Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Aelita multumesc pt compliment
Racusor sa dea Domnul ca bebe sa stea pana la termen la caldurica si tu sa fii bine

Legat de fructele autohtone eu de abia astept sa se coaca capsunile de la soacra din gradina

GEO 31+ cu Antonia Maria
AMR 9 SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ce pofticioasa eram pana acum...dar cu voi o sa fiu si mai si azi dupa ce vin de la eco trec prin piata sa iau o cantarola cu capsuni ca o sa cu gandul la ele dak nu

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

pt racusor si bebe din burtica ei. Sa te faci repede bine , ca deja ne e dor de tine... Fii optimista, eu sunt convinsa ca o sa fie bine...
Cine timite sms? Si eu cred ca e o idee fff buna...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

N-are net omul cateva ore si in timpul asta Racusor s-a internat?! Sanatate multa si sa stea bb acolo pana la termen!

Rodyka, buricuol meu, care iese acum afara, ma doare (m-am nascut cu o malformatie a muschilor din jurul buricului si am o oarecare sensibiliatate) si este mare, aseara mi se parea chiar vanat, dar la lumina zilei nu mai pare asa horror.

Puiutz, eu contractii am de muuuult timp, ba la mine s-au mai ameliorat in ultima vreme, sper sa nu cobesc.

Otilia sa te mai lase spatele asta ca mai trebuie sa stea olaeaca fara fizioterapie.

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

N-are net omul cateva ore si in timpul asta Racusor s-a internat?! Sanatate multa si sa stea bb acolo pana la termen!

Rodyka, buricuol meu, care iese acum afara, ma doare (m-am nascut cu o malformatie a muschilor din jurul buricului si am o oarecare sensibiliatate) si este mare, aseara mi se parea chiar vanat, dar la lumina zilei nu mai pare asa horror.

Alina 27+ cu
gargarita

bumblee cum sa fie buricul tau horrorcat am ras

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

fetelor,intrebare intrebatoare k eu de acum ma panichez: ce creme buuune folositi pt vergeturi? m am dat cu tot felul si tot au aparut pe coapse si nush ce sa mai fac...ma simt naaaaspa rau knd le vad,parca mi se intuneca mintea

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

I-am trimis eu sms din partea tuturor fetelor. Sper sa fie bun nr de telef.

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu una ma dau cu ulei de masline si ulei de migdale dupa baie, din cap pana-n picioare, in rest, ma dau numai pe burtica, de cate ori imi aduc aminte, oricum, macar 1 data pe zi, burta mea vede ulei.

N-am nicio vergetura noua(doar putine, subtiri si vechi)
Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

sar'manaaaaa de sfat

26+

Mergi la inceput