Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris, lullaby sa va traiasca comorile!!!

Sunt asa de neserioasa ca nici macar mesaje cu urari n-am mai facut.
Iertare dar sa stiti ca nu e cu rea intentie.

Ce spuneti voi acolo de cosite si parfumuri?? Am incercat si io dar cand ma simte parfumata ma impinge si plange. Daca ma dau cu ruj ma priveste luuuuung si dup-aia in secunda urmatoare ma trage de buze. E un simpatic
Eu m-am gandit sa-mi cumpar sapun de casa, de-ala fara miros artificial.
Abia astept sa plec sambata, sunt ca un copkil de-ala nesanatos la cap si-l intreb zilnic pe consort: "da' ma iei??, sigur ma iei??" Chit ca o sa stau ca pe ace, macar e o iesire, o aerisire de creier ca n-am in cap de cat lapte, kk, papa, etc...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliacule mami, se pare ca ai zilele incarcate perioada asta.Imi place cum gasesti solutii la toti si la toate.Te admir!Pupåm copilasii nazdravani si salutam sotul care pana la urma cred ca tot el isi calcå camasa!

Acum lasand gluma la o parte eu chiar credeam ca va fi f usor pt tine ca Andra e marisoarå.DAr uite ca si ea e la varsta cand are nevoie mare de tine.

Te pup cu drag!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

priviti aici diva cu minunile ei

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mda, nici la mine nu merge sa vad diva cu divinii

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliano, haide mai, ca nu-i asa de rau la voi, ce te plangi! M-am hotarat, poti sa-ti tai venele! Initial vroiam sa iti zic sa le lasi lungi, dar nu, TAIE-LE!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Liliano, haide mai, ca nu-i asa de rau la voi, ce te plangi! M-am hotarat, poti sa-ti tai venele! Initial vroiam sa iti zic sa le lasi lungi, dar nu, TAIE-LE!

POZE

POZE NOI

mai bine mergi la un profesionist så le taie frumos så nu ramana semne

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

poze mary
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:

POZE

POZE NOI

Pai bine si cum ramane cu gandirea pozitiva? Un sfat bun, un umar la nevoie?

Mergi la inceput

Citat:

POZE

POZE NOI

Ma, asa pare??? Ca ma plang??? Uof, miorlaita mica ce sunt Na-na la popon merit!
Nuuu, eu sunt in paradis. Zilnic!!! V-am explicat cam ce visez cand am cosmaruri. Nu ma bagati in seama ca astea trec.
Pupici ca stiu ca e greu si la tine...dar macar te duce sot la munte, ai doi copilasi minunati, arati de-mi vine sa te pup prin poze si mai ai si tone de vointa.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Fetele, må bag la nani! Vå pup si vå doresc o noapte linistitå!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Unde esti LALI????? ca tu cereai petrecere,uite ti-au indeplinit dorinta fetele
LUTO imi era dor de glumele tale si de fiecare data reusesti sa binedispui omul,ma bucur ca Davidelul e bine iar tu nu mai fi suparici ca scapam noi si de kg in plus
LILIAC ma bucur ca sunteti bine,sper sa te "aerisesti" sambata si sa dati inainte cu papatul legumelor
RALUK ma bucur sa te simt mult mai relaxata,mai libera si linistita,sper sa o tina tot asa Alexutu
FRAGUTZA,LULLABY SI CRISTINA sa va fie de bine iesirea si va felicit ca va intalniti mereu
HEPILICA nici acum nu a trecut starea aia nasoala?!hai mai mami ca ai o fetita de milioane,o mosie la fel si 20 kg mai putin ca Luto
MARY ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca baietei incep sa se joace impreuna,imediat ma bag si la poze
IULIKA te
ALEX si parerea mea e aceasi ca si Luto ca nu se poate deshidrata asa una-doua,deci eu zic sa o lasi pe ea sa bea laptic cand vrea
Apropo de fontanela,oare v-am zis ca eu nu am vazut-o niciodata la Iri? din cauza parului,am mai simtit-o la mana dar rar ca mie asa sa pun mana.
Oare mai trebuia sa scriu ceva?probabil da dar am uitat,poate imi aduc aminte...oricum va pe toate si tineti-o tot asa ca tare bine mai e.
Noi azi am fost plecati in auchan ca sunt oferte"totul pentru bebe",pampersi,jucarii,hainute,mancare pentru bebici la reducere,dar nu am luat decat 3 body,o cutie de lapte si niste iaurt ca doar plecam la sora-mea si ne cumparam de acolo de toate
Apropo de "prieteni" de pe forum,aseara m-am certat (vorba vine) cu Alin ca a aflat masa si cu tot neamul lui ce am scris eu pe forum despre el si ca v-ai domne l-au terorizat aia ca rad eu de el pe forum,dar eu am zis doar adevarul chiar daca el nu recunoste si mai ales daca familia lui nu stie...in fine asta era ca o paranteza ca unii barbati nu au ce face si stau si citesc pe un forum de GRAVIDE

Mergi la inceput