Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

HAI CRIS!
HAI NIKOL!
HAI CRISTINA!

mamica de fetita si 37s+ cu

AMR 3 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

HAI CRIS

HAI CRISTINA

HAI NIKOL

Theodora 32+ Stelios

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Multumesc fetelor pt felicitarile legate de eco.
R_ocsy, eu sper sa nasc natural, dar daca nu s-o putea bebe fiind prea mare... Dar eu vreau natural.
Pisi_pis, am stat si eu alaltaieri in pozitia 4 labe caci fetita mea voia sa o dau uta, uta, s-a urcat pe spatele meu vreo 15 minute si azi dimineata am observat ca mi-a coborat burtica. Asa ca se pare ca functioneaza. Legat de scutece noi am folosit numai pampers si nu am avut probleme. Dar dupa fiecare schimbare a scutecului ii dadeam cu crema de la nivea de ziceai ca i-am vopsit pasarica.

mamica de fetita si 38s+ cu

AMR 14 zile sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

gabriela_s, Nana, maribell, r_ocsy, Onana, theophillina, mamanati - multam pt sustinere!

Nana, felicitari pt sapt 39 si aruncatul medicamentelor! Tinem si noi pumnii pt vizita voastra la medic azi, si pt ca iubirici sa stea cuminte pana mami isi termina de aranjat treburile! Super tare noua achizitie! Sa aveti numai amintiri fericite de pastrat cu ea!!

veronicach, r_ocsy - merci pt sugestia ref la postarea anuntului la donatii si bazar DC. Exact asta intentionam sa fac in urmatorul pas, dar se pare ca patul nostru si-a gasit deja 2 viitori frumosi proprietari. Ramane chiar in cartier, cred ca o sa cer drept de vizitare
Deci problema mea s-a rezolvat mai rapid decat ma asteptam - ce tare e comunitatea asta!

Onana - pare rau ca esti in continuare cam zombi.. Speram sa treaca uraciosii colici cat mai repede si sa va bucurati doar de zambete! Ce m-am bucurat cand am citit ca Matei s-a mai obisnuit cu gradi si nu plange dupa ce plecati. Felicitari pt decizia buna de a mai insista!

Andradap, felicitari pt prima mica(dar importanta) aniversare! Multa sanatate si numai bucurii!

Discordia, felicitari pt vesti bune de la eco! Hai ca a mai ramas asa putin, nu mai ramai tu insarcinata forever

Theophillina - asa e, cam suntem "codashele" odiseei Eu tot sper sa aiba rabdare restul fetelor sa ne astepte si pe noi si sa nu ne trezim cu mesaje gen: hai nu mai nasc si astea odata?!?!?
Glumesc, bineinteles
Mie una imi prind bine experientele fetelor, mai prind la curaj, retin la ce sa ma astept, etc.
Deci ne tinem tzapene pana la sfarsit!!!
Cand pui poze cu camera lui Stelios?????????

Mira, sa-ti fie de bine aranjatul! Acum ca ti-ai pus la punct si look-ul, stai cuminte si dospeste frumos acolo, pana sapt viitoare!
mamica si burtica, abia astept sa te intorci si sa ne vedem in parc!

Nati - felicitari pt cumparaturi reusite! Sa le purtati cu placere!

Ioana (Arturicii) - tinem pumnii sa treaca mucii cat mai repede, doar in weekend aveti distractia-surpriza pt baieti si trebuie sa fiti in forma, nu?!

pisi-pis, da tu cand renunti la job, sa te mai odihnesti putin inainte de marele eveniment? Referitor la cresterea sanilor, eu am citit peste tot ca pentru productia laptelui chiar nu conteaza dimensiunea sau forma, niste sani mici pot sa produca bine-merci suficient laptic pt bebe, asa ca nu te mai ingrijora! Referitor la sutien - si eu am nelamurirea asta, dar nici nu cred ca voi cumpara inainte - o sa imi iau 2-3 bustiere solide de bumbac pt inceput, apoi vedem daca e nevoie de sutiene speciale.

Maribell - felicitari pt vestile bune de la eco!!!

NicoletaB - imi pare rau pentru vestea cu dilatatia - o grija in plus. Si noua la morfofetala de trim 2 ne-a spus ceva la un rinichi, dar de atunci n-a mai pomenit nimeni nimic. Insa imi amintesc ca din ce citisem atunci, concluzia era ca nu e chiar asa grav, e posibil sa treaca pana la nastere, sau mai apoi pana la 1 an la bebe, sau si mai tarziu exista optiuni de tratament, asta e o problemutza care se rezolva! Deci curaj mamico, nu-ti face inima rea, ca deranjezi pe bebe. Totul se va rezolva la momentul potrivit!

Maaama, da ce m-am intins

Trimit mesajul asta si revin cu vesti despre noi.

Corina 32s+ cu Maria

AMR 8s- si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

HAI CRIS, CRISTINA, NIKOL!!!!

NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sms de la cris_09
m-a controlat si a zis ca e copilul inca foarte sus, nu ar fi de nascut dar sa-l vada la eco. Acum astept

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 19 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

HAI CRIS

HAI CRISTINA

HAI NIKOL

va asteptam pe toate cu vesti bune despre voi si despre bebei .

despre masaj, al meu n-a vrut sa stea sa-l masez niciodata, urla de parca il dadeam cu ulei incins...nu stiu de ce, asa ca n-am insistat sa chinui copilul. si eu ma speriam ca avea piciorusele intoarse spre interior, dar asta e pozitia fiziologica, mi-era frica sa nu ramana asa. dar n-au ramas, are picioare perfect drepte, deci faza cu masajul sa se indrepte picioarele e doar un mit .
dar bebeul ala din filmuletul pe care l-ati pus voi nu mi se pare ca ar suferi in vreun fel, ba chiar imi da impresia ca ii place (ah, ce as sta si eu la un masaj...).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

HAI CRIS !

HAI CRISTINA !

HAI NIKOL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Am intrat sa urez eroinelor de azi Nastere usoara si bebei sanatosi!!
Ieri am fost toata ziua pe drumuri si am ajuns la 10 seara ca un caine haituit asa eram de cheauna!
Am fost la eco de 32 saptamani si din pacate ne-a gasit cu niste dilatatie bazinetala bilaterala la ambii rinichi 6.5 mm cu 5mm.
Si sincer nu stiu cum sa reactionez: mi-a spus ca trebuie supravegheat, ca daca nu avem in familie sunt sanse sa se retraga dupa nastere.

Parca Nana si Madutza se confruntau cu asa ceva la copii, nu? sau vorbesc aiurea?

Care sunt riscurile daca aceste dilatatii nu se retrag dupa nastere? Eu am intrebat si nu am inteles nimic din termenii aia si am lasat-o balta.
Se pare ca vom naste intre 18-20 iunie, la urmatoarea eco peste 3 saptamani imi spune data pt care m-a programat.
Ieri am incheiat si contractul cu cei de la Stem Sure, asa ca avem kitul pregatit!

Cam atat de pe la noi!

32+

Da, Madutza era sigur si au mai aparut probleme si la anamariam acum, la final de sarcina... iti va spune ce pasi se parcurg, dupa experienta ei - naste pe 8 mai si are timp sper sa iti spuna si tie ce si cum se face la nastere (investigatii, tratament, etc).

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

dzeu sa le ajute pe fetele de azi
eu sunt foarte trista , nu ma simt bn, am avut dureri aseara iar acum dabia merg la tualeta
stau in pat si ma rog sa fie bn
ma bucur ca mai sunt si alte burtici de 32 sapt
va salut pe toate

+32 bianca maria

Mergi la inceput