Mamici si Gravidute Italia -70-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Ati scris ceva de aseara
Ely: eu cred ca e mai bine sa-i faci pasaport individual, eviti complicatii daca vreodata trebuie sa plece sotul cu ea.
Si site-ul e ebaby, nu ebay. Sa va dau exemplu de preturi:box la chicco, 120 euro, acelasi box pe site-90 euro .Scaun auto 115, pe site 100.
Eu caut pe net, ma opresc la cateva alegeri, merg in magazin sa le vad in realitate, si comand de pe net .Asa am luat duo-ul, patut, fasciatoio, carut usor (a ajuns azi), etc.
Roxali, distractie placuta si vrem pozeeeeeee!
Andreea, eu i-as fi spus, pe ton calm, baiatului, sa nu loveasca si de ce. Ma dispera parintii astia care ii lasa pe copii sa faca ce vor.Oricum, bine i-au facut ca macar l-au pedepsit nedandu-i desert.
Abramburika, eu ramaneam cu sechele daca se intampla. Aud mereu in jur numai povesti de astea cu hoti. A ajuns sa-mi fie frica sa merg noaptea la baie , cand ies din camera intai ma uit in jur...

O zi buna!!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-cum ai dormit azi-noapte?sper ca te-ai odihnit cat de cat,si nu s-a mai trezit asa des Denise.
abramburika-gasesc hotii modul sa ajunga in casele oamenilor...bine ca ai fost pe faza,si nu au intrat in casa...ce stare naspa cred ca-ti da...imi aduc aminte ca la Raluca i-au intrat in casa...nici nu vreau sa ma gandesc...
cum merge sarcina?nu ai greturi?de cand o s-o duceti la gradi pe S.?noi vroiam s-o ducem pe Ambra din februarie(chiar dupa ce s-a nascut Giorgio),dar ne-a sfatuit pediatra sa asteptam pana in septembrie,pt. ca e periculos pt. Giorgio ca aduce Ambra toate bolile acasa.
cami-trebuie sa-ti faci account pe una din adreselepe care poti pune poze(eu am pe www.photobucket.com),incarci pozele,si dupa aia le pui aici.Dupa ce ti-ai facut account iti explic cum sa le pui aici...

gata,ma duc sa ma ocup de puiutii mei...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna,nici eu nu as da in copilul altuia,dar stiti cum e,ce se aseamana se aduna,iar eu nici odata nu am avut prietene care nu mergeau cu copilul cu aceeasi schema de educare ca a mea,nebuna ce mai.ori imi aleg prietene care sunt ca mine,nu se supara din orice si sunt deschise la vorba sau contradictoriu,si eu imi permit sa accentuez anumite vorbe catre copiii celorlate mamici,cui nu-i place,sa nu mai vina pe la mine,sa spuna ca nici eu nu mai merg la ele.Asta este,deocamdata eu aleg pentru Cris,iar el daca vrea pe cineva ca amic,sa mai astepte vreo 10 ani
Andreea,ce chestie,eu nu las nicidata forumul deschis,iar cand vine sotul nicodata nu mai las deschis calc decat atunci cand sunt dispusa sa ma cert cu cineva rau de tot si vreau cearta si taraboi,sa ma descarc cumva.eu imi stiu sotul pe de rost,cand vine acasa tre sa ma plang,altfel se plange numai el si eu nu mai am loc,daca ii arat ca sunt puternica,se simte naspa,nu isi mai gaseste locul de cap al familie si ma enerveaza
Mai intru dupa ce fac niste papa

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - pai nu te gandi ca nu am ramas cu frica ... inchid tot imediat ce da intunericul (geamuri, jaluzele, usa), vara-iarna. Vara pot sa mor de cald, da' eu cu jaluzelele deschise nu mai dorm. Atunci imi era cel mai teama de sarcina, dar imi spusese medicul ca, fiind trecuta de primul trimestru, cel cu risc de avors spontan, am avut noroc. Si asa a fost, iata S. nu a avut de suferit de pe urma spaimei mele.
Asa e, bine ca am fost pe faza ... si asta numai datorita insomniilor mele de gravida de atunci. Ca daca eram amandoi in dormitor ...

andreea - stiu ca asa iti vine sa spui, dar sigur nu iti vine tie sa pocnesti copilul altuia. SI pe mine ma deranjeaza la culme mamele astea nepasatoare. Cand sunt prin preajma copilului meu si vad ca face ceva gresit, ii spun (cu un ton mai mult sau mai putin dur, depinde de gravitatea faptului). Dar nu sa las incidentul asa, fara sa corectez daca e cazul. Asa am facut de fiecare data cu S. si cred ca procedez corect. Ba, daca imi mai aduce aminte acasa, asa cum spuneai ca venea Ambra sa iti spuna, ii repet iar ca a facut ceva gresit si ce trebuie sa faca.

Cu sarcina, sunt bine, merci de intrebare. Greturi ... ff putine, doar somnolenta la greu. Dar e bine, nu ma vait. Da, din sept. va merge si S. la gradi. Luasem decizia asta inainte sa raman insarcinata, dar uite ca imi va fi de ajutor. Sa vedem cum s-o acomoda mammona lu' mama . La voi cum e Ambra? Vrea sa socializeze cu copiii, cum crezi ca o sa mearga acomodarea?

Mergi la inceput

revin ...

andreea - e eficient robotul ala? Mai exact ce face, cum isi face treaba? Cat costa? Tare m-ar tenta ... si daca aflati de vreo masinarie care calca singura rufele, dati-mi de stire .

ely - si eu te-as sfatui pasaport individual. E mai comod, nu se stie niciodata ce urgente ai si trebuie sa plece fata cu unul din parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

berarpiri iti multumesc o sa incerc sa fac acolo dar vroiam pe picasa daca tot l-am descarcat.Acum am reusit sper mai am cate ceva de facut,dar tot la repezeala cand piticul doarme si nu am nimik de facut.Acum deocamdata incerc sa va pun cate-va pozici cu sebi.

http://picasaweb.google.it/camicreata24/PrimilAnisor02?authkey=Gv1sRgCP7trY7VyqKBGg

http://picasaweb.google.it/camicreata24/TotEuSunt?authkey=Gv1sRgCOf6gLje-feyHA

sper samearga

Mergi la inceput

cami - vazut prichindelul, tare dragalas!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Fabian
poate mami Irina mai da cite un semn,asteptam pozici si sa ne mai pove cite ceva despre voi

revin mai tirziu

Mami de Giulia-20/06/2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Buna,nici eu nu as da in copilul altuia,dar stiti cum e,ce se aseamana se aduna,iar eu nici odata nu am avut prietene care nu mergeau cu copilul cu aceeasi schema de educare ca a mea,nebuna ce mai.

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

UUUUUUUUUAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU......m-ai lasat fara cuvinte!Cred ca am inteles eu rau ce vroiai sa spui!
Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

Fabian
poate mami Irina mai da cite un semn,asteptam pozici si sa ne mai pove cite ceva despre voi

revin mai tirziu

Mami de Giulia-20/06/2007-

La Multi Ani si din partea noastra!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput