Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 6
iubita.mara spune:
Apropos de durerea mea de ovar: am o prietena care a ramas insarcinata insa cu cateva zile inainte sa ii intarzie menstruatia tot asa a avut ceva dureri, s-a dus la doctor si fiind sarcina prea mica nu s-a vazut la eco si atunci a zis ca are anexita
iubita.mara spune:
Si la mine este exact asa : cand nu ma inteapa simt ca o presiune in fosa iliaca.Pe partea dreapta nu am nimic de asta imi fac tot felul de sperante ca daca era de la menstra ar fi trebuit sa simt si in drepta
oanab04 spune:
Parerea mea, e ca mai bine mai astepti daca poti macar pana maine dimineata. La cate zile iti vine de obicei?
iubita.mara spune:
Pai pana in decembrie inclusiv am luat pilule pt un chist si apoi ian 27z, februarie 27z, martie 32z ( am facut si test si era negativ evident :( ), aprilie 26z deci nu prea stiu la cate zile dar media e de 28-29z
danutza2783 spune:
Nu am facut inca analize la secretie.Astept sa ajung in tara sau sa ma mut in Lisabona sa-mi fac programare la ginecolog ca aici la stat dureaza ceva.
Momentan lucreaza numai el si e mai greu dar sper sa se rezolve.
Pai daca ai menstra mai neregulata mai asteapta un pic cu testul sa nu fie prea devreme si daca iese negativ.Iti zic din experienta proprie
oanab04 spune:
Bine de mine macar ca nu imi intarzie asa, ziua 32 de zile si nimic, e un chin . Iti tin pumnii si fa testul oricand te simti pregatita sa nu te arunci in butoi daca e doar o liniuta, ca poate e prea devreme.
danutza2783 spune:
Dap,foarte bine Mara.Eu acum m-am invatat minte, o sa astept 10 zile dupa presupusa data ca in luna in care am venit aici mi-a intarziat o saptamana si luna urmatoare iar desi nu prestasem in zilele fertile si in ultima luna am tinut post,doar o data am fufu.Eu una ma demoralizez asa de tare daca vad testul ala cu o linie.
Deabea astept sa ajung la doctor desi mi-e o frica
Talida__ spune:
iubita.mara daca esti sigura ca ai 12 zile de la ovulatie, fa-ti un test maine dimi ca ar trebui sa se vada ceva. Mai ales daca gasesti First Response ( au la Carrefour). Astea sunt ceva mai sensibile.
BAFTA !!!!!
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker