Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Apropo de alergia la soare Nu mai tin minte care mamica a patit-o cu bb (ma scuzati,neuronul cam doarme)Si eu fac de 3 ani incoace alergie la prima expunere la soare Anul trcut eram insarcinata cand am facut Imi apar bubite mici rosii ca si acneea Si un prurit groaznic Anul asta iar am facut Anul trecut mi-au dat Fluocinolon Au trecut dar mai greu Si acum citesc pe prospect ca nu e ok in sarcina si alaptare M-am dat cu Bepantenul lui fiu-mio si vad ca incet incet se amelioreaza dar trebuie si camuflajpe caldurile astea

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Si am citit undeva,nu mai stiu unde (ma scuzati,iar neuronul)ca daca iti apare o data se va repeta Si vad ca la mine e valabil

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere ...sunteti cele mai dulci

Ca sa ma intelegeti de ce am picat in butoi ... pitica mea e super maraita (a se intelege ca urla) de sambata noaptea ....am incercat eu sa fiu optimista si zambitoare (si chiar mi-a reusit) pana azi cand am clacat ...si pantalonii xxl si isabela urland ...m-a terminat...cris.d meriti un camion mare de ...asa cum am mai zis esti un model de mama eroina, eu doar dupa cateva zile am si picat in butoi ...acum incerc sa ies la suprafata ...sper sa reusesc

Daca a fost asa urlaciosa i-am controlat si guritza ...mi se pare ca e mai alba gingia in partea stanga sus ...acum nush ce sa zic ...dar parca e totusi prea devreme pt dintisori ...nu???...aaa si mai vroiam sa intreb ceva ....pe voi va musca de san ...ca azi nde trei ori m-a muscat ...deja ma gandesc cu groaza la dintishorii ce va sa vina mai devreme sau mai tarziu

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

am mai citit ce am mai reusit!! deci sunt la zi cat de cat!!!!

noi azi am fost la pediatru, deci asa bebe sanatos vioi si totul ca la carte,avem 5200gr si 61 cm.!! am facut si al 2-lea vaccin,plans cu lacrimi,tare suparat mai era dupa...... acum avem temperatura 37,6,cand ii dau ceva p-u???? ca eu stiu ca daca ajunge la 38!!! diversificarea o incepem de la 5 luni deci cand ma intorc innapoi de acasa!!!

nu stiu daca ati vazut sau auzit ce se face aici in Atena!! un dizastru total!!!! la o banca au pus o bomba au murit 3oameni dintre care o femeie gravida !!
ce vor sa demonstreze cu asta.isi distrug propriul oras!!! nu vad rostul la toata mizeria asta!! da protesteaza,aratati nemultumirea da in mod pasnic,de ce tre sa sufere oamenii nevinovati cum acei 3 oamiani morti care erau la lucru!!!! o f of ofof!!!

vedem ce se mai intampla,si eu maine am vrut sa merg la medic si plus sa trimit cu autobuzul o cutie si scaunul de masina in MD!!! ca sa nu tarai multe cu mine in avion!!! si nu cred ca ar fi bine sa merg in centru ,its not safe!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

eu nu prea ma uit la stiri, dar suna ingrozitor ce zici tu acolo ...cred ca mi-a scapat mie, d-aia te muti inapoi acasa?...sau doar in vizita ...oricum daca e asa agitatie in atena cel mai bine e sa stai departe

_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sara e bine azi. Ea e f rezistenta. De multe ori noi am zacut cu cate o viroza si ea a avut ceva muci, putina febra si in doua zile era ca noua. Sebi nu a facut febra, a papat binisor, chiar a lins un bibe de 100 ml lm. Acum dorm amandoi cu buni.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

ma bucur ca sara e mai bine si ca sebi nu a luat si el viroza

_
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Poze botez:

http://family.webshots.com/album/577560110uedaez

De abia acum am reusit sa le incarc,revin diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Poze botez:

http://family.webshots.com/album/577560110uedaez

De abia acum am reusit sa le incarc,revin diseara

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010

Sunteti niste frumosi, m-am indragostit de Sonia! Sa ii fie de bine micutului!
Acum am observat ca sunt nascuti la diferenta de fix 2 ani. Cat de tare!
Acum am

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, tare imi pare rau ca nu apuc sa scriu pe cat as vrea. Dar va citesc uneori.
Asa am vazut ca se pune de o intalneala pe 9 mai. Pot sa vin si eu?
Mi-as dori f mult sa va cunosc si cred ca e o ocazie f frumoasa. Dar daca eu nu prea am scris si nu prea am fost activa pe aici....pot sa vin la intalnire?
multumesc frumos.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

NORMAAAALLL! de ce crezi ca e pe prima pag? toata lumea e binevenita!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

mai primiti o mama locca in club?
Azi amd us copilu de urgenta la dr ptr ca a plans 20 de minute de nu stiam ce sa fac cu el, plangea si plangea si plangea, nu bibe nu schimbat nu jucarii nu mami nu scalambaieli nu bratze nu plimbat nimic!
Asa ca l-am imbracat si dus la dr.
61 cm, 6,5 kile, nu rosu in gat, plamani, inima ok, totul perfect pielea un pic uscata la coate (cred ca se trage de la gandaceala ca il tin in maneca scurta si da din maini ceva de speriat plus ca sta pe burta la tummi time plus ca se impinge in picioare si coate sa se deplaseze prin pat. La dr, copilu radea, se agatza de dr, de asistenta , ok nu-si tine capul cand il ridici de maini dar il tine cand sta in brate deci momentan e ok, reflexe ok, burtica palpata totul ok.... acum treb sa ducem pipi si caca la analize (ptr caca am 2 cutii, una o duc intrun gel si alta trb dus proaspat) si ecografie abdominala si examen ORL ca deh poate e ceva de nedescoperit....

Cred ca nedescoperita e numai prostia mea, dar...nu mi-am vazut niciodata copilu plangand , adik da plange de foame da se rezolva instant cu bibe sau mai maraie de plictiseala sau plange de zici ca il tai cand ii curatz nasu dar astea trec rpd....

am de gand sa duc culturi de pipi si kk dar mai departe, eco, orl nu mergem decat daca se mai repeta ceva suspect....

Nu stiiu, sper s anu aibe nimic, a mai plans multicel luni, 2-3 reprize de astea neconsolate a cate chiar si 30 de minute!

Si cam doarme mult in ultima perioada, mananca plange , doarme, mai putina joaca....

Sa aibe legatura cu noi? de 3 zile adik exact de cand e el plangacios, ne certam grav in casa eu cu tacsu' si zbieram unu la altu si e atmosfera cam tensionata, io plang pe rupte cand sunt singura acasa sau ma plang la prietene...poate copilu sa reactioneze la asta?

de Yannis

Mergi la inceput

Vi4i Doamne Fereste! nici eu nu inteleg de ce fac din atea, au mai fost o data revolte , alea cu cocktailurile atuncia si era cand planificam nunta si aveam bilete cumparate din timp planificat sa mergem in Atena sa ne uitam ptr nunta de boboniere, marturii, invitatii etc, kkt, nu am fost in stare sa ne uitam dup mai nimic ca ne era frica sa mergem in centru Plus ca au ars si bradu de Craciun chiar nu inteleg de ce-si distrug orasul

elefantica eu refuz sa cumpar/probez si stau si mor frustrata ca port numa pantalonii de gravida sau pantaloni de trening de care m-am saturat mai ceva ca de mere padurete plus ca am constatat ca ma auto-izolez, nu-mi sunt prietenele , ies numa singura in parc si atata ca ma gandesc ca cine ar vrea sa auda cati pampersi schimb io sau ce fel de kk si cand a facut Yannis...ma simt asa ca si cum nu am nimic interesant de spus, cine ar vrea sa auda de mine...nu sun pe nimeni, evit sa ies si-mi frec sotzul la cap ca ma simt singura ...so, cunosc butoiul f bine

de Yannis

Mergi la inceput