Nu stiu daca asta e locul cel mai potrivit pentru a posta, dar am nevoie urgent de un contabil specializat in contabilitatea PFA (in Bucuresti). Poate printre forumisti sau forumiste sunt asemenea contabili specializati sau poate ati avut nevoie si imi puteti recomanda pe cineva. Multumesc !
BUNA
daca ai PFA ai doar doua registre de condus si esti indrumata de catre un inspector de la finante de care apartii.Se complica daca ai salariati si daca devii platitoare de tva in caz ca nu esti,daca pot sa te ajut cu informatii cu cea mai mare placere.
Buna, Felicity ! Esti contabil specializat pe contabilitatea PFA ? Am nevoie sa-mi verifice cineva registrele, va trebui sa ma prezint la un control.
Din pacate sunt prea departe ,te-as ajuta cu placere E mare pacat ca stau intr-un oras asa mic, la Bucuresti stiu ca as avea de lucru in acest domeniu.
Citat: |
citat din mesajul lui FELICITY05 BUNA daca ai PFA ai doar doua registre de condus si esti indrumata de catre un inspector de la finante de care apartii.Se complica daca ai salariati si daca devii platitoare de tva in caz ca nu esti,daca pot sa te ajut cu informatii cu cea mai mare placere. anca |