caut contabil PFA

caut contabil PFA | Autor: montelimar

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca asta e locul cel mai potrivit pentru a posta, dar am nevoie urgent de un contabil specializat in contabilitatea PFA (in Bucuresti). Poate printre forumisti sau forumiste sunt asemenea contabili specializati sau poate ati avut nevoie si imi puteti recomanda pe cineva. Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

BUNA
daca ai PFA ai doar doua registre de condus si esti indrumata de catre un inspector de la finante de care apartii.Se complica daca ai salariati si daca devii platitoare de tva in caz ca nu esti,daca pot sa te ajut cu informatii cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montelimar spune:

Buna, Felicity ! Esti contabil specializat pe contabilitatea PFA ? Am nevoie sa-mi verifice cineva registrele, va trebui sa ma prezint la un control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Din pacate sunt prea departe ,te-as ajuta cu placere E mare pacat ca stau intr-un oras asa mic, la Bucuresti stiu ca as avea de lucru in acest domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cabinet spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELICITY05

BUNA
daca ai PFA ai doar doua registre de condus si esti indrumata de catre un inspector de la finante de care apartii.Se complica daca ai salariati si daca devii platitoare de tva in caz ca nu esti,daca pot sa te ajut cu informatii cu cea mai mare placere.

anca

A tine contabilitatea la un PFA nu este atat de usor pe cat se crede, respectiv sa completezi 2 registre. Cine va indruma in ceea ce priveste deductibilitatea lor? Stiti care sunt legile care le reglementeaza? Un contabil ar trebui sa stie mai bine cand indruma oamenii.

Mergi la inceput