Mamici si Gravidute Italia -70-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - tu deja i-ai schimbat scaunelul de masina cu alzasedia? Tare as schimba si eu scaunelul, ca e cam incomod. Cum e, pe kg., pe varsta, de care alzasedia ai. Trebuie sa studiz problema, da' nu stiu de ce credeam ca scaunelul e obligatoriu pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare,
Andreea, ce familie frumoasa sunteti Si tineri!Sa fiti sanatosi si fericiti
Ambramburika, ce scaun auto aveti acum (intrebam si in urma ce modele aveti, sa ma orientez si eu)?

Mai, interesant robot...dar nu dau 300 euro nici sa ma bata cineva

Eu folosesc deocamdata carutul usor in casa...Nu va zic ce rapid adoarme Loris, il legan putin in el si gata somnul
In schimb, nu stiu ce are noaptea, ieri s-a trezit din ora in ora, pe ceas, de la 4.30 la 5.30 a stat treaz, a plans, a tipat, etc, iar apoi l-am luat in pat cu mine si a dormit ca mielul pana la 8.30... E un mic terorist

Seara placuta

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!multumim pt. complimente!

Ce vreme naspa...daca era frumos,cred ca si noi mergeam la iarba verde...

ioana-mie nu mi se pare ca seamana copii intre ei...oricum se mai schimba mult pana cresc...
cum esti cu serviciul?tot asa de dim.-amiaza lucrezi?
abramburika-deocamdata mi se pare ca se comporta f. bine Ambra in compania copiilor,cand sunt langa ea...de ex.,cand ajungem in parc,sta vreo 10 min.,studiaza terenul ,si dupa aia se duce si se baga in seama cu fetele mai mari,cele de varsta ei nu sunt interesante...are noroc ca le e draga la fetele mai mari,si o duc dupa ele,o iau de mana,fac ce vor cu ea,ca si cu o papusa ...la gradi,cum n-o sa ma vada langa ea,mi-i frica (,) ca o sa se schimbe treburile,sper sa-mi faca o surpriza placuta,si sa se acomodeze repede...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

nafi-tot asa de tare plange Riccardo?Vroiam sa-ti zic ca Giorgio se calma daca il tineam cu burta pe burta mea,ori intinsa pe pat,ori in picioare...vezi cum ti-e mai comod...Incearca si tine-l cand plange tare,poate merge si la el...
gianina-poate a visat urat Loris,se mai intampla...si cand te-a simtit langa el,s-a linistit...
Si eu foloseam carutul in casa,cu Ambra...e comod,ca adoarme usor.

Ieri am avut o zi f. grea,de dim. a vomitat Ambra...am zis ca are puroi in gat si de aia(ii curge si nasul),dar dupa ce ne-am intors de la cumparaturi,iar a vomitat.Asa ca am mers la guardia medica,si dupa ce a consultat-o,ne-a zis ca are virus intestinal,ca e plin prin zona...si a mai continuat ieri toata ziua sa vomite,s-a linistit aseara,dupa ce i-am pus supozitor Peridon,a si dormit 2 ore jum...azi e mai bine,nu a mai vomitat,in schimb ii curge la Giorgio nasucul,si e sacait rau...sper sa nu fi luat si virusul...

O duminica placuta!!! pe toate!!!

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Andreea sai mai pui peridon daca se repeta innainte de masa, chiar si de 3 ori pe zi...neaparat daca poti sa nu mai dai lapte...cu asa timp apar toate cele mai ales mucisori...sanatate multa piticilor.

Abramburika evenimentul va fi duminica
De la 13kg se poate schimba cu alzasedia.

