Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

anya mi-am facut la medlife, la irina vele. sper sa fie ok. auzisem de pe forum de dragos albu dar din pacate eco la el nu imi era inclusa pe abonament. sper sa fie ok si vele. abonamentul il platesc din banii mei si vreau sa beneficiez totusi de pe urma lui

10+

O sa fie ok. Daca e ecograful performant e si medicul bun si la medlife cred ca au aparatura de ultima generatie. Bine ca nu ti-ai facut la Radulescu-Botica, mie mi s-a parut aiurea, nici n-am mai stat sa fac ecografia la el, m-am dus la altul..vorba aia la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Sunt curioasa cat o sa dureze la tine pana sa intri la consultatie, eu am stat 1 ora jumate la medlife, mi s-a facut rau, am spurcat-o bine pe asistent si am plecat

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

JoAnn ce bine ca nu s-a intamplat nimic si sunteti bine acum amandoi.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna seara, dragele mele!
Ocupata cu gatitul, cu plimbari pe malul marii si cu mici consultatii pe mess, stomacul asta al meu tot imi face figuri!! Doctorul meu gastroenterolog mi'a recomandat Nexium de 40 mg, una pe zi, dupa masa de pranz... si daca nu'mi trece pana sambata, sa'l sun si sa ma programez neaparat la o consultatie. Mi'a mai spus ca ar putea fi si de la sarcina... si ca de asta trebuie sa ma vada, sa'mi "simta" stomacul.
Abia acum am reusit sa citesc tot, vad ca mai sunt mamici care fac bitestul curand, mie doctorul mi'a facut programarea direct pentru triplu test, el nu prea recomanda bitestul... Ma rog, stie el ce stie, probabil fiecare medic cu recomandarile lui. Eu am incredere in el si "merg" pe mana lui, orice mi'ar spune. Pe 20 mai am programarea la triplutest, abia astept sa scap si de analiza asta, tot timpul astept cu groaza rezultatul, pentru ca stiu cate se pot intampla. Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa trecem cu bine peste orice analiza am face.
Mai e putin si vine 8 mai... cum e vremea in Bucuresti? Va fi frumos in weekend?

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu cu medlife nu am avut probleme cu programarile, inca. dar analizele de sange mi le-au incurcat , in sensul ca pe lista aveam trecute mai multe si cand am luat rezultatul nu aparea unele itemuri. asa incat a trebuit sa mai fac un drum , timp pierdut ca sa mai donez sange odata. m-a cam deranjat chestia asta. eu le am pe abonament incluse dar dc nu aveam abonament le plateam de 2 ori??
ahh , plus cozile interminabile care se fac sambata la receptie
la o clinica privat la care platesti bani grei te-ai astepta la mai multa disciplina si coordonare
deh, stilul romanilor, de a strica tot ce ar trebui sa functioneze fara probleme

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Mirunam si cine mai este interesat, v-am dat si voua oferta de la Romina - mobilier de copii, o gasiti pe gmail. Te cam doare capul....
Tin sa va anunt ca ati bagat spaima si in mine cu , simptomele etc
O seara buna!

Symo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna seara, dragele mele!
Ocupata cu gatitul, cu plimbari pe malul marii si cu mici consultatii pe mess, stomacul asta al meu tot imi face figuri!! Doctorul meu gastroenterolog mi'a recomandat Nexium de 40 mg, una pe zi, dupa masa de pranz... si daca nu'mi trece pana sambata, sa'l sun si sa ma programez neaparat la o consultatie. Mi'a mai spus ca ar putea fi si de la sarcina... si ca de asta trebuie sa ma vada, sa'mi "simta" stomacul.
Abia acum am reusit sa citesc tot, vad ca mai sunt mamici care fac bitestul curand, mie doctorul mi'a facut programarea direct pentru triplu test, el nu prea recomanda bitestul... Ma rog, stie el ce stie, probabil fiecare medic cu recomandarile lui. Eu am incredere in el si "merg" pe mana lui, orice mi'ar spune. Pe 20 mai am programarea la triplutest, abia astept sa scap si de analiza asta, tot timpul astept cu groaza rezultatul, pentru ca stiu cate se pot intampla. Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa trecem cu bine peste orice analiza am face.
Mai e putin si vine 8 mai... cum e vremea in Bucuresti? Va fi frumos in weekend?

Ana
14

ana prazul ala era telina sau nu? m-ai facut curioasa..e posibil sa ai arsuri de la sarcina mai ales daca nu mananci des...eu nu fac dublu test ..merg doar sa masoare translucenta nuchala...te ..si mai pune si tu vreo 2 poze..de acolo..sa te vede si bruneta si gravida

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo relaxxx...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sambata e cald in buc , dar duminica ploua
imi cam pica ochii in gura dar ma tin tare, daca ma culc acum am trezesc la 12 noapte si stau treaza pana dimineatza si maine am zi grea la munca, trebuie sa fiu in forma

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Mi-a trimis cineva parola pt mailul comun si picasa? Nu-mi dau seama daca am activat PM sau nu

Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am scris o pagina intreaga si mi s'a blocat tot safari'ul!!!!

Ana
14

Mergi la inceput