Aspirante optimiste > 20 ani (491)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Te doare burta?
Spatele?
daca nu si este doar pata stai linistita ca poate sa fie o secretie,eu asa am avut toata sarcina fara a avea ceva anume.
Sa ne ti la curent
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
madutza_bra spune:
camcris, dupa implant tb sa astept 3 luni sa vad daca organismul meu accepta implantul si abia dupa imi pune coronita
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ama22 spune:
Multumnesc mult de info Anaca
Nu ma doare nimic si nu a mai aparut o alta pata. Sa speram ca nici nu apare
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Cosmi multi de molipsire. Nu pot sa cred ca tu ai cazut in butoi... tu cea mai optimista aspiranta. Ma bucur insa ca ti-ai revenit si esti la fel de vesela ca inainte.
Ama eu sunt tot in saptamana 9 si am citit cam ce se intampla in aceasta saptamana si uite ce am gasit:
Unele femei au chiar niste scurgeri maronii sau roscate. Atita vreme cit crampele nu sint severe si scurgerile nu sint de culoare rosie deschisa - probabil nu este nimic alarmant. Uterul dvs a inceput sa creasca si senzatia pe care o simtiti este rezultatul cresterii ligamentelor.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
aditzaC spune:
buna dimineata dragelor
ati fost active nu gluma ...ca de obicei ca sa zic asa .
ama imi pare rau pt ce ti se intampla , suna si tu dr si intreaba , cand mai tb sa mergi la un control ? doamne ajuta
fetelor in leg cu simptomele de sarcina , nu le mai cautati , parerea mea , pt ca fiecare organism este unic ca sa zic asa si se manifesta altfel , sunt femei care nu simt absolut nimik si sunt gravide , femei care au tot felul de simptome cudate , altele cu menstruatie si sunt gravide si asa mai departe . Nu va mai stresati aiurea ....nu are rost , doar stiti ca stresul este unul din factorii principali pt care nu ramanem gravide .
mie nu mi-au venit uratii si nici alte dureri de ovare , crampe nu am mai avut , ce-i drept ma doare mijlocul , ma simt un pik balonata , ma dor sanii , dar nu exagerat , imi este somn , foamne, ameteli , greata ...vedeti ? pot spune gata sunt gravida ...de unde vor venii uratii in curand , sunt convinsa suta la mie !
Aseara n-am mai intrat ...am facut mancarica , iar dupa a fost rupta de oboseala , trece timpul asta asa de repede incat abia mai apuci sa faci cate ceva .
Ce faceti in week ?
Foxy-le spune:
buna fetelor si bine v-am gasit. Eu va sunt necunoscuta, dar eu v-am mai citit insa n-am avut ... taria sa si scriu.
Am avut 2 pierderi, una de Paste 2009 si a 2 a de Craciun (cam ciudat???).
Acum am ramas iarasi si sper ca de data asta sa mearga totul bine.
Eu locuiesc in Suedia si medicii de aici considera ca nu au de ce sa intervina in cazul avorturilor spontane pana-n sapt 12(asta la max 3,apoi nu stiu, nici nu vreau sa aflu).
Pt Ama - eu la a2a pierdere am avut doar 3 picaturi maronii, apoi au incetat, ca la o sapt dupa sa pierd. Cel mai bine sa mergi la medic, parerea mea.
Sper sa fiti toate sanatoase si-nconjurate de multi bebei
madutza_bra spune:
aditza, de unde sti ca vor venii uratii? Ai facut test ceva? in ce zi esti? Poate vor veni abia peste 1-2 ani(sarcina si alaptat)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
oanab04 spune:
Buna dimineata! Ama si eu stiu la fel ca un avort spontan nu incepe asa frumos cu o pata, asa ca stai linistita ca si asa probabil ai nervii intinsi la maxim.
Bebelu murim de nerebdare sa iti vedem
Mara ai facut testul??
aditzaC spune:
madutzule ..... pt ca sincer ? nu cred ca mi se va intampla curand sa raman gravida , simt ca voi avea un bebe ..candva , dar nu cred ca prea curand !
sunt ziua 29 ...si am un cm de 28-30 zile .
as vreau eu sa nu mai vina 9 luni si apoi inca altele ......ar fii prea frumos ...dupa 3 ani de asteptari am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ca prea curand nu se va intampla
camcris spune:
aditzaC noi tinem pumnii sa nu mai vina uratii deloc 9 luni atat
tanamera vreau si eu de molipsire
bebelu ne gandim la tine ce frumos sa vii cu vesti bune