Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Racusor- sa stea cuminte bebe in burtica

Mirela-doamne ajuta..sa se prinda puisorii

Aelita-folosesc uleiul de dus de la Eucerin,crema de corp si uleiul anti vergeturi..sunt multumita de ele

bun venit noilor burtici

fug sa devorez niste capsuni

Bamboletta 23+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

stau linitita, fiind al treilea fiv, am un pic de experinta
vreau sa va ajung din urma

peste 2 saptamani stim ce si cum, pana atunci batem matanii si ne rugam sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN-daca iti spun dupa cum a fost la mine,nu stiu daca iti e de folos
au inceput contractiile dureroase de la 38 saptamani.in fiecare dimineata pe la 4-5 ma trezeau din somn,mergeam de-a buselea la wc,tura dupa tura,tura dupa tura,din cauza contractiilor se golea tot-asta cica e noroc ca nu mai e caz de clisma.
dureri asa mari de spate si de burta si de tot ce vrei,exact cele de nastere,nu are de-a face cu ce simti in cele 9 luni ,e ceva diferit si nu mai stii ce te doare defapt,nu mai ai mijloc,burta,nimic.DACA MERGEAM DE-A BUSELEA !
faceam dush,nu stiu cum !
ei,treceau cam intr-o juma de ora(dupa ce le aveam la 5 minute) si asa de istovita eram dupa astea,ca dupa nastere,ca trecea tot tot si adormeam dusa !
in fiecare dimineata la ora 4-5.timp de doua saptamani.
si in fiecare zi eu ma spalam pe cap ,CA EU NASC !
faceam dush sa fiu pregatita ca gata la noapte nasc !
ma epilam cu ceara la 3 zile,eu nasc!
DOUA SAPTAMANI ASA.
deci eu la 38 eram in decembrie,inainte de Craciun,ca vine de ziua lui tati,ca vine de Craciun,ca vine si vine,DPN pe 31 decembrie.
Vine Revelionul,epilat,spalat,preagtit,facem chef ca si asa nasc la noapte !
Aveam deja 40 saptamani FIX FIX !
dansuri ,oboseala,vine.
pe 1 ianuarie am dormit buba,nu am mai avut contractiile(nici pe 31 nu le avusesem,m-au lasat sa fac revelionul),am stat toata ziua in pijamale.
pe 2 ianuarie tot la 4-5 dimineata m atrezesc din somn in dureri mari,fugi la baie,ce sa fugi ca era iar de-a buselea,cum scadea contractiile FUGEAM ,apoi iar ma cocosam.
fugi in dush.contractii cred ca la minut.
ma cocosam impietrita,nu mai puteram sa misc,si cand ma lasau contractiile dadeam cu viteza luminii cu sapun SA APUC !!!
da-i si freaca ,desi acum NU MAI NASC,ca asa ma pacaleste de la 38 de saptamani.am acum 40 saptamani si 2 zile.
Barbatul vine cu cafeaua la dush,zice:daca e ceva ma suni,ca eu plec la munca(se facuse 6 si ceva),cand ies din dush,SANGE.
ii cade cafeaua pe pereti,HAI !
coboram la masina.UNDE MERGEM?
ala nu stiu,ala nu stiu...zi mai repede ca nu pot sa mai gandesc !!!!!!!
am ales drumul cel mai lung catre spitalul care ne atragea pe noi,si nu catre cel la care ajungeam in 10 minute.
in drum am mai spus,imi venea sa sar pe geam.
ajung acolo direct la urgenta,DILATARE 9,direct scaun cu rotile,alergau pe holuri,eu stateam practic in calcaie si in cap,ca nu puteam in fund ca iesea,direct masa de nastere SE VEDE CAPUL !

si asta fu,deci eu m-am depilat doua saptamani la rand cum iesea un firicel,si m-am spalat pe cap zilnic ca vine
cu ceara,da.
si ma faceam singura cheala cheala cu oglinda.
la salon e parfum ! acolo tragi si un pui de somn

mai asta daca trec contractiile,ca daca nu mai trec,nu mai ai cum ,ca nu mai poti sa stai ,te cocosezi.

deci eu le aveam doar dimineata,si treceau..nu vroia ea sa iasa.

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bubster , felicitari pt fetita ta jucausa!!Multa sanatate in continuare!
Sorina, dar stiu ca faci ceva drumuri cu masina!!! Bine ca nu te deranjeaza si rezisti drumurilor.
Mirela sa dea Domnul sa fie totul bine. Sa stai cumintica acum si sa ai grija de ei. Cand vei sti rezultatele?
Eladea, multumesc mult
Carmen, ce simpatica esti! Tu esti frumoasa oricum!! Sunt curioasa daca in momentul in care incep durerile o sa ne mai arda de manichiura si pedichiura...

Paula, 28+ cu

Paula pai cum nu pot sa ma epilez si nimic fiind in pat tot timpul am zis sa nu ma duc acolo cu muntii padurea neagra, ca ei au o camera de epilare cu brici ( cel vechi clasic), care este din filmele de groaza, si asa sa profit sa fac si restul

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bey aveti mancarita la deste, am terminat cap trecut si cand vad 19 paginiiiiiiiiiiiiiiiii! Da nu ma las!
Fetelor, ref la HBRO, am vazut si eu ca nu mai apare, nu am fost pe net exact cand spuneti ca s-a suparat, a reusit cu comentariile ei atunci sa ma supere, si n-am mai intrat cateva zile ca sa nu ma descarc pe forum! Am vazut ca n-a mai intrat deloc pe forum, s-a suparat pe toata lumea, si-a luat jucariile si-a plecat!
Aelita, avand in vedere situatia mea, cu trei iade adicatelea, dif de la 2 la 3 plozi nu mi se mai pare un capat de tara, vorba Profului, lacama ati mai fost d-na!
Bubster, bafta la eco!
Si eu am tot felul de contractii, ba mai scurte, ba mai lungi, ba mai sub coaste, ba la fofolonc da nu mi-i frica, simt eu ca va fi totul ok pan la sf! Si oricum daca nu citesc si nu ma gandesc la ele aproape n-am nici una!

Gata, au venit si la mine muncitorii, am avut azi casa plina, si de ei si ge praf si jeg, da-s foarte happy! Maine cred ca termina tapetul la Alesia!

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Valeau mama cat ati scris, v-am lasat la pagina 8

Acum m-am intors de la spital, a facut testul de anemie si diabet, nu-mi ramane decat sa astept rezultatele. Mi-au dat sa beau o sticla frumusica cu un fel de suc cu gust de portocale (era de fapt glucoza) dupa ce-am baut aia era asa de nauca de la infuzia aia de zahar, copii au inceput sa se miste in ritmuri de salsa din aceeasi cauza

La ecografie totul a fost ok, bebeA are 720g iar bebeB are 680g, se pare ca-si pastreaza diferenta de 0,40g intre ei. Pentru a fi siguri de lungimea colului mi-au facut si o ecografie vaginala, colul se bucuria mea la fel de lung si inchis, 5,4cm, au zis cu asa lungime sa nu-mi fac griji, sa continui sa beau apa multa, le-am zis ca am luat de capul meu si mi-au zis foarte bine .
Mi-au recomandat centura mai ales cand stau in picioare sau merg, cand ies din casa, asa ca am sa incep sa o port, noroc cu fetele de la odiseea canadiana care m-au dotat cu detoate, le multumesc din suflet .
Pentru ca totul merge asa de bine urmatorul control va fi pe 2 iunie, adica la 7 luni si 1 zi dupa care or sa fie cam la 2 saptamani.....pana atunci sanatate si apa calda

Aaaa........uitasem partea mai nasoala , cand am ajuns acolo asistenta mi-a zis ca nutritionista vrea sa ma vada , mama ce ofticata eram credeam ca scap de ea da ti-ai gasit
Ce vroia sa-mi zica, i-a ghiciti.......ca sunt peste greutate , normal, mama ei de greutate si de nutritionista nebuna cu tot cu graficile ei facute pentru enorexice
Mi-a bagat iar graficul in fata, eu era normal undeva pe aratura fata de grafic, diferenta de 4 kg..... cica ar fi trebuit sa am 67kg. si eu am 71kg. Asta e .....soarta, mi-a zis sa reduc untul si alte grasimi, e dusa cu pluta fata, mananc de 3-4 ori pe luna unt si nu ma las de el , nici de carnatii mei cu usturoi

Ca atata am sa ma duc sa mai recuperez sa vad ce-ati avut atata de palavragit.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

CARMEN fii atenta cum faceam eu,incepi de acum ,si la cateva zile te faci iar..acum nu stiu daca poti tu,eu faceam in casa ca la fel imi era greu sa ajung la salon des.la 3 zile adica nu era mare lucru,doar cat sa te obiosnuiesti cu ceara si sa se ia ceea ce data trecuta nu s-a luat bine.
ia sa vezi cum devii profesoara !
eu decat sa ma chinui sa ma doara sa innebunesc,ca nu suport durerea !!! am preferat asa sa ma chinui des !
facand asa des des,apoi lasam sa treaca pana la 3 saptamani,se rarise,crestea in etape si nu durea.nu crestea tot odata ,era asa pe etape,si aprtoape nu simti .dar nu mai mult de 3 saptamani ca ma urcam pe pereti..
si asa de la inceputul sarcinii si spre final era mai usor..

aici nu rade,poti sa mergi si cu padurea letea ! asa te lasa
dar nu poci io,maica,e de la cap,nu poci nici daca nasc in casa mea

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaica felicitari pt grasani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita, chiar daca cred ca tie nu-ti venea sa razi in momentele acelea, pe mine m-ai facut sa rad de una singura in fata calculatorului. Ce aventuri ai avut!!!!!!
Eu m-am gandit ca ma duc la epilat inainte de nastere, dar intotdeauna am luat in calcul ca nasc la termen si atunci stiam exact cand tb sa ma epilez. Sunt tare optimista si tind sa-mi simplific viata, si apoi vad eu cum ma descurc in situatii neprevazute. Noroc cu voi, ca ma faceti sa iau in calcul si altfel de situatii...

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

MIRELA felicitari !!!!!!!!!!!!sa fie toti patru,sa fie cati vrea dumnezeu Bravo,mami !!
sa nu cumva sa nu ne tii la curent mereu mereu cum esti si cati sunt,da??

BAMBOLETTA-zic si eu de mult sa iau crema de corp,eu folosesc de dermatita de Xeramance,dar as incerca si Eucerin ca imi place uleiul asta si mai ales crema de fatza pt piele sensibila si nu stiu ce pete rosii,pe mine aia ma calmeaza dupa dush,cand ma spal pe cap cred ca de la sampon ies cu fatza rosie !
era buna si Mustela aia 9 luni,nu am mai dat de ea in drumul meu si asa am ajuns la Eucerin.

SHERI hhaahhaaaaaaaaaaaaaa LACOMA ATI MAI FOST,DOAMNA

DRAGAICA ma bucur ca e bine totul la tine !!!!!!
ha,ti-a palcut sucul ala? ca mie imi venea sa mai cer(la sarcinile trecute,ca acum inca nu am ajuns).

25+

Mergi la inceput