Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 13
NelaM spune:
Mai, acum am apucat sa ma uit la poze! Asa-i, sunt tare reusite pozele cu Alex de la botez! SUPERBE!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Ellenuta spune:
neataaaaa
fac si eu cinste cu , colici si ce va doriti.
scrisesem un mare mesaj si l-am pierdut .. am apasat aiurea pe taste ..
suntem bine, toata ziua pe afara. eva e o terorista si anna ii calca pe urma. i-au spart dintii de jos in sfarsit ca ne-a omorat toti nervii.
in weekend am fost la casuta de la tara a unor prieteni, insa, numai cu anna .. a fost bine, s-a comportat ok. a ras, s-a jucat, a papat, a dormit noaptea si am reusit sa stau si eu cu prietenele la vorba ..
papa supica deestu de bine, zic eu .. cam 160ml .. saptamana viitoare ii bag fructe, mar copt si apoi para, piersica, banana .. ii voi baga si branzica ..
nu am citit multe din urma. poate reusesc diseara.
am vazut poze frumoase cu cristina si dragutii ei. ai doi copii superbi! am vazut ca anna de nela a avut iara un episod de vomitat .. off pupam micuta si sper sa nu se mai repete. tin pumnii sa iasa bine analizele. am mai vazut ca raluc il diversifica pe alexu, ginerasul meu .. imi place tare mult cum ai explicat tu tot si ai scris pe blog ..
sanatate multa lutei de iulia .. Doamne ajuta sa fie bine .. si sa nu fie vorba de epilepsie ..
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
lutoniana spune:
Eu sunt "neclara" daca aia cu catelul mare era lumanarea sau un cadou . Ma ajuta cineva ?
In rest poze SUPERBEEEEEE
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Eu sunt "neclara" daca aia cu catelul mare era lumanarea sau un cadou . Ma ajuta cineva ? In rest poze SUPERBEEEEEE Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mei, d-na Sherlock, care catzel?
Ce ma enervezi, ma faci sa ma uit iara sa vad ce catzel cat o lumanare mi-a scapat!!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
hepilica spune:
Salutare!
Alex - mami, ai grija, azi sa fie body cu maneca lunga ca bate un vant rece . Hai, te pup. Ce face Zeina? Papa, papa?
Am vazut pozele lui lullaby. Tare frumoaaaase si super artistice. Frumos, frumos...mi-a placut totul.
ma, vroiam sa va intreb: avocado asta e fruct sau e leguma? voi cum il dati copiilor? da' e cam naspa la gust...adica n-are gust . voua va place? l-am dat si eu in diverse combinatii maiei si n-a avut aceeasi parere ca mine.
aa...si vroiam sa o mai intreb pe luto...cum ii dai mami iaurt lu' davidelu'? il amesteci cu fructe? daca da, cu ce fructe? ca eu n-am gasit pana acum o varianta pe placul maiei si tind sa renunt... ca doar poate trai si fara...
hai, daca aveti nevoie de sfaturile mele, sunt aici .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
am uitat sa va zic ca am mai incarcat poze pe picasa zilele trecute.
am trimis link pe adresa comuna.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Neata Hepilico pai la mine mananca David iaurt mai mult ca orice in viata asta, simplu. Dar cred ca am mai spus, e absolut oribil la gust dar naspa rau de tot. E de capra.....A intrat asa intr-o splendida obisnuinta, cumparam paine pt noi, apa, fructe si iaurtul lui David.
Fructe nu am bagat niciodata dar cand mi se pare mie ca ii e foame rau sau as vrea sa se odihneasca mai bine vorba Fragutei, ii bag niste cereale in el.
Adica fac intai cerealele, cred ca sunt cu lapte praf ca zice ca se pune numai apa si sunt bune ca le-am gustat si eu si apoi pun iaurt peste ele si gata. Baga asa cat o ceasca de cafea dinaia mai mare....sa zicem jumatate de cana normala.
poti incerca, mai stii ?
Avocado care e un mare cahhhhh pt mine desigur e bun la david.....dar el face parte din categoria celor care papa orice.
E fruct si daca e copt bine e ca untul de gras si de gretos.....
Eu ii pun cam jumate in fructele de dimineata, asa odata la 2 saptamani....hai 10 zile, cand ii vine randul din lista de fructe
pup fetele din gradina cea frumoasa
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
uve_got_mail spune:
Neata si de la noi!
Eu sunt in urma iarasi cu tot ce s-a discutat; acum legan matza si in functie de cat ma lasa, mai zic si eu cate ceva...
Ellenuta, bine ca ati scapat de dintosii de jos ; noi ii avem de la aproape 5 luni cand ma bucuram ca poate scapam de grija celor 8 de pana la an mai repede...dar, de doua luni ne chinuie ai de sus si e tare suparata fii-mea, in ultima saptamana a fost
Am vazut ca se discuta si de harnicia sotilor...eu dimineata am spalat blenderul de la robot, ca aseara nu am mai avut timp si bonus aveam farfuriile lui, ca de', mancase si sotul meu. Ma gandesc la chestia aia cu ai grija ce iti doresti fiindca prin liceu visam o viata plina, de genul copil, job, eventual studii in paralel si facut luna in casa zilnic, plus sa fiu aranjata si frumoasa. Mi s-a indeplinit visul si acum nu ii fac fata singura, dar supravietuiesc. Plus ca partea cu mumoasa si aranjata e depasita de mult, noroc ca vine sezonul ochelarilor de soare si a sepcilor care acopera cat mai mult din fata si parul meu. Dar sunt frumoasa sufleteste, parca asa se zicea
Sper ca Ebru este bine, urma sa mearga la ortoped ultima oara, Zeina sper ca papa bine, la fel si de Suede. Fetita Iuliei are probleme? Intru sa mai citesc si eu din urma si mai vad poze.
Si intr-o zi am intrat vreo cateva minute si am citit despre dormitul cu copilul sau nu. Eu eram hotarata sa imi las copilul sa doarma in patut, sa nu il legan, sa nu il tin in brate exagerat si am ajuns sa fac exact contrariul si asta pentru ca si-a spus si bebita mea cuvantul. Cand urla noptile din cauza colicilor nu puteam sa o las in patut...si incet, incet ne-a fost mai bine sa dormim impreuna; e mai greu cu luatul in brate, parca e lipita de mine, dar vor veni si vremurile cand va avea alte optiuni; oricum simt ca atunci cand are zile proaste simte nevoia sa o dragalesc mai mult, chiar daca nu am timp nici sa beau apa...
Citesc si revin
alex25 spune:
Hepilica la mine bate vantul atat de tare ca nu o sa o scot afara, asa ca nu mai conteaza body-ul, dar sar'mana de sfat! Nu stiu ce sfat sa iti dau cu iaurtul ca noi de astazi o sa facem o incercare timida, sa vedem ce zice mandra, ca branza nu o tolereaza, dar cica pana la intoleranta la lactoza e cale lunga, poate e vorba doar de consistenta....sa vedem...cica sa incercam si iaurturile pentru copii de la Humana, nu sunt 100% naturale dar cica merg asa de inceput. Avocado i-am dat si eu de 2 ori pana acum si ii place in combinatie cu banana, dar vad ca ar merge si cu para coapta ca am gustat eu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Vazut poze de Lullaby si sunt absolut superbe, felicitari.
Ma bag la vizionat poze de Hepilica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!