Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubster fetelor,intrebare intrebatoare k eu de acum ma panichez: ce creme buuune folositi pt vergeturi? m am dat cu tot felul si tot au aparut pe coapse si nush ce sa mai fac...ma simt naaaaspa rau knd le vad,parca mi se intuneca mintea ![]() ![]() ![]() ![]() 26+ ![]() |
bubster da ai luat multe kg in greutate deodata?ca asta mai e si cauza,intinderea pielii prea tare intr-un timp scurt.eu folosesc de la bubchen si e buna.

Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
bubster spune:
am luat 6 kg dar pe parcursul sarcinii...da na...o fi vrut si pielea mea sa fie sensibila in perioada asta 

26+ 
sorina_goga spune:
buna fetelor! va citesc cred de prin decembrie, dar din cauza neuronului de femeie insarcinata am preferat doar sa va citesc (la prima sarcina am fost mai activa, dupa ce am pierdut sarcina am devenit un pic paranoia, am zis sa mai treaca timpul, sarcina sa fie mai avansata, din astea....)DNP-ul meu este 07.07.2010 (ultima eco spunea 26.06.2010), UM 30.09.2009, DN 24.05.1981. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ca imi sunteti foarte dragi.
apropo, mi-am facut curaj sa scriu dupa ce am vazut din greseala cateva poze cu puiutz_mic si mi-am dat seama ca o cunosc foarte bine (sorina goga, fosta popovici, am lucrat impreuna prin 1999). va
pe toate si sa auzim numai vesti de bine!
31+
Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
matusa77 spune:
Buna ziua, fetelor!
Racusora sanatate multa si bebe sa mai stea la caldurica 

.
Fetelor care merg la eco multa bafta,le asteptam cu vesti bune.
Mai fetelor mai experimenteaza careva dureri in vagin
"nu radeti" mie mi se intampla.
saptamana 28
Ducu
paula_m spune:
Mi-a raspuns Racusor,
"Mercic. Va pup pe toate.Acum sunt mai linistita, cred ca de la diazepam
, acum m-a luat foamea si somnul"
Daca mai imi scrie ceva va tin la curent...
Paula,
28+ cu 
CarmenAlbu spune:
Eu ma dau cu ulei de gravide de la farmacie, si in rest cu crema dupa baie, inca nu au aparut desi am plus 10 kg, sper sa nu apara si nici linia neagra ca mi-e bine asa![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Buna ziua, fetelor! Racusora sanatate multa si bebe sa mai stea la caldurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Fetelor care merg la eco multa bafta,le asteptam cu vesti bune. Mai fetelor mai experimenteaza careva dureri in vagin saptamana 28 Ducu |
Da, si eu am uneori. Nu ma doare mai mult de cateva minute parca. Si mereu uit sa-l intreb pe dl. dr. Sper ca miercurea viitoare sa nu mai uit..
Elena
25+ cu un
cuminte
eladea2005 spune:
racusor, nu-mi da emotii... nici eu nu ma simt f ok azi..uffffffff...
simt constant acea presiune undeva jos...indiferent in ce pozitie stau...
cel putin sunt happy ca mi-au sosit hainutele comandate...sa am cu ce-l imbraca pe bebe...![]()
o sa le pun imediat pe picasa..
sunt adorabile..nu ma satur sa ma uit la ele...
asa miculute...parca am uitat cum e sa ai bb...doamne...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
Paula, multumim ca ai luat initiativa cu sms-ul catre Racusor!
Fete, nu mai stiu unde e listuta cu nr. voastre de tel. Imi spuneti si mie, va rog? 
Elena
25+ cu un
cuminte