Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica las-o in plata Domnului pe nutritionista aia cu "diete pentru anorexice"si papa mama cand tie foame si ce poftesti,ca tu nu ai pus in plus,unde kg puse aiurea,se uita numa la cantar da la ca ai 2 in burtica nu se uita?pofta mare la toate ca dupa le dai jos mai repede decat iti imaginezi.felicitari pentru col si restul de vesti f bune

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Aelita, am ras cum nu am ras de mult, ai un talent in ale povestirii!!!!
Stiu ca e greu, dar nu prea vad cum sa ma fac singura, poate cu aia cu benzi ca alta nu bag de una singura, si la spitalul unde nasc eu au ceva groaznic, si sigur te fac, te mai si taie daca vine contractia si misti ca n'au timp, ce sa-i faci mama tu esti mai la civilizatie! cumnata-mea imi tot zice sa merg in spania sa nasc dar e drumul lung si periculos pt bebe, un prieten bun al sotului s-a oferit sa ma transporte cu un avion mic da ce sa-i faci nu pot sa risc, iar dupa experienta traita la spital aici, chiar ca nu vreau sa ma si barbiereasca ia o pauzarea aia (150kg) am cunoscut-o cand mi-a dat in brate patura la spital
Sheriiiii sa pui pozici cu tapetul!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dragaica felicitari pentru vesti asa bune!!! Ai cervix nu gluma
cu kg no coment, femeia are carti nu realitati

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am lipsit si io putin si iar ati scris muuult, ca sigur uit cate ceva..

Otilia, multumim, ma bucur ca fetele-s bine

Aelita, desi tu povesteai cum te durea, eu am ras tare cand am citit povestioara esti o dulce, ce sa mai!

Nela, iubita, na ca te-au bagat in sah, poate la urmatorul eco se va hotari si bbloiul sa stea cracanat la maxim!

Michelle, ma bucur ca nu ai patit nimic..

Mirela, , sigur sigur o sa fie bine! Cu DD inainte!

Shery, mai mama mai, locoma.

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aelita cum sa nu, evident ca va tin la curent cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

paula_m: ei nu ma deranjeaza.... dau la peste de cel putin 2 ori tot drumul, dar asta este situatia momentan. trebuie sa rezist mai am un pic.
mirela2 : multa bafta sa fie cu noroc si sa te bucuri de copilul/ copiii tai cat mai curand.

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

puiutz_mic: complicat.... unde stau.... dupa ce m-am casatorit mi-am schimbat domiciliul de pe barlad pe iasi, sotul lucra pe atunci in brasov. in timpul sapt locuiam cu ai mei la barlad si in week-end la brasov cu sotul si asa am tinut-o vreu an de zile. la sarcina asta de la 6 sapt sunt in concediu ca am avut pb asa ca stau cu sotul, intre timp el si-a schimbat locul de munca si locuim la alba iulia si pt fiecare control la gine face drum la iasi (aviz fetelor care se gandeau daca o sa mai poata merge cu masina dupa o anumita perioada a sarcinii, eu fac cam 8-9 ore de la alba iulia la iasi din noiembrie incoace si o sa mai fac pana in iunie cand o sa raman in iasi, doamne fereste sa nu nasc pe drum)
ti-am luat-o inainte..... daca era sa fie acuma trebuia sa am un bebe de 7 luni.... dar asta e. ma rog la DD sa am un baiat sanatos si nascut la termen.
am incercat sa-ti trimet un PM dar cik nu primesti PM
va pe toate!

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Ce departe esti...tocmai la Alba Iulia! Dar va felicit ca v-ati mutat in Ardeal, mie mi se pare ca e alta tara acolo, nu Romania...Si nu ai reusit sa gasesti un medic de incredere mai aproape de voi? E atat de mult 8-9 ore cu masina pana la Iasi...

Eu nu ma mai plang, voi naste la Cernavoda, sunt doar 65 km de la Constanta

Am primit PM-ul tau! Ti-am si raspuns.

Eu iti doresc din suflet sa nu mai ai probleme pana la termen si Bogdanel sa se nasca sanatos si sa va bucure vietile!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

pt fetele care nasc la Cuza Voda in Iasi: va inteleg ingrijorarea cu stafilococul auriu, dar doar daca darama maternitatea o sa scape de el, asa ca ne rugam la DD sa nu-l luam si daca este sa il luam DD sa-l fereasca pe bebe de stafilococ.
sora mea a nascut pe 31 martie, la 38 de sapt i-au descoperit marele stafilococ, a facut tratament cu antibiotic dar degeaba, la 2 sapt dupa nastere i-a aparut la subrat o infectie care a trebuis sa o scoata cu taietura, ... durere... din astea. acuma se vibdeca. ea este multumita ca nu a facut fata nimic si ca este sanatoasa.
hai ca m-am intins la vorba

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Felicitari si sorei tale si sa le traiasca bebelina! Bine ca fetita nu a patit nimic!!! Multa sanatate mamicii!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Aelita ai fost de coma cu povestea cu epilatul 2 saptamani!!!

Mirela, sa-ti traiasca puiutii, sa fie cati vrea DD si sa stea cumintei la mami in burtica pana la termen! Astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea peste 2 sapt.!

Dragaica felicitari, mama si tie! Sa va traiasca grasutii! Cred ca ai cel mai lung col din toata odiseea

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

puiutz eu astept sa va cunosc puii si poate ca dupa ce nasteti unem de o reumiune....sau cine stie facem una si mai devreme

Mergi la inceput