*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 3
mimonix spune:
Am uitat sa multumesc si sa o pup pe Cami
pt videoclipul ala minunat.Mi-a mers la suflet !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Stela, Ariel, dar in prospect scrie ca se da jumatate din doza adultilor, care este cea scrisa de Stela...eu i-am dat asa, dar jumatate la cate o ora. Peste noapte i-am dat la una intreaga la 6 ore, ca asa a fost modelul...si astazi tot asa ii dau, una la 6 ore.
Marina,
.
mstela spune:
Ce surpriza i-am pregatit bunicii de ziua ei
"Maman" e buni, dupa Teo.
Stiu ca va fi o mare surpriza pentru ea..ii voi face o rama cu poza si inca una cu Teo si ceilalti 2 nepoti din Bv.
O dau pe spate..nu se asteapta...surprizele vor valora mai mult decat cel mai scump parfum.![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Stela chiar frumoasa surpriza - atat de simpla si atat de efect!
La noi "buni" e buia ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Deci Stela, zi-mi repede cum faci de dai linkul si se vad pozele (desi private presupun), dar daca vrea cineva sa rasfoiasca tot albumul tau nu vede decat ce e public... intelegi tu ce vreau sa zic...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
VALENTINA C spune:
Nico, de unde iei, nene, citatele astea?????
Acum e unul, peste putin timp, altul...total adevarate...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Eu ar trebui sa fac bagajele pt Matei, dar n-am niciun chef... Astept sa se mai apropie ora de plecare...![]()
Mimo, ma bucur ca Dudel e mai bine...
Stela, am tras cu ochiul la pozele voastre mai vechi...Nu te-ai schimbat deloc, sa stii..Parca Geo s-a mai maturizat, dar tu arati la fel...
Apropo de Giardia, stiu de la gradi si de la pediatra ca iese dupa vreo 3 copro..nu stiu motivul...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);