Mamici si Gravidute Italia -70-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-alzasedia e de la 12 kg in sus
l-am pus pe scaunul din mijloc in spate si ii pun centura de la masina care ii trece peste brat si una pe mijloc
sta cuminte in el si e mai libera masina ca are asa mari parca sufocau.....
Andreea-eu asa vad ca seaman bine intre ei
si cind era Ambra mica sint la fel
uita-te cind ai timp la pozele Ambrei asa mica sa vezi
Ambra sa se faca bine repede
tot asa lucrez....
Roxali-de ce-s cucoana?????

la ce te referi
ca de lucru tot acelasi e,acelasi program

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput

Nafi-ararti super fain!
n-ai o luna ca ai nascut si arati tare bine
si pune mai multe poze cu Riccardo
ce fain ca vine sotul,cred ca abia astepti
Alexandra-mai pune poze si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alexandra - nu ne sacai, dar asa e, e greu sa intelegem sau sa dam sfaturi atata vreme cat nu ne cunoastem. Eu ti-am scris cele de mai sus pt. ca intr-o oarecare masura avem situatiile asemanatoare. Dupa nastere am trecut ptin ce treci tu, dar, acum, dupa ce a mai trecut timpul am analizat si judecat altfel. In primul si in primul rand ma gandesc ca nu mi-ar placea ca S. sa gandeasca asa despre mine, mama ei. Stiu, eu zic acum ca am sa ma comport altfel decat mama, ca o sa fiu o mama super pt. ea etc. etc. O zic cu mintea de acum. Dar eu stiu ce o sa imi rezerve viata si ce fel de mama/bunica o sa fiu? Poate ma dilesc si eu la cap si tare m-ar durea ca S. sa vb urat despre mine. Sper sa imi tina D-zeu mintea de acum si sa am o relatie excelenta cu fiica mea.

ioana - merci de sfaturi. Pai de aia zic, e tare ingombrant scaunul ala de masina. SI pt. ea ca de-acum e mare si pt. noi ca ocupa mult din bancheta din spate. Si plus ca transpira ceva incredibil in scaunelul ala. Asa, numai cu alzasedia ar fi mai libera.
Ce ati facut in we? Am vazut ca a trecut la voi vremea ploioasa...

nafi - ai vazut? Incet-incet o sa iti intri in ritm si o sa reusesti sa te organizezi cumva.

Mergi la inceput

gata ne-am rasfatat putin
ne-am facut obicei cu Giulia ca ne punem la tv si ne punem ori cu budinca in fata cu frisca,ori patatine,ori cioco
cine stie ce ne mai pregatim si ne cocotam pe divan si bagam dulciuri( orice ce ingrasa)
Alexandra-eu incerc sa iti inteleg supararea
stai linistita ca nu ne sacai,te mai descarci si tu
Abramburika-si la Giulia era tot asa
nu mai avea loc,transpira tare si nu ai loc de stai in spate linga locul cu scaunul stai de parca esti legat
a mea a fost tare incintata de scaun ca e libera
si sta cuminte la locul ei cu centura pusa
numai cind are in program crizute nu sta ca nu-i faci pe plac ce vrea atunci dar in rest e mult mai bun
il muti pe ce scaun vrei si gata
eu zic sa incerci,cumperi unu si dai un giro cu S si vezi daca-i place si daca te simti si tu linistita
apoi decizi daca il pui sau mai astepti
inca nu e asa cald,a plouat destul pina ieri la amiaz
am fost simbata dupamasa la cumparaturi iar duminica la plimbare prin centru comercial
i-am luat la Giulia 2 perechi de sandale,una mai elegante de fustita si o pereche mai de toata ziua,de parc,de pantaloni scurti dar sint frumoase tare
apoi am luat o masa de plastic pt curte ca nu aveam si mai ramine sa vina timpul frumos sa montam gazebo
abia astept!

Mergi la inceput

Bionda-
La multi ani! si multa sanatate si impliniri!
te asteptam sa ne mai pove cite ecva despre voi

ultima data ziceai ca il dai la nido pe Albert,ca ai gasit de lucru si urma sa faci scoala de soferi da nu ai mai dat nici un semn.....

Mergi la inceput

S. deocamdata sta in scaunel, o pacalesc eu cu cate ceva, muzica, vreo jucarie sau ii distrag atentia cu peisajul de pe-afara. Dar, asa cum spuneam, e incomod si sigur s-ar simti mai bine sa fie mai libera.

La noi chipurile s-au terminat ploile, a fost frumos si cald. Nu ff cald, dar e bine asa. Am citit ca urmeaza sa ne invadeze tantarii. S-au dospit bine in perioada asta ploioasa si cica urmeaza o adevarata invazie, odata cu caldura. Trebuie deci sa ma inarmez de spray-uri si alte minuni ca sa ii tin departe de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
felicitari Petro pt bb 2.

Mergi la inceput

dana - multumesc. Ce mai faceti? Delia, munca? Si voi parca lucrati la bb2, ai ceva vesti in sensul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Am mai pus niste pozici cu noi, sunt cele de la inceput.
Am si uitat sa va spun: printul nostru ne-a dat primele zambete constiente, rade la noi, ne jucam deja cu jucarii si ii place mult muzica. Mai nou e cuminte si sta si in leagan, iar noaptea dormim si pana la 3 ore!
Probleme avem inca la facut treaba mare si la besinute...se chinuie de numai si chiar si in somn se agita cand face. Nu stiu cum il pot ajuta. Voi ati avut asa probleme?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna gagici,eu intru tot pe scurt
Alexandra,,cuvinte multe nu am sa iti spun,dar iti dai seama de ce m-am maturizat eu asa repede?cand am vazut ca propria mea mama ma jigneste privind cresterea copilului si multe altele,si mi-am dat seama ca nimeni nu mai tine cu mine(asta cand am fost in tara),m-am intors la sotul meu lingand pamantul,atunci am realizat ca persoanele se schimba ,se uita,fie ele mama sau sora,important in viata asta e sa zici da mama da tata,si sa astepti sa pleci sa faci curat dupa ele.nu cred ca stii:eu am plecat in tar asa nasc la aproape 8 luni si m-as fii intors inapoi daca mai aveam cum dupa ce am vazut unele chestii,apoi dupa ce am nascut trebuia sa mai stau ceva vreme in ro sa fac botezul dar cand a venit sotul cand am nascut la 10 zile de la nastere am venit cu el inapoi cu masina plina de carut patutz si toate cele ca de nu naiba ma lua acolo,24 de ore cu masina stand in fund dupa o epiziotomie de toata frumusetea,cu lohiile dupa mine,dar mama nu mi-a mai trebuit,m-am lecuit...o iubesc,o respect dar cand am ceva de zis nene dapoi ii spun direct si verde in fata,ori e ia ori soacra ori sotul,pt mine copilul meu e nr one,si mama trece fara sa vreau pe locul doi...cine stie toata istoria mea poate sa judece cum doreste.Fii tare,asteapta sa plece si apoi iti vezi de viata ta ca si cum nici n-ar fii fost acolo dulce la toti!!!

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput