ati facut careva tort de clatite? ce crema ati pus?

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Ma tot uit pe mykids si par ok toate.acum sa si fie bunutze.la bucuresti patutul de 290ron de la oferta costa 450ron fara lenjerie si aparatori.iar salteaua de cocos pleaca de la 170ron la bucuresti..a mai cumparat cineva de la ei?

Laura 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Dragaica, eu am facut amnio pt ca bb avea 4 chisti de plex coroid, acum la eco nu mai avea nici unul! Asa ca, lasa paranoia, gandeste-te la altele
Alina 27+ cu
gargarita

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Intrebare, oare se vad mai bine organele la o ecografie 4D?????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mie nici nu mi-au zis a vazut eu pe raport si i-am intrebat, raspunsul a fost comic, pentru ca stim ca cat de tare se streseaza mamici desi nu au de ce, atat timp cat nu e nimic grav nu se da alte teste, se specifica doar in raport ca sa urmareasca la urmatoarea ecografie.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

si eu zic sa stai linistita, dc era ceva te puneau doctorii sa mai faci investigatii... eu am facut eco morfo la 21s si mi-a scris dr recomandare de repetare eco la 25-26s fiindca nu se vedea ceva la inimioara lui bebe (m-a vazut ca m-am inverzit si mi-a zis sa stau linistita ca e bebe mic si de-aia; ca la 25-26s cordul este dezv de tot) asa ca mangaie si bebelusii din partea mea si a lui Nicholas si stai linistita!

eu pana acum toate eco l-am facut 4D, mai putin cea de la 8s,(ca deh doar asa face dr unde le fac eu) si de fiecare data tot ce avea ea de masurat/vazut vedea in 2D apoi ca sa vedem si noi ne trecea pe 4D... bine ca mai urmarea ea niste parametrii tot in 4D (defecte vizibile - bot de iepure etc)

24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana, noi la inceput vom pune suportul in cadita sa ne obisnuim si pe urma direct in cada mare, in ambele situatii ii vom face baie in baie sa se obisnuiasca! Cadita are sistem de scurgere a apei dar e comoda 2-3 luni cred pe urma cred ca o voi folosi sa scot hainele din masina in ea ca sunt totusi micute si daca piticei ii va placea in apa multa
am citit o alta stire groaznica, o fetita de 15 ani a murit dupa ce au chiuretat-o! Iar familia nu sesizeaza colegiul medicilor(!!!!!!)

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput