*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 17
Catrinel_17 spune:
Felicitari Teo, sa cresca Anca mare mare si frumoasa si sanatoasa!!!! Te-am vazt si pe facebook si am dat navala peste tine :-)
Felicitari Catrinutza, sa-ti creasca mare Teo! Ce familie frumoasa!!!!
Imi faceam probleme ca n-am intrat de mult, dar bag sama ca prea mult nu ati scris… noi am fost in vacanta la Bibione, destul de frumos, dar parca nu ca anul trecut, mai ales ca am facut tarziiiiiu rezervarea si casutza nu a fost asa frumoasa. Macar am avut gradina mare… In prima saptamana am avut vecini din Romania in apt de deasupra noastra (foarte draguti, politicosi, linistiti – bine, aveau copii mari de tot), si a doua saptamana au venit vreo 3 familii de chinezi. Si ei draguti, politicosi. Dar… galagiosi… probabil pt ca erau si multi. Ufff… na ja.
In rest, Oana la gradi, eu la birou. Oana a invatat sa inoate! Am dus-o 2 luni la inot (stia oricum sa se scufunde si sa pluteasca, avea curaj sa sara in apa si sa se scufunde). Si lunea trecuta, a hotarat profesoara ca face examenul de “calut de mare” (proba era sa inoate singuri o lungime de bazin). Oana la inceput a inotat cu manecutzele, si apoi …singura! Nu as fi crezut. Cand iesea de la curs imi tot spunea ca daca nu o tine profesoara, se scufunda. Si totusi a inotat! Acuma trece la grupa de delfini!! :-)
Va pup pe toate cu mare drag.
Ce mai face ANDREEA?
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Uitasem : am pus poze cu Anca in ultimul link la semnatura, albumul se numeste Anca Ioana. Sunt poze doar din primele 2 saptamani, mai am de descarcat. La Teodora nu am mai actualizat albumul, sper sa o fac cat de curand. http://community.webshots.com/user/maribatrinu Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
Sunt foarte faine pozele...Teo e in al 9-lea cer si pitica e o dulce si cred eu ca o sa fie leita mami :)
Va pup! Plecam pe Cheile Nerei in weekend!
Delia21 spune:
Miha,vazui pozele cu voi!!!! Tu ai gasit cumva secretul intineriri???Arati superb,tare sportiva,iar prunci sunt minunati!Se vede ca v-ati simtit bine in vacanta prin paduri
mihaser spune:
Salut!
tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Va pup pe toate si va doresc partiuri placute...ca sigur aveti cel putin un Mihai sau o Gabriela in preajma!
ciuf spune:
La mult ani celor care poarta numele de Mihai si Gavril.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
mari78 spune:
La multi ani Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Ioanna81 spune:
Buna seara,
Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
mihaser spune:
Hola chicas!
Mai traiti...bine?
Noi ne taram de la o zi la alta, cu joburi, kinderi, probleme...dar vine vara bine-mi pare...o sa mi se termine contractul in mai si pe vara imi iau liber...O sa-mi caut din toamna alt job.
Va pupez...si la raport repejor ca sa stie je ca sunteti ok!
Qamar spune:
hola:)
la fel si eu, tarat de pe-o zi pe alta dar e bine
tot ce vreau e muuuult somn:-)
va pup