Kemsy e super robotul ,cel pe care l-am vazut costa dublu, dar merita economisesti timp ptr altele...il voi cumpara in rate

Aprofit ca au plecat pici si bag imfrusetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Seara buna...
Am alaptat si eu bebelusul si am intrat sa ma plang.
Cat am asteptat sa vina mama...nu mai imi trebuie vizite de la ea, sa-i fie de bine. M-am suparat rau, da rau! A inceput de la toate observatiile de cum cresc copilul...da temperatura in camera e buna, da de ce il plimbi afara ca parca bate vantul, vezi ca parca e curent in casa, vezi ca nu l-ai asezat bine...si cate si mai cate, apoi a continuat vineri seara sa se lege de sotul meu (bineinteles ca doar mie mi-a zis nelamuririle ei...iar pe mine ma enerveaza fazele astea, ca daca ai ceva de spus spune fata de toata lumea). in fine, am trecut si peste, dar ei nu i-a ajuns, a continuat si sambata seara, ca i s-a parut ei ca am lasat sa planga copilul si nu ne ingrijim de el, ca ea vede ca cica sunt plansa, ca ea vede ca sotul meu se comporta urat si ca eu sunt nefericita...s-a legat de toate, i-am spus sa termine odata si ca daca are ceva de spus sa imi chem si sotul din camera sa ne spuna la amandoi. M-a enervat la culme, nici macar dupa ce i-am explicat viata noastra, cat de bine ne intelegem, cum ma ajuta, etc...n-a vrut sa priceapa, ea continua si continua. E dusa , n.am resit sa o inteleg. Sincer, acum sunt cu ideea ca pur si simplu vrea sa ma desparta de sot, ca sa ma vada ea acasa langa ea.
Mi-a lasat un gust amar si nu mai vreau sa am de-a face cu ea, n-are decat sa planga pe la usi, dar mi se pare total deplasata atitudinea ei! De mult imi zicea si sotul ca el vede ca nu il suporta, dar chiar asa, sa incerce mai ales acum, dupa atata timp, sa bage ura intre noi. Mai, si orice ziceam sau faceam era gresit pt ea, nu era bine, si tot facea pe prostul la orice vorbeam si mai intreba de 3 ori ca sa vada daca nu cumva noi mintim in tot ce vorbim, si alte chestii, nici nu ma pot exprima ce m-a enervat si tot ce m-a enervat.
Sa nu va spun ca la plecare s-a intalnit cu niste vecini romani si au intrebat-o oamenii cum a fost, cum s-a simtit...si nici macar nu le-a raspuns, a intrebat numai ca "plecam"?...si astia va dati seama ca au ramasa masca (mai erau si vecinii de care ne rugasem sa ii duca la gara), apoi la plecare ea a luat-o inainte si nici macar nu i-a zis la revedere la sotul.
Nu am inteles ce e in capul ei, dar nu ma mai intereseaza, sunt suparata, ma enerveaza ca nu reusesc sa trec peste ce a facut, mai ales ca trebuie sa am si laptic si deja am vazut ca nu mai am suficient, ieri nu mi s-au umplut deloc sanii.
Nu e prima data cand o da cu batul in balta si abia apoi realizeaza ce a zis, dar acum a intrecut masura.

Gata...ca v-am zapacit...
In rest...sunt necajita ca la analizele de sange la micut nu au iesit toate bine, si mi-a dat ceva tratament, si sa vedem dupa 10-15 zile cum vor fi din nou.
Eu am fost la control, la mine e totul ok.

Am citit tot ce ati scris, dar sunt prea necajita sa va raspund.
Va .

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Am prins un moment de respiro si-am intrat sa va spun ca in 4 ore se intoarce sotul acasa dupa aproape 4 zile si eu am supravietuit singura cu leul in cusca!

Berarpiri - a plans dar mai putin. m-am prins ca el e un fomist si jumatate si desi eu incercam sa-i fac un program , sa manance la 2 ore distanta cel putin...stomacul lui functiona dupa alt algoritm si asa ca m-am adaptat eu cerintelor lui. asa ca am eliminat plansul de foame , a mai ramas doar cel de colici si de alintat ce e ..ca vrea in brate...

Ziua m-a terminat efectiv ptr ca dormea doar in carut cand ieseam la plimbare si in brate la mine in timp ce-l alaptam! Partea pozitiva e ca noaptea a dormit in 2 reprize de 3.5-4.5 ore si asa am reusit sa-mi incarc bateriile pentru ziua.

Sambata dimineata a venit babysitter-a 2 ore timp in care am mancat si am dormit o ora , ca nu prea mai aveam lapte de la oboseala si de la faptul ca peste noapte a mancat mult..cam 140 ml.

In dimineata asta a batut recordul...a mancat 200 ml!!!
Vad ca a dormit 10 minute si acum a inceput scanceala. Cred ca-l scot la aer vreo ora...

LAlexandra - imi pare rau ca n-am timp mai mult sa-ti scriu acum referitor la mama ta. O voi face mai tarziu. Cred ca odata ajunsa acasa , o sa-i para rau ptr ca s-a purtat asa. Important e sa faci un efort sa nu pui la suflet...si sa te concentrezi doar asupra copilului. asta e prioritatea ta acum! Sper din suflet sa nu fie nimic serios cu Alessandro si sa-si revina repede.

Fug la plangacios acum ( e mancat, curat, semne de colici nu sunt..deci plange asa ca sa ma zapaceasca pe mine de cap!)

Pupicei tuturor

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si o sapt. cat mai insorita!!

Ce bine ma simt ca s-a mai schimbat vremea ... cica gata cu frigul si ploile, vine vara.

Despre noi ... am iesit ieri la iarba verde, S. a zburdat ca un iedut iesit din tarc, a mancat de toate, eu, la fel, mi-am incarcat bateriile in natura. SI tare bine e!

Multumesc pt. raspunsurile despre scaunul auto, am sa ma interesez sa-l schimb, daca tot se poate.

kemsy - eu am scaun de la Bebe Confort, nu stiu ce model pt. ca l-am primit de la o prietena. Nu stiu sa iti dau alte amanunte. E bun, dar incomod (ocupa mult spatiu). Da' iti faci treaba cu el.

alexandra - nici eu n-am timp acum sa iti dau un raspuns mai detaliat. Iti spun doar ca sigur o sa va treaca (si tie si mamei), e normal sa fii suparata ca esti obosita si stresata, peste 1 an ai sa vezi altfel lucrurile. Nu stiu daca exista divergente pe tema ginere-soacra, dar cele de genul sfaturilor pt. cresterea bebelusului e normal sa fie. Sunt generatii diverse, mentalitati diverse, metode de crestere diverse. Eu zic sa nu pui astea la suflet, trec. Bine ca a venit doar in vizita, imagineaza-ti daca trebuia sa stea cu voi pe o perioada mai lunga. Eu as mai lasa de la mine, daca e vorba numai de temperatura in camera, curent, caciulita etc. Daca tu stii ca mai sunt si alte probleme intre voi, aia e alta treaba ... Si inca ceva, gandeste-te ca esti si tu la randul tau mama acum, nu vei vrea sa fii in pielea ei cand va fi Alessandro mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ABRAMBURIKA...nu e nimic intre mine si mama, certuri sau mai stiu eu ce, dar mereu m-a crezut o prostuta, dupa ce am plecat de la 14 ani sa fac liceul (ca noi stam la tara), m-am descurcat singura, am facut facultatea, mi-am gasit un job bun, mi-am luat si o garsoniera (cu credit, dar mi-am luat), deci eu zic ca m-am descurcat, dar in fata ei eu sunt tot un copil mic.
Mi-e si rusine sa va zic ce m-a enervat la culme dintre toate...a zis ca sotul meu a venit beat acasa!!! Sotul meu bea mai putin ca mine! asta e culmea. Imi cunosc sotul si nu sunt chiar proasta satului. La faza asta am sarit si i-am spus ca de unde a vazut ea asta, ca nimeni nu vede asa ceva, dar ea vede. Zic: a venit pe 3 carari, mirosea a alcool? ...pai nu, dar i se parea ei ca se comporta altfel si de aici a tras concluzia asta. Adica eu ca sarut omul si nu se simte pic de miros, plus ca stiu cat e in stare sa bea sotul meu, vine ea sa imi spuna ca ea a vazut, ca ea il cunoaste.
Ne stim de 3 ani de zile, stam in casa zi de zi, peste tot mergem impreuna... dar ea stie mai bine . E, asta nu i-o pot ierta!
Pai dupa cateva zile in care n-a facut altceva decat sa se lege de noi, si mereu cand sotul il lua pe micut in brate, ea mergea si pur si simplu i-l smulgea, asa fara motiv, cum naiba ar fi vrut sa se comporte? ...si eu eram deja un pachet de nervi...si toate din cauza ei, iar de aici ea cred a tras concluzia ca noua nu ne merge bine.
Atata m-am gandit ce o fi apucat-o acum, ce i-a venit, dar nu reusesc sa inteleg.
Indiferent de ce i se parea ei, mie mi se parea normal sa ma intrebe eventual, daca i se parea ca ceva nu e in regula, cum ne merge, cum ne intelegem, nu sa imi zica asa din senin ca ea le stie pe toate, ca eu sunt nefericita, ca sotul meu e beat...a...mi-am amintit...s-a trezit acum, ca se gandea ca ma si bate...zic si daca nu ai vazut vanatai pe mine ai tras concluzia ca trebuie sa bea...a mai ramas sa zica ca umbla la femei...
Oricat asa vrea nu o inteleg, pt ca nu e prima data cand stam mai multe zile impreuna, nu il cunoaste doar de acum, stie capul ei numai ce i-a declansat iesirea asta.
Ca sa nu zic ca sotul meu s-a agitat sa mearga dupa ea, sa o duca sa viziteze Roma, sa ii cumpere de toate...si tot el e prostul! Asa se intampla cand esti prea bun.
In fine, imi pare rau ca stiu ca atat timp cat nu ne cunoasteti nu va puteti da o parere...iar prietenelor mele mi-e si rusine sa le povestesc de ce a fost in stare mama.
V-am zis ca nu e prima data cand face afirmatii aiurea si apoi isi cere iertare...dar alea erau demult, ma gandeam ca acum e cu mintea la cap. Imi pare rau ca ajung sa vorbesc asa, dar trebuie sa ma descarc.
Nu va mai sacai..sper sa imi revin.

NAFI...ma bucur ca te-ai descurcat, bravo!

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello!
Alexandra-scumpo,e si normal ca acum sa fi suparata
in primul rind te doare ca e mama ta si te gindesti ca in loc sa se bucure pt voi incearca sa-ti faca zile fripte
daca zici ca nu e prima data,atunci decit sa pui la suflet mai bine incearca sa te gindesti ca asa e ea,ca asta i caracterul si mentalitatea
e greu sa suporti comportamentul asta si te doare dar te doare si pt sotul tau si e f greu sa te imparti
stiu ca acum te gindesti ca mai bine nu venea,ca ce rau a fost...etc dar poate a facut asa ca e geloasa pe nepotul ei
sa sti ca mai sint bunici gelosi pe nepoti ca ii au departe,ca nu-i au linga ei mereu(sti cum sint bunicii si-ar creste nepotii dupa criteriile lor,ca ei stiu mai bine,dar si mentalitati invechite)si asa se razbuna cu ce pot si pe unde apuca
felicitari ca te-ai descurcat asa bine
incerca sa treci peste,nu-i povesti chiar toate rautatile sotului ca sufera mai putin si el si mergeti inainte,o sa vezi ca-i va parea rau,poate acum e geloasa putin
normal ca se agita sotul sa-i faca sa stea cit de bine,bani cheltuiti,drumuri dar el o face pt tine in primul rind si daca tu te arati asa necajita sufera si el
cam greu e sa se schimbe cineva dupa o viata

pe tema asta se poate povesti mult,nu e mereu relatia buna intre socrii,gineri,nurori....

revin mai tirziu sa mai citesc ce ati mai scris

auguri pt prima lunita pt Alessandro

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput