*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

In dimineata asta a venit pe lume Teodora Anastasia, 3480 grame, fetita scumpa a Catrinutei !

Felicitari Catrinuta ! Bine ai venit Teodora Anastasia !

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

wooow, felicitari si sanatate multa, Catrinutz!!

zice Noe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI mami Catrinutz!!!
BUN VENIT pe lume pui de om Theodora Anastasia!Sa-ti fie viata dulce si minunat de buna!Pup zgomotos si pe mami si pe gagalice!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hello,

Felicitari Catrinutz...Bun venit pe lume piticutei Teodora!

Ce super...abia astept sa vad cum se acomodeaza gasca vesela cu bebelina Teo.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Felicitari Mari si Catrinutza pentru copilasii vostri. Sa fie sanatosi si voi sa aveti laptic mult pentru fetite, ca sa creasca frumoase, inalte si destepte.
Nu imi vine sa cred de cand nu am mai intrat pe aici. Eu ca de obicei sunt ft. coupata cu scoala, sotul a fost mai tot timpul plecat, iar eu nici nu mai stiam de capul meu, cum sa ma mai impart.
Scoala este din ce in ce mai grea, cu fiecare semestru care il parcurg. Joia si vinerea sunt in spital la practica si in zilele alea nu mai sunt buna de nimic. Maine am evaluarea clinica in spital pentru prima jumatate a semestrului.
Evuta e istetica foc si mor de dragul ei cand o vad spirt. Ne cam invarte pe deget, recunosc. La gradi ii place la nebunie. Sta numai pe afara, dar sta asa zi lumina, nu cateva ore.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Bine ai venit pe lume, Teodora Anastasia! Catrinuta, sanatate, curaj si...putere, multa putere pentru un trio de aur! Sa va traiasca, dragilor!

Ma gandesc la voi toate dar nu mai am timp de absolut nimic in ultima vreme, dupa o vara plina de plecari in toate directiile. D-ra T. este la o noua gradinita (de stat), suntem foarte, foarte multumiti de ceea ce se intampla acolo, a dormit si a mancat din prima zi si, in fiecare zi imi povesteste ce a invatat, ceea ce nu se intampla inainte. D-ra A. este absolut incantatoare, merge in 4 labe, se ridica si paseste tinandu-se de ceva, turuie intr-una, o striga pe sora-sa Taia, spune mama, tata, papa, face diverse chestii la comanda si, mai ales, este sanatoasa (dupa ce am trecut prin mari emotii,fiind suspecta de displazie de sold, asa, din senin, diagnostic pus de socru' si confirmat de unii care n-au vrut sa-l contrazica!!! No coment!); adoarme razand si se trezeste razand, canta, danseaza si aplauda de fericire. Abia astept sa-i luam motul si sa-i pot taia bretonul, pt. ca are un ditamai ciuful.
Evident, trebuie sa fug. Va povestesc pe F unde fug in fiecare vineri.

Va pup pe toate cu piticii vostri cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

sal fetelor si multam de urari...mai ales alea cu "sa ma tina nervii" sunt cele mai bine venite...
totul s-a petrecut destul de rapid ca sa zic asa, cel de-al treilea ied cucuiet hotarand sa iasa mai repejor decat era planificat, adik pe la 37 de sapt si un picut...un simplu control de rutina (desi doctorita mirosise cu doua saptamani inainte ca s-ar putea sa se precipite lucrurile) s-a transformat in "daca nu ai acum bagajul la tine, maine dimineata te infiintezi la ora 7 la operatie ca nu-i de gluma"...probabil de efortul din ultimele zile deja aveam colul deschis si cateva contractii care imi dadeau sentimentul ca imi pocneste operatia...asa ca joi de dimineata, fara prea multe texte a venit pe lume noua mea printesa, teodora anastasia, cu 3480 de gr si 49 de cm (cica e "copil prematur" )...e o dulcica si o scumpica si as manca-o toata...seamana izbitor cu atomika la varsta ei si cand am vazut-o in patut la maternitate am jurat ca m-am intors in timp cu 4 ani jumate...sambata seara deja era acasa, la cerere pentru ca nu imi venise lapticul, mi-o dadusera la pat si eu aveam dureri groaznice care nu vroiau sa se calmeze cu nika, plus ca asistentele de la copii "promiteau" sa imi ofere o noapte ca cea pe care am trait-o cu Maria, cand mi-au lasat-o sa urle de foame ca "trebuie pusa la san la cerere"...inutil sa mai zic ca inca din noaptea de sambata spre duminica, relaxata atat cat se poate in situatia data, alaturi de familie, am facut furia laptelui, asa ca amandoua, si eu si printesuca suntem foarte fericite...
Singurele chestii care mai planeaza asupra piticei sunt o suspiciune de dispalzie de sold (de ce ar fi fost ea altfel decat fratii ei?!) si trebuie sa facem o eco de sold cat mai repede, plus un al inimioara (desi pediatra noastra a zis ca-i doar o chestie preventiva, ea fiind convinsa ca nu-i nimic in realitate) pentru ca in seara zilei in care s-a nascut a fost pusa la "incalzit" pentru ca i se invineteua manutele si piciorusele rau de tot ca si cum nu ia-r fi circulat sangele...acum oricum e mai bine, dar din cand in cand vad ca mai iau o tenta mov...sper sa fie doar alarme false in ambele cazuri...
cat despre primirea ei de fratiori nu se putea ceva mai "cald"...toata ziua ar sta calare pe ea, s-o giugiuleasca, pupaceasca si mangaie, desi rares uneori o mai "mangaie" frateste tragand-o de par...iar eu incerc sa jonglez cu ei trei acum ca sa reduc cat mai mult din stres, gelozii si alte efecte nu tocmai placute...

Acum mai fug un pic in pat sa ma odihnesc ca acusica scoala hoarda tatara si ma iau de noua...

-------------------------------------------------------------------------------------------
catrinuta-mamicuta deMariuci, Raresuti si

Poz(n)e
si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Deci sunteti acasa deja.Ce frumos trebuie sa fie cu 3 puisori!!!Multa rabdare,bucurie si tot ce-i mai bun pe lume ca sa cresti minunile sa fie fericite!!! M-am emotionat...si sper sa vad pozici cat de curand.

Eu avui ieri o mica operatie,un mic fibrom uterin,cam de marimea unei mandarine....;acum asteptam rezultatul biopsiei in 2 saptamani...si sper din inima sa nu ne uite barza in primavara care vine!In weekend am fost 2 zile la o familie de prieteni in Tampa,la 4 ore de mers cu masina,Rudy a fost cum nu se poate mai fericit,s-a jucat atat de frumos cu cei 3 copilasi ai familiei.Alte evenimente:sora mea divorteaza..si m-a tulburat ingrozitor vestea....fetita lor are 6 ani...;in fine,asa e viata,cu de toate,sa fim sanatosi...sa trecem cu bine prin tot ce ne este scris....
Ciuf,nu stii cat ma bucur sa vad ca ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari !

Catrinuta multa sanatate si mult laptic pentru Teodora ! sa stii ca si noi am facut preventiv eco de sold (si la Teo am facut) la 4 saptamani si e bine. Noi insa mai avem un hop de trecut, cand va sta in fundulet sa vedem si coloana, daca e dreapta. Anca s-a nascut cu pliul de la noada funduletului un pic in forma de "S". Doctorii spun ca nu e o problema, dar ca trebuie urmarit. Ea are o mobilitate extraordinara, se intoarce deja pe burtica de pe o parte, se misca prin pat de zici ca e o rama

Teo a fost darnica si ne-a virusat pe toti. Ancuta are mucisori multi, drept pentru care folosim intens batista bebelusului si aseara am cumparat si aparat de aerosoli, asa ca avem deja 2 sedinte la activ. Vad o ameliorare dupa aerosoli. Sper sa fie bine curand, mai ales ca saptamana viitoare, pe 23, avem botezul.

Delia sanatate multa ! O sa fie bine biopsia si asteptam si de la tine vestea ca esti din nou graviduta. Iti doresti asa mult, ca nu se poate sa nu ti se implineasca visul. Cine stie, poate vor fi gemeni

Andreea nu-mi dai confirm pe FB ?
Diana mie dor de voi

Va pup pe toate

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Uitasem : am pus poze cu Anca in ultimul link la semnatura, albumul se numeste Anca Ioana. Sunt poze doar din primele 2 saptamani, mai am de descarcat. La Teodora nu am mai actualizat albumul, sper sa o fac cat de curand.

http://community.webshots.com/user/maribatrinu

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

MARI,am vazut pozele.Oau ce mare si frumoasa e Teodora!!!!Iar mezina e o dulceata,e asa de micuta in poza aia de la prima baita!Sa te auda Dumnezeu....si desi nu imi doreau gemeni...acum nu mai refuz nimic domnle,numai sa vina odata...ca imbatanim asteptand.

Mergi la inceput