Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
Roxy vezi k scrie la semnatura ei povestea nasterii. dai click pe ea si te duce la linku unde e scrisa
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
PaulaFrida spune:
anaxena bine-ai revenit printre aspirante
Emotionanta povestea nasterii,pe alocuri si amuzanta,faza cu desteapta-te romane mi-a placut,vaca nuti merita o mama de bataie
Sa va traiasca printesa si sa va dea DD un fratior pt ea
Si noi din iulie incepem prestatul pentru bebe
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
roxy_s spune:
anaxena ce burtica frumoasa ai avut
ce-mi plac pozele cu burtici, abia astept sa am si eu burtica
Viitoare mamica
camcris spune:
anaxena ce frumosi sunteti si ce poze bestiale, chiar sunt de pus in rama
ai fost super gravidutza
PaulaFrida spune:
anaxena frumoase toate pozele,imi plac cele de studio gravidutza,Maria in rochita la botez e absolut adorabila,ce bine seamana cu tati ei,sunteti o famile frumoasa,sa va ajute DD sa vina bb2 cat de repede
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Ana vrei un fratior pentru Maria? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca fratior surioara acum nu mai conteaza dar tu draga mea cu ce ganduri pe aici? BAZAR UNIC!!! |
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ama22 spune:
azi sunt un pic deprimata :( fata de ieri, mi-a cazut moralul ingrozitor de tare. probabil ca toata noaptea am avut numai cosmaruri :((
vroiam insa sa va intreb daca exista o metoda de urmarire a postarilor prin abonare/notificari/rss feed? sau numai sa stai sa dai refresh la pagina se poate?
eu sunt mai noua pe forumuri si incerc sa nu ma incurc la butoane
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
anaxena spune:
fetelor e frumoasa perioada de sarcina dar burta nu mi-a placut deloc,a fost mult prea mare pentru corpul meu si am carat-o cu greu
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
roxy_s spune:
anaxena foarte frumoasa povestea nasterii.
cred ca este un sentiment extraordinar sa iti vezi puiutul dupa 9 luni de purtat in burtica
Viitoare mamica