Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 5
Gabrielama spune:
Anka, da, cascavalul este produs de Camylact si este ecologic. In Carrefour, faina ecologica se gaseste in zona de produse dietetice; o mai gasesti la Naturalia si inteleg ca au si la Cora.
Paste integrale, orez, sosuri am vazut multe la Primavara. Vezi si la www.cobilitza.ro si www.biomania.ro.
Carnea de la Selgros, de la Puiu' light, nu este bio, dar este mai "curata" decat celelalte, pentru ca puii au fost crescuti in libertate si hraniti cu mancare tradionala. Acum... n-am fost la ferma sa vad cum sunt crescuti, dar asta scrie pe ambalaj si pe site-ul "desprepui"
http://www.desprepui.ro/membriDetails.php?id=5
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
anka1 spune:
Multumesc Gabi pentru detalii. Eu sunt din Brasov si nu avem Cora sau Naturalia. Dar o sa ma uit mai atenta in Carrefour, sunt sigura ca gasesc pana la urma.
Voi ce cosmetice bio ati folosit si v-au placut? (am vazut site-ul de la rangali, dar vreau sa stiu daca ati folosit ceva de acolo). Ma intereseaza in special ceva crema de corp pentru copii..Vlad al meu are pielea pe corp f uscata, in mare parte si datorita faptului ca merge la polo si bazinul este plin de clor.
O zi faina,
Anca
oliviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka1 Voi ce cosmetice bio ati folosit si v-au placut? (am vazut site-ul de la rangali, dar vreau sa stiu daca ati folosit ceva de acolo). Ma intereseaza in special ceva crema de corp pentru copii..Vlad al meu are pielea pe corp f uscata, in mare parte si datorita faptului ca merge la polo si bazinul este plin de clor. O zi faina, Anca |
Incearca crema cu ulei de masline de la Olivo. Nu stiu daca au speciala pentru copii dar e foarte hidratanta. Eu i-am dat lui Matei cu lotiune, are piele atopica si doctorul mi-a recomandat direct uleiul de masline insa nu-mi place ca nu intra repede in piele si e unsuros prea mult timp, asa ca am incercat ceva lotiune cu ulei.
Puiu' light de care zicea Gabriela, chiar daca nu e oficial bio, mie mi se pare ok.. ca pana la urma de asta e vorba, crescuti si hraniti natural (adica traditional, ca taranu' nu prea cred ca pune hormoni in boabe). O sa iau si eu, multam de informatie!
Oare paine bio exista? Daca exista faina poate produce cineva.. Stiti ceva?
Nicolest spune:
A folosit cineva produse de curatenie si detergenti de la Sodasan de la http://www.elemental.ro/catalog/eco-casa au si lenjerii din bumbac organic.
Oliviutza eu am masina de facut paine si poti sa faci ce paine vrei inclusiv din faina integrala.
Si inca o intrebare puiu light se gaseste doar la Selgros?
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui anka1 Voi ce cosmetice bio ati folosit si v-au placut? (am vazut site-ul de la rangali, dar vreau sa stiu daca ati folosit ceva de acolo). Ma intereseaza in special ceva crema de corp pentru copii..Vlad al meu are pielea pe corp f uscata, in mare parte si datorita faptului ca merge la polo si bazinul este plin de clor. O zi faina, Anca |
incearca produsele weleda (vezi www.weleda.com )sunt extraodinare. poate ere cine sa le cumpere din germania, austria daca nu, sunt importate de www.babypoint.ro
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
oliviutza spune:
citat din mesajul lui Nicolest A folosit cineva produse de curatenie si detergenti de la Sodasan de la http://www.elemental.ro/catalog/eco-casa au si lenjerii din bumbac organic. Oliviutza eu am masina de facut paine si poti sa faci ce paine vrei inclusiv din faina integrala. Si inca o intrebare puiu light se gaseste doar la Selgros? |
Na ca la ast`a
oliviutza spune:
citat din mesajul lui Nicolest A folosit cineva produse de curatenie si detergenti de la Sodasan de la http://www.elemental.ro/catalog/eco-casa au si lenjerii din bumbac organic. Oliviutza eu am masina de facut paine si poti sa faci ce paine vrei inclusiv din faina integrala. Si inca o intrebare puiu light se gaseste doar la Selgros? |
Na ca la asta cu facutul painii nu m-am gandit E complicat? ca mi se pare o idee buna, tot m-am intrebat mereu ce chestii dubioase pun astia in paine.
Gabrielama spune:
Olivuta,
exista paine ecologica la Billa, Primavara si Ana.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Nicolest spune:
Oliviutza nu e complicat deloc se pun toate ingredientele in 10 minute intr-o cuva si se introduce cuva in masina atata tot ...ea amesteca dospeste coace tot ... dar sti ce mananci.
natalia2008 spune:
Imi place ideea cu facutul painii in casa. Dar pui doar faina, (eventual bio)apa si drojdie, nu?
Si ti se dau si cantitatile? Am sa cumpar si eu un aparat de facut paine. Cat rezista painea, 1 zi ?( nu se usuca repede neavand ''adausurile sanatoase''?