Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 7
tvb75 spune:
Produsele bio sunt ffff ffff bune, pe piata exista site de profil vezi BIOSHOP din Bucuresti. Traieste sanatos!
Bioshop au magazin prin Crangasi.
natalia2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tvb75 Produsele bio sunt ffff ffff bune, pe piata exista site de profil vezi BIOSHOP din Bucuresti. Traieste sanatos! |
Am cautat pe site papa bio pentru bebe si nu am gasit!!!
StMihaela spune:
Eu am fost tare dezamagita cand am descoperit ca firma (mlm, nu dau numele, sa nu zica ca o fac din rautate) care se dadea sus si tare bio cu sloganul "Do you speack bio?" avea intr-o gramada de produse cate 4-5 parabeni. Am renuntat si am comandat de la Weleda.
Sunt foarte multumita, cu o singura plangere: in Romanaia le pot comanda doar prin babypoint iar acolo au doar produse legate de mama si bebe. Oare camd vom putea comanda si in ro orice produs de la Weleda? Daca stiti pe cineva de acolo sau cunoasteti vreun mod in care pot comanda si alte produse Weleda in ro va rog sa-mi spuneti.
Si de cele de la Wala am auzit numai cuvinte de lauda (Dr. Hauscha parca se numesc) dar asa ceva chiar nu am vazut in Romania nici tangential.
oliviutza spune:
Da, din pacate se profita de necunoasterea clientilor in ceea ce priveste produsele bio, sper sa nu se intample si cu "bio" cum s-a intamplat cu "natural", sa scrie pe toate gardurile care nu au nici o legatura.
De fapt cu produsele organice e simplu, daca sunt certificate sunt organice, daca nu, nu sunt.
Chiar asa, produsele de care ziceai sunt organice? sau naturale? n-am reusit sa ma lamuresc de la ei de pe site-uri.
In alta ordine de idei, azi am fost la Cora (nu mai trecusem pe acolo de cateva luni) si am observat ca au dedicat jumatate de raft/frigider la branzeturi produselor bio. Aveau lapte de capra bio (o sute de mii si ceva cutia), cascaval, iaurt simplu, iaurt cu fructe, unt, branzica de vaca, toate ceva firma germana, mai putin untul care era La Dorna si costa in jur de 9 lei pachetul, am luat si eu ca pretul mi s-a parut rezonabil. Nu am vazut lapte La Dorna bio si o suta si ceva de mii pe laptele de capra parca n-as fi dat.
Nicolest spune:
Oliviutza la care Cora ai fost?
Eu am fost la Carrefour Militari si dezamagire mare nu am gasit nimic bio pe acolo.
oliviutza spune:
citat din mesajul lui Nicolest Oliviutza la care Cora ai fost? Eu am fost la Carrefour Militari si dezamagire mare nu am gasit nimic bio pe acolo. |
Cora Pantelimon. Standul e fifty/fifty cu cel de branzici, vizavi de cel cu oua (cel putin asa sunt aranjate aici). Era ditamai sigla cu "produse bio", erau destul de vizibile.
Nicolest spune:
Pana la urma am fost la Natura Food din incinta Quadra Place - Politehnica si am cumparat lapte de capra - 15 ron, paste- 10, sos de tomate - 15, ciocolata - 15, faina integrala - 6, sare -5.
mai aveau dulceata, fructe, uleiuri, oua, iaurturi, lapte de vaca, unt, seminte, fasole, legume conserva, paine, ceaiuri si nu mai stiu......
Pentru baby am luat piure de pere si cereale de la Hall si intr-adevar sunt bio nu ca nestle care au in compozitie guma carruba.
Daca intereseaza pe cineva au program si sambata pana la 18.
luny spune:
citat din mesajul lui Nicolest Pana la urma am fost la Natura Food din incinta Quadra Place - Politehnica si am cumparat lapte de capra - 15 ron, paste- 10, sos de tomate - 15, ciocolata - 15, faina integrala - 6, sare -5. mai aveau dulceata, fructe, uleiuri, oua, iaurturi, lapte de vaca, unt, seminte, fasole, legume conserva, paine, ceaiuri si nu mai stiu...... Pentru baby am luat piure de pere si cereale de la Hall si intr-adevar sunt bio nu ca nestle care au in compozitie guma carruba. Daca intereseaza pe cineva au program si sambata pana la 18. |
Scuze, acum am vazut mesajul tau, vad ca ai fost deja..programul nu-l stiam oricum, eu ma duc numai prin mijlocul zilei, cand e mai liber orasul...ce marca ai luat ptr bebe, nu e Holle?..altceva nu am vazut in afara de asta..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
avmaria spune:
citat din mesajul lui anka1 Am cumparat cate ceva, dar sincer te cam arde la punga: un borcanel mic de mustar, o punguta de cacao, un pachetel mic de scortisoara, bulion, o punga de paste, un ceai de fructe si o punguta de musli, iaca toate au facut 70 lei. Cam mult, nu? |
Anka, sfatul meu, daca vrei sa cumperi bio, ar fi urmatorul : sa te axezi pe produsele pe cre le mancati regulat. Cat de des si in ce cantitate folosesti scortisoara, cacao, mustar? Crezi ca virgula cantitatea de pesticide din acestea, sau mai bine spus lipsa lor, vor avea vreo influenta considerabila asupra organismului ? Eu as zice ca nu prea mare.
Cat privesc magazinele astea provinciale, eu m-am cam lamurit la Cluj. Este un magazin Naturland care cica vinde numai produse naturale dar marea majoritate a cosmeticelor contin parabeni (exemplu). Si vanzatoare pe care am intrebat-o ca sa nu pierd vremea care-s fara habar nu avea ce-i ala paraben, asa ca a trebuit sa descifrez singura etichetele, si am gasit o crema din 15 care nu avea ! In acelasi magazin, nu mai tin minte care cereale proveneau din UCraina (Cernobil, remember?) Asa ca io am devenit mai neincrezatoare asa...
Nicolest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
Scuze, acum am vazut mesajul tau, vad ca ai fost deja..programul nu-l stiam oricum, eu ma duc numai prin mijlocul zilei, cand e mai liber orasul...ce marca ai luat ptr bebe, nu e Holle?..altceva nu am vazut in afara de asta.. LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Scuze luny am scris gresit da de la Holle nu stiu la ce m-am gandit...acum o sa cumpar numai de la ei pentru ca preturile sunt asemanatoare cu nestle si nu contin E-uri.
Asta datorita tie ca am vazut ca ai scris tu de holle si asa am cautata si eu ...multumesc.
Am luat piure de pere si cereale de la ei fara gluten de orez si cu mar si para.
O sa le incercam azi.