Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 4
nemora spune:
In bucuresti am gasit produse bio la Mega Image (ketchup - este delicios, crantanele, biscuiti, mustar, maioneza, sucuri, zahar, ceai, faina alba si integrala)
la Real au lactate bio - lapte, iaurt, unt, cascaval - untul LaDorna bio este foarte bun
la Carrefour au iarasi tot felul de fainuri, crantanele, dar nu mai gasesc la ei oua ecologice!
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
fritz spune:
Am vazut ca exista ceai ecologic de la fares, la 4-5 roni cutia. Si cereale Vitalis, cam acelasi ambalaj cu cele clasice, doar diferenta de pret aferenta...
theo_2004 spune:
am fost la Pukka food si am vazut lapte de vaca la 8.5 ron, mai avea lapte de soia, de orez, iaurturi simple, cu fructe, budinci, frisca de soia si muuuulte chestii: unt, branza, cascaval (romanesti si din import), oua de gaina si prepelita, dulciuri o gramada, biscuiti, paste, fainuri, ceai, cafea, fasole, naut, cus-cus...
http://www.pukkafood.ro/ro/
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Nicolest spune:
Buna ma alatur si eu mamicilor bio
Eu recunosc ca desi ma interezeaza fff tare subiectul inca nu am ajuns sa cumpar si produse tot aman vizita la magazile de profil stiti si voi de ce .... bebe care plange rau in masina dar acum ma simt incurajata de voi.
Eu m-am interesat la reprezentanta Asociatiei Bioavirom si mi-a spus ca la noi inca nu exista carne bio pe piata desi voi ati zic ca se gaseste la Selgros ... in fine d-na mi-a spus ca in primavara se deschide primul abator cu carne bio la Lehliu .. poate o sa mai sun sa vedem in ce stadiu se afla investitia.
Am sunat si la Leacul si au zis ca prin februarie primesc fructe si in primavara si legume de carne nu se stia nimic in schimb au printre altele lapte si oua.
Multumim pentru topic
mih@el@ spune:
Aici, carnea Bio este extraordinar de scumpa. Ceva de genul : piept de pui simplu este 6,6-9 euro/kg, iar cel Bio este in jur de 20 euro/kg. Sunt curioasa in Romania cu ce preturi o sa apara. Carne Bio nu am cumparat decat de vreo 2 ori si-atat.
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mih@el@ Ma bag si eu in discutie, pentru ca eu cumpar destul de multe produse Bio pentru copilutul meu. Am marele avantaj din punctul asta de vedere ca aici chiar se gasesc de toate Bio, insa am stat in tara cam o luna jumate si mi-a fost foarte greu pentru ca pe atunci ii dadeam lapte de capra care putea sa mi-l trimita cineva doar din Bucuresti (eu fiind din Botosani). In rest nu am gasit. Intr-adevar, laptele de capra Bio este importat din Germania si este mai scump decat aici (12 lei spre deosebire de 2,14 Euro), insa mie mi se pare normal sa fie mai scump decat laptele de vaca pentru ca nu se produce atat de mult. Dar, sa stiti ca aici produsele Bio nu mi se par atat de scumpe spre deosebire de celelalte produse. In nici un caz nu vb de preturi duble sau triple cum s-a vehiculat. Spre ex. 1 l de lapte de vaca normal este intre 60 si 80 de centi iar un l de lapte de vaca Bio este 99 centi, bananele Bio sunt la acelasi pret cu cele normale, legumele sunt un pic mai scumpe, e-adevarat, dar nu chiar de speriat, smantana Bio la 200 g este cu maxim 20 centi mai mult decat cea normala, untul normal este intre 75 centi si 1.20 iar cel Bio este 1,69 euro si exemplele pot continua. Repet, asta este situatia aici si e mare lucru ca produsele Bio se gasesc in aproape toate marketurile, plus ca la tot pasul ai magazine specializate Bio. In tara recunosc ca in afara de laptele de capra alte chestii nu am cumparat ca nici nu le gaseam in Botosani. |
Mih@el@, produsele cosmetice dm sunt foarte cunoscute in Germania. Cum sunt primite pe piata si ce parere ai despre ele raportate la categoria bio?
Multumesc.
natalia2008 spune:
citat din mesajul lui Nicolest Buna ma alatur si eu mamicilor bio Eu recunosc ca desi ma interezeaza fff tare subiectul inca nu am ajuns sa cumpar si produse tot aman vizita la magazile de profil stiti si voi de ce .... bebe care plange rau in masina dar acum ma simt incurajata de voi. Multumim pentru topic |
Alege varianta magazinelor online cu livrare la domiciliu, comoda, rapida!
dalina2x2 spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 theo, da, eu nu zic ca nu ai dreptate in ce zici. dar tot nu mi se pare justificat pretul. o fi ca la obiectele vestimentare, alea lucrate manual sunt mai scumpe o fi, nu stiu. raman cu senzatia ca nimeni nu are inters sa largeasca si sa promoveze piata produselor bio. nici chiar, culmea, producatorii! prerea mea feb2007 |
eu sunt una dintre persoanele care promoveaza si sustin produsele bio cu toata convingerea dar, credeti-ma, mai e muuuult de lucrat si la noi cu ideile preconcepute si mai ales cu obisnuinta romancelor de a achizitiona "ceva mai ieftin"... Rezultatul din secunda doi conteaza, nu?! E prea mult sa gandesti in perspectiva, dar sa mai si schimbi "foaia"!... eu folosesc doar produse cosmetice bio si sunt extrem de multumita de ele! Si consider ca nu sunt chiar sasa de scumpe, daca stai si compari urmarile... si eventualele chelltuiesi pentru sanatate peste cateva zeci de ani...
anka1 spune:
Am gasit ieri in Selgross un stand la lacatate cu ceva produse BIO. In afara de cele La Dorna am vazut ca exista si un cascaval facut la camylact (nu sunt sigura ca asta e firma, ma mai uit azi acasa si va zic maine daca e corect).
Am luat si e ok, parca un pic mai slab (ca si grasimi) fata de celelalte. Am luat si crema de branza de la La Dorna, sincer la gust mi se pare mai fada decat Almette de ex. E clar ca E-urile alea sunt tare gustoase
Nu am gasit in schimb in Carrefour nici faina integrala, nici paste integrale, nici orez...Ma mai uit si la alte supermarket-uri, poate gasesc.
O zi faina,
Anca
Bic spune:
citat din mesajul lui theo_2004 transportul nu costa? s |
De-asta "local buying is the new organic."
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC