Ce produse BIO stiti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

natalia,
In acelasi timp cu livrarea masinii de paine sau ulterior depinde de model primesti si o carte cu retete pentru toate felurile de paine, prajituri etc. cu cantitatile necesare.
In general se pune apa, ulei, lapte praf, zahar, sare, apa si faina alba sau integrala in functie de reteta.
Painea tine si 2 zile si e ffff buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Multumesc,
Chiar am sa caut o masina de facut paine. Ma gandesc sa adaug chiar si masline, sau ceva aromat gen rosmarin, poate o face mai speciala. Numai sa-i placa mofturosului meu mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am fost la magazinul BioNatura,in incinta Quadra Palace din Politehnica.M-am aprovizionat cu cereale si borcanele cu fructe Holle! mai aveau faina, paste fainoase, bio si ptr diabetici, oua, niste dulciuri, ulei, si mai erau produce...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia2008

Multumesc,
Chiar am sa caut o masina de facut paine. Ma gandesc sa adaug chiar si masline, sau ceva aromat gen rosmarin, poate o face mai speciala. Numai sa-i placa mofturosului meu mic...

Mama are masina de facut paine si de cand cu fica-mea tot incearca retete...ultima..i-a facut cozonac cu portocala...a mancat catinca pana cand am scos-o din casa de la mama ca nu se mai putea!!!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oliviutza spune:

Gata, m-ati convins! caut masina de facut paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu am, este execlenta inventie!! ce painica buna iese, cu tarate, faina integrala de grau,secara, etc... diverse combinatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Am fost la magazinul BioNatura,in incinta Quadra Palace din Politehnica.M-am aprovizionat cu cereale si borcanele cu fructe Holle! mai aveau faina, paste fainoase, bio si ptr diabetici, oua, niste dulciuri, ulei, si mai erau produce...

Luny ce program au cei de la BioNatura eu stau relativ aproape de magazin si as vrea sa fac o vizita.
De la ce varsta ii dai copilului produse de la Hall si ce te-a determinat sa alegi produsele lor ...sincer eu nu stiam de ei dar te-am auzit pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

In sfarsit s-a deschis si in Brasov un magazin specializat in produse Bio. Au multe paste, cereale de toate felurile, orez, faina, sosuri diverse, uleiuri de toate felurile (in, soia, floarea soarelui presat la rece, etc), bulion, produse pt. copii, dulciuri, ceaiuri, sucuri, mirodenii..
Am cumparat cate ceva, dar sincer te cam arde la punga: un borcanel mic de mustar, o punguta de cacao, un pachetel mic de scortisoara, bulion, o punga de paste, un ceai de fructe si o punguta de musli, iaca toate au facut 70 lei. Cam mult, nu?

Anyway, daca intereseaza pe cineva din Brasov, magazinul este pe Zizinului nr. 33.

O zi faina va doresc,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Intamplator am citit un articol despre subiectul BIO in Jurnalul national de astazi si acolo am gasit adresa "vreaubio.ro". E de viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Eu am cumparat cateva nectaruri de fructe de la biomania ( afine si pere, piersici si caise) foarte bune.
Sunt in cutiute mici de 200 ml cu pai, iar baietelul meu a fost incantat ca nu l-am mai certat ca s-a patat.(asa cum se intampla de cele mai multe ori).

Mergi la inceput