Ce produse BIO stiti?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancaiordan spune:

M-am bucurat foarte mult sa gasesc acest subiect, sa vad ca sunt multe mamici preocupate de tot ce inseamna bio, pentru ca bio e sanatate.Prietenele mele ma privesc ca pe o nebuna cand vorbesc de alimente bio, de biberoane de sticla, de faptul ca mi-am aruncat cosmeticele si detergentii clasici si i-am inlocuit cu produse bio ...acum stiu ca macar daca sunt nebuna, nu sunt singura! :):).
Noi cumparam detergenti de la elemental.ro - si pentru ca intreba cineva despre ei, sunt foarte multumita: curata bine si unii dintre ei nu sunt toxici!!.Singurul care nu ma incanta este cel de vase- nu mi se pare suficient de concentrat.
Hrana bio cumparam de la Leacul, Pukka, Mega Image, Careffour.
Cosmetice..de peste tot si online, si din afara tarii: ne plac Weleda (se gasesc si la noi), Pediakid (Lab. Ineldea) - ptr bebe, la luam din Franta. si pentru mami&bebe Eco Cosmetics - le luam din Germania, superpreturi!
Toate "experientele mele bio" le impartasesc pe blogul meu (ce produse iau, de unde, cat costa etc), insa voi urmari cu interes acest topic...eu nu stiam de Puiul Light, asa ca acum am o noua misiune!
Sunt de acord cu persoanele care spuneau ca poluarea este un lucru de care nu ne putem feri...insa nu sunt de acord sa nu facem schimbarile mici, care ne stau la indemana..am fi de NEIERTAT!
Stiu ca am scris prea mult...sunt doar entuziasmata! :)

Bianca, mami de Maya
http://organicka.ecosapiens.ro

bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria0509 spune:

Draga Bianca

Si noi cumparam pentru bebe, care are aproape 2 ani, dar si pentru noi, alimente bio. Pana de curand le luam din Carrefour, insa era mai greu sa ne deplasam, mai ales ca bebe are ore de masa, somn....stii cum e.
De curand, am descoperit un magazin online, biomania se numeste. Ei fac livrari la domiciliu, de cele mai multe ori chiar in ziua comenzii, iar de calitatea produselor sunt foarte multumita. Deea papa cu maaaare placere piureurile.
Astept de la voi si alte pareri legate de lumea bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Eu am cumparat produse de curatenie bio de la elemental.ro si sunt foarte multumita de ele, cele de la Sadosan sunt mai bune, curata impecabil baia si au un miros foarte placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancaiordan spune:

Si eu folosesc Sodasan si Sonnet la curatenie, imi plac, insa tocmai am descoperit ca cei de la Elemental.ro au dublat preturile din octombrie si pana acum :(...detergentul de rufe l-am luat cu 32 ron si acum e peste 60...noroc ca e foarte economic si sunt abia la jumatatea cutiei...
Detergentul de vase insa nu-mi place cum spala, nu este concentrat.

Bianca, mami de Maya
http://organicka.ecosapiens.ro

bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Incercati si site-ul www.rangali.ro pentru cosmetice si detergenti; eu imi iau de la ei - mai ales pentru copil - si sunt multumita.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna
ma alatur si eu discutiei voastre
eu stiam un magazin (nu retin exact denumirea)langa piata amzei unde se vand produse bio
nu am mai fost in zona de vreun an din cauza ca mie greu cu copiii sa ajung pe acolo, insa preturile nu erau exagerate
merita incercate mai multe magazine sa vedem cum se pupa preturile
tuturor mamicilor preocupate de sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oliviutza spune:

Revin cu ce am mai gasit prin oras:
- gem organic la IKEA (au diverse chestii bunutze in raionul de langa case, dar la produse bio nu ma asteptam), am luat de capsuni, foarte bun (nu mai stiu cat a fost, oricum gemurile sunt sub 10 lei la ei)
- piureuri bio pentru copii la Mega Image, culmea mai ieftine sau la acelasi pret decat cele gen Nestle. Au Hipp (set 2 borcanase parca la 15 lei si unele produse de Hame (Hamanek se cheama, nu aveau decat piure de fructe (banane si piersici sau mere, cca 3.5 lei parca, oricum mi s-au parut foarte ieftine si Matei a papat tot )
Mai cotrobai si ma intorc cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am deschis un subiect la generale si imi permit, sa dau linkul si aici( ca sa nu ma repet in discutie). Eu sunt ca si voi o mamica interesata de produsele bio si as vrea sa stiu care este parerea voastra despre subiectul deschis, pentru ca e vorba de achizitionarea unor legume bio:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133878

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Buna,
Am fost la Cora si am gasit multe produse bio: iaurt, bulion, dulceata, lapte, sos spaghete dar nu am gasit puiu light.
Pentru cine nu are Selgros in apropiere poate fi comandat on-line la alimentaraonline.ro care au mai multe produse bio.

Mergi la inceput
Mergi la inceput