Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura...sunt dusa, iar imi trec prin cap nazbatii, abia maine dimineata am rezultatul de la dozarea de anticorpi anti Rh si sunt stresata. Nu stiu ce m-a apucat, ca imi era tare bine!

Symo 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doura, da, era telina!!! M'am dus si am mirosit'o, era draga mea telinnutza, fara care ciorbele nu au gust complet! Si mi'a iesit o ciorbita de cartofi mai buna ca la mama acasa!!! Eram in mari descrieri cu mobilierul si planurile mele pentru camera lui bebe, m'apuc alta data sa va insir nebuniile mele.
Nu mai stiu ce am scris...

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna seara dragutele,

Azi am fost la doctor. Sunt deosebit de incantata! Am vazu PUFICII! Totul merge bine, suntem in grafic ca dimensiuni.

Sunt asa jucausi. Au cap si maini, si fund si spate. Si sunt identici...

Deci ieri mi-am facut eu griji dar e totul ok astazi.

Va pupez

Happy sugubina mamy of 2 Pufici.

sugubina +9

Mergi la inceput

Sugubina, ne bucuram ca totul e bine cu puficii!
Symo, nu'ti face griji, va fi bine, o sa vezi!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo hai ca o sa fie ok...nu o mai stresa pe bb-elusa ta..ana ma gandeam eu ca era telina..si eu zic ca nici o ciorba nu merge fara telina..sugubina felicitar pt sugubinii mici si jucausi..am mancat pepene rosu si galbe si am fostla toilette de 100 de ori..am inceput sa ma trezesc si eu noaptea pt "actiunea" asta...chiar si cu lumina pe hol pana la baie ma lovesc de toti peretii ...ana dwnload-uieste-ti respring..din cydia parca..e un program care restart telefonul fara sa-l inchizi tu...si e bine sa restartezi cel putin 1 ata pe sapt. ca sa nu mai ai "blocaje"..si mai e ceva:poate a cazut netul si de aia s-a blocat si safari..anyway eu astet poze noi cu tine..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cat de buuun! Pepene gaalben. Si rosu. Muama ce pofte imi faci.

sugubina +9

Mergi la inceput

vreau si eu pepene rosu!!!!!!!!!!

Ana
14

Mergi la inceput

merg si iau acum pepene rosu! altfel lesina Strimintzelul de pofta!!!
la baie, oricum merg de 2 ori pe noapte, asa ca ori cu pepene ori fara, eu la pipi tot merg. zombie, ce'i drept, dar altfel mi se sparge vezica. eu nu inteleg activitatea asta a ei in toiul noptii!!!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu mi-am luat pepene rosu si galben din piata, din import binenteles. cel galben avea parfum dulceatza , f bun; dar cel rosu cam naspa parca zici ca mancai mar,iar la diverse subastante injectate in ele incerc sa nu ma gandesc
ce bine o fi de tine doua cu toate fructele alea proaspete si productia nationala sigura

cred ca emigram toate la tine pe durata sarcinii

10+

Mergi la inceput

Ral_eli, lasa ca vine vara si la noi, din iunie o sa fie plin de lubenitza(pepene rosu) in toate pietele. Eu am noroc, Oltenia e plina cu pepene de Dabuleni, cel mai bun din tara!!!
acum, cu gust ciudat sau nu, trebuie sa mananc niste pepene rosu, altfel mor. in Italia poate'o fi mai bun, nu injectat. cica speranta moare ultima!
si, inainte de pepene rosu, bag o inghetata de pepene galben... mmmm, ce buna si racoritoare e!!!

Ana
14

Mergi la inceput