*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Aida,cum zisei...vara asta imi luai 5 cursuri plus unul...fac 6(american gov,chimie lecture plus lab,communication,si unul de directing(adeca regie ) si unul de screen-writing (scenografie);am vrut sa fac si eu...ceva ce nu am mai facut;si la jumatea drumului am renuntat la laboratorul de chimie...caci eu am crezut ca-i de joaca acolo...da de unde...ca aveam tema peste 30 de pagini de la o o ra la alta...si aveam si de 2 ori pe saptamana....asa ca il voi relua.....ca sa nu imi stric media.Vara asta nu am ajuns la ocean deloc...si locuim la maxim 20 de minute de mers cu masina...iar in piscina...cred ca intrai de 5 ori...Dar mai am programu asta ....pana pe 3 august....dupa care....2 saptamani vacanta!!! Filmuletul e fainut...e doar de 10 minute maxim....are mesaj,....dar nu e nimic de cazut pe spate.Sa vedem cu o iesi..o fost tare fainut cand mi-am ales actorii,tot studenti,...dintre care 3 sunt copilasi.Am emotii....un pic pentru Rudy...cum va reactiona cand va vedea atata lume in jurul lui la filmari...

Mergi la inceput

O facuram si pe asta,doamne multam!!! Rudy a fost in elementul lui....a rezistat eroic pana la 2 dimineata cand terminaram filmarile....In maxim 3 saptamani promit sa termin cu editarea filmului.Pana una-alta...trebuie sa fug la invatat...caci am 2 examene cumulative unul luni si altul marti....Promit sa revin cu mai multe impresii dupa examene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Delia felicitari ptr filmulet! Am o poza facuta special ptr tine din Deva...renoveaza cetatea.

Sunt foarte happy...mai 2 sapt si plecam si noi in Corfu...piticii ii am la mama pana atunci...Abia astept sa mergem! Pana atunci mai un Stana de Vale, Moneasa, Cheile Nerei, Szeged ...Avem masina noua si doar nu o sa o tinem in fata blocului.

Va pup si va citesc...m-a pus rau pe ganduri povestea Amelutei...sper sa nu avem experiente de genul.

tuturor bebeilor ce s-au sarbatorit: Rares, Aurora...asteptam poze!

la toata gasca!

Mergi la inceput

AM TERMINAT CU EXAMENELE PE VARA ASTA!!!!! Cele de la scoala...nu din fata vietii.Asa ca azi...vad oceanul pentru prima data !!! sa ca ..imi iau plodul si...mamica...si ne jucam in nisip...la soare azi.imi vine sa plang de bucurie ca am terminat cu stresu...la modul cel mai SINCER! Joi cel tarziu...daca nu maine...ma apuc de editare...si va trebui din 4 ore si 48 de minute de film...sa tai si sa fac un filmulet de maxim 15 minute...plus ca trebuie sa aleg muzica si sa alerg dupa aprobarea folosirii muzicii.Deci ...nebunia nu s-a terminat,mai pleaca si mama ...si ma lasa balta pe 12,joia viitoare...si pana pe 25 august ...am onoarea...sa fiu doar cu printul;o sa ma bucur la maxim de momentele de Mama-fiu.....fara...intreruperi....caci sincer le-am cam dus dorul.

MIHAELA,vacanta placuta si sa veniti cu multe poze si amintiri frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ameluta, ma bucur sa aud despre voi! 21 kg? eu zic ca e bine!! Oana are cam 104 cm, si nu cred ca trece de 15 kg. Ce faza povestesti si tu, mi se ridica parul pe cap.

DELIA, abia astept sa vad filmul. Il pui pe Youtube, sau cum faci? Cat va fi de lung dupa editare?

MIHA, sa stapaniti sanatosi masina! Si noi am botezat-o pe a noastra. Abia astept sa plecam in vacanta. Mergem ca anul trecut, la Bibione.
Am un proiect nou. O sa-mi imprim desenele pe tricouri si bluze, si le vand. Adica incerc sa le vand. Am un exemplu de desen la profilul de pe facebook. Vreau sa fac si pentru copii ceva chestii, sa vad cum ma orientez.

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata ! Mi-ar trebui un depozit de canapele

Imi era dor sa intru sa mai scriu si eu, ca de citit citesc.
Catrinel, si eu as tine-o departe pe Teo de o fetita ca Mia. Oricum, din cate ai povestit, Oana e foarte cerebrala.
Delia felicitari pentru terminarea examenelor. Astept si eu filmuletul.
Mihaser v-ati plimbat, nu gluma.
Catrinuta, mesajul in care iti raspundeam despre id-ul de mess nu pleaca din outbox, am tot zis ca te sun, dar nici la telefon nu mai pot vorbi mai mult de 2-3 minute si nu ne-ar ajunge. Sper ca esti bine si tu si burtica&CO.
Ciuf, v-am vazut pozele. Au crescut mari strumfii. Iar Eva e o domnisorica in toata regula. Eu tot ii spun sotului ca imi place asa de mult la voi acolo si ca as vrea sa ne mutam. Cat costa o casuta normala la voi in cartier ? Sa aiba si curte cat de cat. Intreb si eu, poate, poate

