Pufuleti de ian-feb 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Mariucasara esti o minune la odiseea omului.
Multe si multi pt 2xmamica care isi face timp sa raspunda la intrebarile noastre.
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Cris_m felicitari pt stelute!
Cris.d bine ca ai iesit din butoi...clar nu e acolo locul tau.
Alexutza daca as arata ca tine as fi tare mandra. Te astept cand vrei tu pe banca in parc.
Mamidepuiuti esti asa o scumpa.
Danyelana bine ai revenit!
Ruxita imi plac tare mult mesajele tale.
Elefantica nu stiu despre ce pantaloni XXL vb, eu am vizionat poze cu o mamica sexy.
dulcineea_cj spune:
Alexutzzza,si fiul meu plange de ieri groaznic de rau Are un episod pe seara ,am vazut Si si eu sunt f stresata ,tensionata si suparata Toata ziua ma cert cu mama Si eu cred ca el simte Asa tare plange,cu sughituri Niciodata nu a plans asa tare
cea mai fericita mamica :)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Alexutzzza,si fiul meu plange de ieri groaznic de rau Are un episod pe seara ,am vazut Si si eu sunt f stresata ,tensionata si suparata Toata ziua ma cert cu mama Si eu cred ca el simte Asa tare plange,cu sughituri Niciodata nu a plans asa tare cea mai fericita mamica :) |
Subscriu! A mea a facut la Cta o criza de nu mai stiam ce sa ii fac. Am zis ori ca exista criza de colici de la 3 luni, ori are unele zile extrem de proaste.
rlc_sandor spune:
Scuze ca am dat buzna asa cu pozele,dar m-am grabit ca ma chinui de 10 zile sa le pun in album.
M-am mutat cu copiii la tara si toata ziua sunt dupa ei prin curte,seara de multe ori dupa ce termin cu baita copiilor nu mai apuc sa citesc,asa ca recuperez uneori la greu
Miremia,Cris mario,
Am facut botezul in biserica in care ne-am cununat si in care am botezat fetita,a fost frumos,am avut mari emotii
la multe lunite sarbatoritilor de azi
Andre_lina spune:
HEI, ce e cu linistea asta?!
unde-i schimbul 3??
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
L-am culcat pe patriotic... mi-a fost asa drag de el azi, nu i-am auzit gurita decat la gangureala, a vb toate cele ...
spre deosebire de pufuletii mai mici, nu a plans deloc, deci capul sus, vin vremuri bune!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
Ce am uitat sa zic despre Dr Stanciu, este pretul consultatiei, si anume doar 50 lei.
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
azi am bagat lingurita in suc de mar si i-am bagat-o asa in gurita... vai ce strambatura mi-a tras...
a scos limba, a facut balonase, bale multe... a dat tot afara.
am mai bagat o data si am repetat... lesinam de ras de fatza lui.. se lingea asa pe buze.. adica scotea limba repetat, des...
trebuia filmat.
mai incerc si maine tot asa pe buze sa vad ce zice cheliutza mea.
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
am fost in real si am dat raita pe la cereale de bebei... pe la una alta..ui ce preturi ...
si cate branduri nici nu stii sa alegi...
mie Stanciu mi-a zis milupa, humana... cereale de orez, porumb cu orez... bla bla... toate alea, de etapa 1, de la 4 luni, fara gluten, pana pe la 7 luni.
si inca ceva a zis ca decat fructele si legumele din hypermarket, recomanda mancarea la borcanase, care corespunde standardelor de calitate si este facuta ca la carte.
acum nu stiu ce sa zic, vara sper sa fac rost de pe la tzara de fructe, legume, gaina de curte... si sigur fac, imi trimite bunica.
poze - Viata de Patriot