Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 5
danutza2783 spune:
Doamne ma iarta dar unii sunt bolnavi!
Eu ma intreb cum ne mai suporta Dumnezeu pe noi?Offff,bine ca i-au prins, nebunii lui peste!
Am si uitat ce am citit capitolul anterior
Testele de ovulatie am auzit ca ar fi folositoare dar ele sunt doar un indicator al ovulatiei si au procent de eroare.D
danutza2783 spune:
Bebelu o sa iasa un bebe adormit la cat dormi tu
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta.De fapt toate trebuie sa stam cat mai putin ca sa pastram grupul si la odisee, sa nu o lasam pe bebelu singura.
Si eu imi "simt" ovulatia,ciudat e ca nu am scurgerea specifica.Eu sunt mai uscata de felul meu.O fi rau?Eu am zis ca e normal.Este normal,nu??
oanab04 spune:
De obicei nu imi vine chiar asa, la 24 de zile, da luna asta nu stiu ce i-a apucat pe uratii, poate pentru ca va ziceam eu ca luna asta am mari sperante si abia astept sa ma testez, si ca sa ma linisteasca mai repede. Imi vine sa fumez 2 pachete de tigari, desi m-am lasat de mai mult de o luna, offff.
Cixinica, e o luna noua, o noua sansa, de luna asta o sa ma apuc sa imi iau temeratura, da nu prea stiu cum, tre sa mai citesc pe net.
iubita.mara spune:
In sfarsit fetelor am ajuns si eu acasa.Sunt fericita ca pana acum nici un semn ca as avea ceva "musafiri".Sunt Z26 si nu mai am rabdare pana la test.Sanii ma dor mai tare ca ieri, dar nu foarte tare si in plus ma dor mai mult in cadranele interne ceea ce nu se intampla pana acum.Am simtit si niste intepaturi pe ovarul stang.Verisoara-mea zice ca e si ca trage de anexe.Asa sa fie oare?
oanab04 spune:
Iubita.mara, sa dea Domnu sa fie asa!! Cineva trebuie sa reuseasca sa o insoteasca pe bebelu la odisee. Iti tin pumnii sa ne tii la curent cu testarea. In a cata zi faci test?
ama22 spune:
vai fetelor eu nu mai pot de doua zile o dat o somnolenta in mine de abia ma tin pe picioare. sa stau treaza 3 ore la rand a devenit un chin.
pe mine doctorul m-a pus inapoi pe utrogestan, asta e a doua zi, e posibil sa fie de la pastilute?
Bebelu lasa sa dormi ca e bine. Multe femei la inceputul sarcinii sunt asa. Eu te sfatuiesc sa furi un pui de somn de cate ori apuci, nu uita ca organismul acum e ca o mica fabricuta care lucreaza intens
Eu inainte sa intru pe forumul asta nu am auzit in viata mea de expresia sa-ti vina uratii ;)) dar asa se potriveste expresia asta, de numa-numa
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanab04 Iubita.mara, sa dea Domnu sa fie asa!! Cineva trebuie sa reuseasca sa o insoteasca pe bebelu la odisee. Iti tin pumnii sa ne tii la curent cu testarea. In a cata zi faci test? |
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutza2783 Bebelu o sa iasa un bebe adormit la cat dormi tu Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta.De fapt toate trebuie sa stam cat mai putin ca sa pastram grupul si la odisee, sa nu o lasam pe bebelu singura. Si eu imi "simt" ovulatia,ciudat e ca nu am scurgerea specifica.Eu sunt mai uscata de felul meu.O fi rau?Eu am zis ca e normal.Este normal,nu?? "I lume necazuri veti avea dar indrazniti,Eu am biruit lumea!"(Ioan 16,33) Ce e imposibil la om e posibil la Dumnezeu! Viitoare mamica de bebici cuminti! |
de obicei la ovulatie apare o secretie ,ai facut o monitorizare a ovulatiei?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
nike974 spune:
Haideti sa va binedispun.
Dupa testul barza, bebele meu era facut pe 1 ian, dar dupa prima eco s-a stabilit 28 dec.Zic:imposibil, in ziua aia am fost in desocare la Municipal, vai de cpaul meu.
a doua eco:clar, bebele a fost facut pe 22 dec.Imposibil,era a treia zi de ciclu(venit practic peste sarcina).
bebele meu e un meserias.
+minim 20