Acum despre mine : sunt multe de spus, am avut o sarcina nu tocmai linistita ca la Teodora...Eu am o problemuta din nastere la inima, un sindrom de preexcitatie (sindrom WPW) pe care nu l-am rezolvat (prin ablatie) pentru ca nu mi-a creat foarte mari probleme in trecut...pana la sarcina asta. Asa ca incepand cu saptamana 5 de sarcina pana acum 2 saptamani (la 33 saptamani) am tot "vizitat" sectiile de urgenta din diverse spitale din Bucuresti (Floreasca, Universitar, Colentina), bineinteles cu salvarea, avand in vedere ca sunt si gravida, nu au riscat sa ma lase altfel. Asa ca la 5 saptamani de sarcina, la prima tahicardie puternica am zis ca imi trece si nu m-am dus la spital, ba chiar a doua zi m-am dus la servici, dar imi era foarte rau. Stiam ca nu am voie medicamente, la servici nu stia nimeni de sarcina mea...pana la urma am spus unei colege care a sunat la urgente CMU de unde am plecat cu salvarea direct spre Urgente Floreasca. Aici ma intrebau daca vreau sa pastrez sarcina Normal ca vroiam, dar eu nu stiam inca ce aveam : din tahicardia provocata de sindromul WPW trecusem in fibrilatie atriala, asa ca singura solutie a fost socul electric sub anestezie cu Dormicum (provoaca amnezie anterograda, asa ca nu imi aduc aminte cum a fost)...
De atunci am mai avut astfel de probleme la 16, 31 si 33 saptamani de sarcina, dar pentru ca invatasem lectia, am ajuns a spital si nu a mai fost nevoie de soc, au reusit sa imi opreasca tahicardia prin manevre vagale

Am reusit sa nu iau medicamente, cu toate ca penultima oara cand am fost in spital mi-au prescris, dar am semnat ca nu iau. S-au facut foarte putine teste pe gravide si n-as vrea sa fiu eu cobaiul acum. Sper ca dupa ce nasc sa nu mai am astfel de probleme (medicii spun ca din cauza sarcinii mi se intampla, deoarece volumul de sange a crescut cu 40%, iar inima mea nu se descurca sa pompeze doar pe unde trebuie, mai scapa si pe gaurica pe care o are in plus).

Acum sunt in saptamana 36, sambata intru in 37, iar bebita ar trebui sa apara cu cezariana neaparat pe 25-26 august, daca nu vrea mai repede. E foarte miscacioasa, imi face numai valuri in burtica. Teodora e foarte incantata ca o sa aiba o surioara si pupa burtica intr-una, ii vorbeste in dreptul buricului

Acum nu ma rog decat sa nasc si sa vad fetita sanatoasa. Medicii spun ca nu ar fi influentat-o negativ, dar stiti cum e, cand iti bate inima cu 240-300 batai pe minut, te gandesti numai la prostii. Dar sunt sigura ca Dumnezeu ne va ajuta si vom fi sanatosi cu totii.

Va mai scriu si voi da si sms dupa ce nasc (Andreea, Diana, Catrinuta, cam atat am in memoria telefonului)

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARI, wow, prin ce ai trecut!!!! Si la Teo nu ai avut nici o problema… din cauza asta ai ales cezariana? Te pup cu drag si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Mari,of prin ce-ai trecut.Nastere usoara si rapida si bebita sanatoasa si norocoasa!!!!

Catrinel,filmul in sime va fi de 10 minutele...maxim,si s-a zis,la care mai adaug inca 5 minute de credite,multumiri pentru cei care au jucat,ajutat in vreun fel pentru realizarea filmuletului,de la macheioza pana la magazinul care a donat mancarea,vecinii care ne-au suportat ...galagia pana la 2 dimineata cand terminaram filmarea,etc.Astea-s limitele...aici trebuie sa ma incadrez.
Am un copil rasfatat........mama i-a facut toate mofturile posibile fara discutii...si daca i refuz orice se pune pe un jelit...sau chiar pe dat cu pumnii in mine.Astept sa plece mama...si....sa vadem...cine pe cine va educa....pentru ca nu se poate asa.Trebuie sa exista o masura in toate...oameni dragi...chiar si in lucrurile bune...ca altfel...o luam pe aratura...Abia astept sa incep scoala,...la modu serios;pe mama o impac greu,...daca i critic comoara de nepot...ca sare ca arsa...si vai ce suparare...cre mie mi se pare fara rost;nu-mi place sa ma consum aiurea cu chestii marunte si nesemnificative...Gata...mi-am zis offu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Tocmai ce ne-am intors si noi din California. Copiii au fost tare incantati, in elementul lor.
Se pare ca la Luca a avut mai mult succes Legoland decat Disneyland. Mamzel a fost data pe spate cand a vazut printesele cele "adevarate". Luca a suflat secretul spus de taticul lui cum ca acelea sunt niste manechine care isi fac meseria. Nu e nici o printesa adevarata. Vai ce dezamagire pe biata fata ... Si atunci a trebuit sa intervin eu sa imbrobodesc bietul copil de am inceput si eu sa cred ca exista printese adevarate.
Artificiile de seara m-au introdus si pe mine in lumea povestilor. Altfel ... nu imi amintesc decat stat la cozi si iar stat. La ride-ul cu piratii s-au blocat barcile si am ramas acolo in tunel vreo 10 min. de invatasem pe dinafara toate miscarile papusilor. Pacat. Habar n-am cat costa fastpass, dar cert e ca pentru noi a fost o poala de bani sa dau 300 de dolari asa numai pentru un parc. Daca mai ajungem pe acolo, mai mult ca sigur voi merge numai eu cu Eva. In parcurile astea de distractii am remarcat foarte multi asiatici si sud-americani.
Am stat trei zile in San Diego, unde am vizitat muzeul maritim, ne-am plimbat pe faleza, am facut plaja la Imperial Beach (nu ne-a placut. Plaja murdara, plina de mexicani), Coronado (thumbs up) si La Jolla (superba plaja, plina de tineret, puteai sa vezi si sea lions) si apoi am fost la Legoland care este foarte fain amenajat.
Sudul Californiei mi s-a parut tare murdar, hotelul unde am stat noi era plin de mexicani care puneau monopolul pe jacuzzi unde intrau imbracati si faceau tot felul de remarci la adresa americanilor care veneau la piscina. Deh, daca mai inteleg si eu ceva spaniola ...
In Santa Ana am stat 4 zile, ne-am prelungit sederea cu inca o zi ca nu prea am avut parte de zile frumoase la plaja. In fiecare dimineata cerul era innorat, temperaturile se invarteau in jur de 68-69 de grade si de abia dupa 11-12 incepea sa se incalzeasca si sa poti face plaja. Apa foarte rece si am prins niste valuri "gigantice" vorba lui Luca.
In Santa Ana am incercat plajele Laguna, Newport si Huntington. Se pare ca anul asta ne-a placut cel mai mult Huntington beach. Am prins si campionatul de surf si toata lumea era extaziata sa vada asa ceva.
Ah, intr-o seara cand am fost sa mancam la un restaurant ce se afla in capatul pierului de pe plaja Newport, cu vedere spre apa, am cascat ochii la foci, la pescarii ce pescuiau din plin macrou (imi rontaiam unghiile de ciuda ca nu mi-am luat si eu undita), ba unul a prins si sand shark. Luca nu mai pleca de acolo, tot statea sa analizeze "animalulul". Nu zic ca m-am pomenit agatatata de un carlig de pescuit ca unul din desteptii de pescari care nu a citit regulile a aruncat undita in apa peste cap si acul cu plumbul a ajuns taman in hainele mele, noi stateam undeva la etaj.
Luca isi dorea cel mai mult sa manance squid, balena, rechin ... asta daca il intrebai ce vrea sa manance.
In deplasarea asta am fost cu masina si a durat vreo 16 ore sa ajungem acolo. Am facut o oprire intr-un orasel din Utah, St. George. Iar de acolo am condus intins vreo 10 ore catre casa. Copiii m-au impresionat cat de cuminti au putut sa fie. Am luat cu mine plastilina, carioci, caiete, carti de colorat, Lego. Asta au facut tot drumul. Am avut si laptopul cu mine dar il cam tineam pentru situatii de urgenta, in cazul in care nu as fi putut potoli copiii. Dar nu a fost nevoie sa il folosim in scopul asta.
Ah, la hotel cum ajungeam prima grija era sa mergem la piscina (si slava Domnului ca avem piscina in comunitatea unde locuim si unde se pot duce in fiecare zi) si sa se uite la Discovery, la TV. Le placea sa adoarma uitandu-se la TV, asta ca tot ati adus vorba despre TV.
Noi acasa nu mai avem cablu de vreo 5 ani si nu ii simtim lipsa. Copiii se uita la cate un film in weekend. Inchiriem filme sau luam de la Biblioteca. Daca ar fi dupa Luca s-ar uita tot timpul la TV. Ii plac tare mult emisiunile despre animale. In schimb Eva s-ar uita numai la Power Rangers. Noi nu avem DS sau alte jocuri. Pe cat posibil vreau sa ii tin departe de asa ceva, sa mai aman un pic momentul. Luca daca ar prinde asa ceva nu ar mai sta de vorba cu noi. El este foarte usor de devenit addicted.
Eu am o oboseala in mine de as dormi toata ziua. O fi si drumul care a fost obositor, si altitudinea, nu mai zic ca pe aici temperaturile sunt de 86 de grade. Ce as fi vrut sa am caldura asta in California.
Miere, ma bucur tare mult sa aud ca Aidan acumuleaza cuvinte. Sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie de interventie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna seara
sunt nou-nouta pe site si forum, am inca mesajele moderate, dar as vrea sa intru si eu in grup cu gazutza mea de 4 ani si 4 luni, nascuta pe 19 martie 2006...
va pupacesc si sa ne traiasca toti puiutii

Mergi la inceput