Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nikole
alexutzzza ce tare esti

am vrut sa mai zic cv.......... ... abia akm ma apuc de calcat k fimea a URLAT pana akm...sincer nu stiu din ce motive...nu o calma nmk,nici carut/balansoar/brate/leganat/topait/tata,etc (deci cris.d esti o eroina) .... akm nu mai stiu,mai bn tac

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

datele cabinetului dlui DR STANCIU ADRIAN

Dupa ora 14 la tel 0724 579 372 si la cabinetul din berceni ,str barza (se citeste ca "paine", nu pasarea barza), nr.11-13 aparatorii patriei. reper: de pe sos Oltenitei, spre Vitan Barzesti, inainte de intersectie, se intra pe strada Mariuca, prima la stanga si prima la dreapta.

Sa mergeti doar de rutina va doresc!!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutzzzza, despre cartile motivationale... nu am citit nicio carte motivationala... cunosc doar teoria, mi-am insusit-o si atat. De atunci o testez. Si le dau in mare parte dreptate, vreo 10 ani am fost foarte debusolata din cauza ca nu stiam ce-mi doream... acum imi dau seama aproximativ si imi reuseste acest lucru vizualizand chestii pe care mi le doresc (visarea de care am pomenit)... evident lucrurile nu sunt nici pe de parte atat de simpliste, le-am simplificat eu voit pentru o exemplificare (plimbatul pe stradela bogatanilor l-am luat din "Breakfast at Tiffany's")... teoria zice asa: "gandurile au tendinta de a se materializa"... atragi in viata ta lucrurile la care te-ai gandit intens, ti le-ai dorit enorm, ti-au inspirat frica sau te-ai rugat pentru ele... de revelion 2008 mi-am dorit "un venit de xxx euro" (pe atunci ne descurcam f. greu cu banii, eu nu munceam, iar sotul avea vreo 300 de euro salar, mai plateam si chirie 150 euro) si un "bebe" - comanda mi-a fost satisfacuta impecabil 2 ani mai tarziu, evident muncind pe rupte (action-ul de care ai pomenit), iar bebele - cand nici nu ma asteptam, dar pentru ca il "comandasem" a venit... in concluzie, esti tu sceptica, dar daca iti vei analiza viata cu mai multa atentia, iti vei da seama ca multe dintre "intamplarile" din viata ta nu au fost atat de accidentale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

datele cabinetului dlui DR STANCIU ADRIAN

Dupa ora 14 la tel 0724 579 372 si la cabinetul din berceni ,str barza (se citeste ca "paine", nu pasarea barza), nr.11-13 aparatorii patriei. reper: de pe sos Oltenitei, spre Vitan Barzesti, inainte de intersectie, se intra pe strada Mariuca, prima la stanga si prima la dreapta.

Sa mergeti doar de rutina va doresc!!

poze - Viata de Patriot

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

sa va zic si voua.. vand un apartament cu 3 camere, la cheie in bucurestii noi. daca auziti pe cineva. este in bloc nou, cu 3 etaje, la 2/3.
pentru detalii, pot da pe email.
sper sa nu va suparati, dar trebuie sa il vand urgent

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

i-am dat ieri fier, si tb sa ii dau zilnic de acum Ferrum, 3 picaturi pe zi. si deja e constipat.
Tudor avea primul scaun pe la 10, si pana la 14-15 avea deja 3 scaune... acum e 14 si niciunul.
e foarte marait si suparit... of of of

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cris.d .... nu intelegeam mesajele fetelor la adresa ta....akm am citit...si nu acceptam sa faci lucrul asta...te rog din suflet sa nu intri dupa cortina,ptr ca locul tau nu este akl...ci alaturi de noi tu esti un model ptr multe dintre noi.... si mai ales nu as vrea sa se intample asta si eu sa ma simt vinovata(alaturi de alexutzza si lorex)...ptr k noi ne-am gandit k ar avea cv copilul tau....dar tu fiind cea mai in masura sa stii lucrul asta....EU UNA NU AM VRUT SA TE SUPAR SI IMI CER MII DE SCUZE SI TE ROG SA NU STAI DUPA CORTINA

o printesa grabita...

votez si eu impotriva retragerii dupa cortina... cu siguranta vei gasi o solutie ca esti o supermami si poti sa plangi pe umerele noaste ca ai vazut ce multe "umere" suntem... din pacate nu stiu nicio solutie, nu le-am testat pe cele din carti pentru ca nu a fost cazul... sunt insa foarte sigura de faptul ca daca nu e nicio problema de sanatate, Doamne feri, conteaza foarte mult starea ta emotionala, calma, relaxata, zambitoare, pace, micuta ta se va linisti, in cele din urma...noi am avut doar mici crize de 5 min max si chestia asta cu fata zambitoare cred ca m-a ajutat... cartulia mai zice: chiar daca nu va puteti ajuta copilul sa se linisteasca, fiti acolo cu ei si pentru, vorbiti-le clam si cu caldura, dar mai bine:
http://www.copilasul.com/bebelusul-o-zi-un-an/9/PLANSETELE-DE-SEARA-BM-COM.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

acu am venit de la dr are raul 7500 gr si a zis ca e gras,ca o sa fie obez in ritmul asta si ca sa nu-i mai dam atata lapte..maxim 170 ml la o masa si 6 mese pe zi ..uff ca parca el intelege ca nu are voie mai multdesi daca stau si ma gandesc cam 6 mese pe zi are si cateodata 150,180,220 ml nu tot timpul e la fel,sa ai dam mai mult ceai....offf daca el nu a avut colici,nu a racit,nu are nici o problema si tata ziua manca doarme face kk pisu se joaca...cum sa nu puna atata..cred ca ma apuc sa ai dau si altceva de papa...nici nu stiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Recunosc n-am citit tot dar am zis sa salut si eu macar.
Cristies multam de reteta, eu dupa ce termin tonele de treaba, ma pun la facut biscuiti si capsuni glace.

happyella si fetele cu colaceii care nu puteti ajunge la intalneala, aveti nr meu pe mailul comun (eventual dati PM si vi-l dau acolo daca nu il gasiti pe mail) si cand aveti chef de venit imi psuneti.
Problema cu colaceii (plateea nu da cu pietre) este ori ca DHL sucks ori au nimerit pe mana unui idiot (ma scuzati da mi-am pierdut rabdarea) de curier. Mi-a promis o tantie de la ei ca ma anunta cum da de el (pt ca nu binevoieste sa raspunda la tel). Deci omul asta nu a fost capabil ieri sa faca o livrare din Buc in Buc. Daca nu-i iese nici azi mor cu el de gat si ma duc personal la sediul lor sa-i ridic (sper ca se poate). Ma scuzati pt placinta dar am niste spume de las dara in urma mea.

Ma duc la tonele de treburi pe care vreau sa le termin azi.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

acu am venit de la dr are raul 7500 gr si a zis ca e gras,ca o sa fie obez in ritmul asta si ca sa nu-i mai dam atata lapte..maxim 170 ml la o masa si 6 mese pe zi ..uff ca parca el intelege ca nu are voie mai multdesi daca stau si ma gandesc cam 6 mese pe zi are si cateodata 150,180,220 ml nu tot timpul e la fel,sa ai dam mai mult ceai....offf daca el nu a avut colici,nu a racit,nu are nici o problema si tata ziua manca doarme face kk pisu se joaca...cum sa nu puna atata..cred ca ma apuc sa ai dau si altceva de papa...nici nu stiu

poze

eu zic ca domnu dr a comis o prostie si noi la 3 luni aveam 7700, asta in conditiile in care la 2 luni avea 7100, so... si-a incetinit f. mult cresterea de la 1500 gr la 600 de gr pe luna... nu va mai lua in greutate in ritmul in care a luat pana acum, asta e sigur! si nu va ajunge un obez hranit doar cu lapte... gata cu salturile de crestere! (sau mai sunt?)

Mergi la inceput