Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 6

Lia73 spune:
andradaaaaaaaaaaaaaa
a zis cris ca aia sunt singurii papuci al spitalului
si ea a dat de ei
unu 41 si unu 45
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 19 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii A, Sorana, ce bine ca e Matei linistit dupa ce pleci; stiu, iti vine greu sa crezi insa sigur asa e! Si noi tot pe 11 iulie avem botezul! Azi am luat, de nevoie, chestie din aceia de curatat nasul bebeului bazata pe plamanii parintilor nu pe aspirator; si chiar e ok, v-o recomand! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Voi sarbatoriti botezul , eu serbez ziua de nastere

R_ocsy

aleesicoo spune:
Nicoleta si noua ne a gasit la 22 de sapt o hipotonie pileocaliceala de bazinet de 6 mm si la 32 de sapt avea 3 mm, asa ca stai lin ca va fi bine , se va retrage dilatatia, oricum rinichii se dezvolta pana la 1 an extrauterin.
M am interesat de chestia asta si la un profesor nefrolog de la spitalul unde lucrez eu si m a asigurat sa stau lin ca nu este nimic grav
Sanatate multa iti doresc
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

corinasmile spune:
citat din mesajul lui lenabum dzeu sa le ajute pe fetele de azi eu sunt foarte trista , nu ma simt bn, am avut dureri aseara iar acum dabia merg la tualeta stau in pat si ma rog sa fie bn ma bucur ca mai sunt si alte burtici de 32 sapt va salut pe toate ![]() ![]() ![]() |
lenabum - ai grija de bine de tine. Ai luat vreo pastilutza? Nu iti suni medicul sa ii spui cum te simti, si vezi ce iti recomanda?
Hai ca noi tre sa mai rezistam pana la sf lui iunie

Si nu mai tristutza, ca se duc hormoni nesanatosi la bebitza.
Uite o

Corina

AMR 8s- si apoi...

r_ocsy spune:
Maribell : felicitari pentru rezultatul de la eco !
NicoletaB : imi pare rau pentru dilatatia bazinetala , dar poate se retrage de la sine
Lia73 : multumim pentru ca ne impartasesti si noua vestile despre Cris
Lenabum : stai cuminte in patut , iar daca nu te simti mai bine suna-ti dr.

r_ocsy spune:
citat din mesajul lui lenabum stiti fete care au facut cezariana la peste 120 kg? cum sau recuperat? |
O stiu doar pe femeia de la tembelizor , cea cu 240 kg care a nascut prin cezariana si din ce spuneau crainicii recuperarea a decurs bine .

r_ocsy spune:
Eu nu ma mai inteleg cu domnisoara mea deloc , ne chinuim reciproc ... eu pe ea ( ca nu mai are spatiu saracuta ) si ea pe mine ( ca se intinde de imi nenoroceste ficatul si colul ) ... si ma trezesc mai nou dimineata cu dureri de burta .
Abia astept consultatia de maine, sa vad ce spune dr, eu una as fixa data cu o saptamana mai devreme . Din cauza noptilor nedormite, mainilor amortite si picioarelor umflate si dureroase am ajuns treptat sa fiu irascibila , si eu nu am suferit de nervi in sarcina pana acum
. NU MAI AM RABDARE PENTRU NIMIC !!!

lenabum spune:
am luat o tona de pastilute , iar durre am doar daca merg
asa aveam pana la 20 sapt
sper sa nu fie nevoie sa-mi sun medicul, mai astept
sunt la 100 km de cta si un drum nu ar fi indicat acum
o sa fie bn
va multumesc ca sunteti alaturi de mine+32
bianca peste 2kg

aleesicoo spune:
rocsy nici eu nu mai am rabdare
ma doare fff tare mijlocul, nu mai pot dormi pe nici o parte, ma tot loveste in col, de fapt cred ca acolo ca simt intepaturi prin vagin, plus ca se tot mareste uterul si imi apasa pe rinichi si ma doare d mor, plus ca fetita mea imi rascoleste vezica si imi deranjeaza sonda
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!